February 27, 2008

Rakastatko minua vielä huomenna

Olen linkittänyt kyseisen Amy Winehousen tulkinnan tästä klassisesta Gerry Goffinin ja Carole Kingin kappaleesta aiemminkin, mutta tehdään se nyt vielä toiseen kertaan, koska kyseessä on niin koskettavan kaunis laulu ja niin sykähdyttävän hieno tulkinta.

Todellinen taide ei ole mitään näpertelyä tai keinotekoisia yllätyksiä. Se on jotain hyvin vanhaa ja lopulta hyvin yksinkertaista, jotain minkä olemme löytäneet jälleen kerran uudelleen, uudella tavalla.
Se on häikäilemätöntä vilpittömyyttä ja tunteen ylivaltaa ylitse järjen - se on voima, joka lyö tikarin suoraan sydämeemme...elämys, joka murskaa kaiken torjuntamme - kuin syntymä, kuin rakkaus, kuin kuolema.
*
http://www.youtube.com/watch?v=Ludxpkyrab0
(Amy Winehouse - Will You Still Love Me Tomorrow)
Amy's cover of Will You Love Me Tomorrow for the soundtrack to "Bridget Jones: The Edge of Reason."

Kaksi alla olevaa kommenttia kertovat tästä kappaleesta ja esityksestä olennaisen, joten miksi enää lisäisin niihin mitään.

Erdbernchen (3 days ago)
I honestly have to say, I have never been touched by a voice like that before. When I listen to her, especially to this song I feel happy and sad at the same time. I even started to cry while listening to this, which surprised me. But this shows me that amy is a unique artist, because she can touch us with her voice deep inside. And this is not supposed to sound cheesy, I really mean it. I have the greatest respect for that beatiful woman!!

IstSaint (2 days ago)
I just wanted to endorse the words of Erdbernchen. Ive been listening to Amy's songs non-stop this weekend and they've been going around and around in my head. I cannot think that anyone as changed the musical landscape and to such fine effect as this young woman has done in so short a time - and what a charismatic and unique character! We are privileged indeed to benifit from her presence.

1 comment:

Anonymous said...

Rakastan Sua jos joskus analysoin tekstisi
pitää ensin lukea..