February 12, 2008

Uhkakuvia

Kirjoitettu kommentiksi takkiraudan päreeseen Älä silmä pieni katso mihin vain.
*
Ad hominemista sen verran vielä, että keskustelulla ei ole muodollisia sääntöjä, mikäli kirjoittaja säilyttää kommentoinnissaan tietyn laadullisen tason - ja minä aion säilyttää kuten lienet huomannut.
Ei tässä olla ensimmäistä kertaa 'pappia kyydissä'.
Julkaisen kaikki pitemmät kommenttini myös omassa blogissani ja talletan lyhyemmät, joten se siitä moderoinnista ja recycle binistä sitten...
*
'Olet väärässä sen osalta, mitä maahanmuuttajat pahimmillaan voivat olla. He eivät pahimmillaan ole "vain" rikollisia, vaan valloittajia - Algerian entinen presidentti Houari Boumdienne totesi, että tulevaisuudessa kehitysmaat tulevat valloittamaan teollisuusmaat ensin muuttamalla sinne ja sen jälkeen sikiämällä kuin jänikset. Vaikka tämä uhkakuva on aika kaukaa haettu, se on silti mahdollinen.'

Noin sen olen minäkin ajatellut - väetötieteellisiin faktoihin vedoten.

Mustalla ironialla höystettynä kysyn kuitenkin: minkäs teet, jos 'fittest' (soveltuvin) onkin yhtäkkiä muslimi.
Evoluutio on arvaaton niinkuin hyvin? tietänet.

Tosin olen mies ja kristitty (joskaan en uskova, mutta sitähän ei kukaan voi tietää ;), joten minulla ei sinun logiikkasi mukaan ole juurikaan pelättävää, kun joudumme dhimmeiksi lähi-idän pakolaismuslimien ja mutakuonosomalien miehittäessä eduskunnan.
Mutta kaikki naiset raiskataan?!

Komaan hei - eiks tämmönen nyt kuulosta jo pikkasen vainoharhaiselta..?

Minä väitän (en tosin täysin vakuuttuneesti), että jos ja kun Eurooppa täyttyy muslimeista, ja he omaksuvat kaikki modernismin teknologiset 'siunaukset' korkeamman elintason myötä, niin samalla he myöskin maallistuvat kuten kävi suurimmalle osalle Euroopan kristityistä.

Ja kun ihminen maallistuu, hän alkaa arvostaa lähinnä maallista onnea ja mukavuutta.

Pelastusta ei odoteta enää tuonpuoleisessa vaan se yritetään savuttaa jo tämän elämän aikana.
Mutta kaikki, jotka onnea tavoittelevat eivät sitä voi saada, ja tämä aiheuttaa närää - olipa sitten kyseessä muslimi tai kristitty.

Me eurooppalaiset emme tosin viime aikoina (Balkanin kansanmurhia lukuunottamatta, joskin siellä on tapettu aina - paitsi Titon aikana, kumma kyllä) heitelleet pommeja tai räjäytelleet itseämme ja toisiamme kuten muslimit, mutta entäs sitten, jos/kun tuloerot kärjistyvät niin suuresti, että se alkaa jo uhata yhteiskuntarauhaa.

Eivät Pariisin levottomuudet vuoden 2006 lopulla olleet pelkästään ääri-imaamien propagoimaa jihadia vaan hyvin pitkälle musliminuorison suoranaista vittuuntumista kurjiin olosuhteisiinsa.
Ja jos nämä nuoret ovat kärkkäämpiä heittelemään polttopulloja kuin nimikristityt ikäisensä, niin panetko sen heti islamin piikkiin?

Eikö pikemminkin pitäisi tsekata, mikä on työllisyys- ja asuntotilanne muslimiväestön parissa?
Köyhyys synnyttää joka tapauksessa kapinaa - oli uskonto mikä tahansa. Paradoksi vain on siinä, että keskiluokka ei yleensä ryhdy kapinoimaan, vaikka hieman köyhtyisi vaan puurtaa entistä kovemmin saman palkan eteen.

Varsinaisilla köyhillä: kurjalistolla taas ei ole sellaista vaikutusvaltaa, jolla päättäjiä voitaisiin uhata todella vakavasti - paitsi - myönnettäköön: uskonto!
Juuri siksi köyhyys + muslimiväestö = äärimmäisen rähdysaltis yhtälö eurooppalaisissa yhteiskunnissa.

Tiedän kyllä puhuvani varsin idealistiseen sävyyn, enkä kuten aiemmin vihjaisin usko varauksettomasti itsekään tähän visioon.

Mutta varmaa on, että Suomi kuten muukin eläköityvä Eurooppa tarvitsee lisätyövoimaa (tosin Markku oli eri mieltä, mihin en ihan heti usko), joten emme voi senkään vuoksi sulkea rajoja. Sellaisen 'ihmistullipolitiikan' vuoksi laittomat rajanylitykset ja ihmiskauppa tulevat lisääntymään räjähdysmäisesti - kuten jo nyt on nähty.

Yhtä lailla meksikolaiset tunkevat USA:han vaikka väkisin, koska he tekevät paskaduunit, jota amerikkalaiset eivät halua tehdä, sillä jo tämä mahdollisuus nostaa heidän elintasoaan aivan toiseen luokkaan kuin kotimaassaan.

Sama pätee muslimiväestöön ja Eurooppaan, mutta - vielä kerran - näitä ihmisiä ei pidä diskriminoida sosiaalisesti tai uskonnollisesti - ellei sitten jo etukäteen olla valmistauduttu siihen, että yhteiskunnistamme tulee maahanmuutajat 'kyykyssä' pitääksemme pahimman luokan poliisivaltioita - mistä asiaintilasta sitten ei olekaan enää pitkä matka yhä eskaloituvaan sosiaalisten ja poliittisten turvarakenteiden totalitaroitumiseen ja sitä kautta myös rapautumiseen (muistakaamme natsismi ja kommunismi) niiden tukahduttavan kontrolliluonteen provosoiman, jatkuvan ja kaikkialla kytevän terroriuhan vuoksi.

Poliisivaltio on siis omaa hautaansa kaivava yhteiskuntamalli. Sitäpaitsi kuka lopultakaan haluaisi elää eräänlaisessa Euroopan Unionin hallinnoimassa 'irakilaisen kauhugallerian' sovellutuksessa?
Ruukinmatruunako?

No comments: