July 5, 2005

"OBJEKTIIVISEN STANDARDIN METSÄSTYS"

(tarkennus 5.7)

Paras dokumenttielokuva vuonna 2005

Tämä tositapahtumiin perustuva science-but not fiction-elokuva on kertomus miehistä, joiden ainoat pehmeät arvot sijaitsivat heidän (ylä-)päästään tietokonetomografiassa löytyneessä aivokudoksen jäänteessä.
(Kyseinen - tarpeeton ellei suorastaan haitallinen - evoluutiomutaatio toki poistettiin välittömästi!)

Tämän jälkeen nämä miehet koulutettiin etsimään vain yhtä asiaa: "Objektiivista Standardia", jonka humanistit olivat ryöstäneet ja yrittäneet piilottaa sekä myös hävittää ikiajoiksi.

Tule, näe ja hämmästy, miten ja mistä kadonneet, kovat arvot eli määrälliset, objektiiviset standardit lopultakin löydettiin.
Tällä tavoin myös koko maailma pelastettiin humanistien ja feministien pseudotieteelliseltä humpuukilta.

Toisin sanoen - nuo rohkeat miehet rakettimoottoreissaan murskasivat laadullisten eli pehmeitten arvojen, siis relatiivisten standardien kannattajat ja siirsivät samalla sekä tietämättömyyden että huuhaa-ennakkoluulot lopullisesti historiaan, menneisyyden jäänteiksi.

(5.7) Enää ei evoluutio tuottaisi ihmisen päähän pehmeitä arvoja, koska nyt - genomin kartoituksen jälkeen - ne voitiin eliminoida mikrokirurgialla yhtä helposti kuin huonoja hampaita oli poistettu jo satojen vuosien ajan ihmisten suista...(Tietopankki - Termi, Tietopankki - Termi).

***
PRODUCER: OTAWOOD PRODUCTION in association with TSB (The Technological School of Blogistan).
Director and manuscript: "The Professor of Digital and Calculable Hedonism" (alias The anonymous blogger). K-3.

No comments: