July 9, 2005

Komentaja Cool

Tämä "päre" (taidan alkaa suosia kyseistä sanaa) on alunperin kommentti Lovelacen testin juttuun otsikolla Komentaja Cool (= minä). Viittaan myös siinä olleeseen Plöki-Panun kommenttiin.
(Päreeni on hieman editoitu versio alkuperäisestä kommentista).

***
Rauno Rasanen said...

Tätä tilaisuutta olen odottanut!

Hiukan tommipommimaisesti totean: en ymmärrä, mikä on kritiikkinne tavoite. Ellei se sitten ole pelkkä räksyttäminen itsessään!

Tuo lähes patologinen oman oikeassaolemisensa maskuliininen narsismi on motiiveiltaan AIVAN YHTÄ ROMANTTINEN JA MYSTINEN asenne kuin perimällä saadun (ei-ansaitun - vastakohtana ideaaliselle mutta ei "monetaristiselle"/sic/ meritokratialle), etuoikeutetun aseman - tässä aristokratian - "suoma ylevyys" tai naisten luonteenlaadun "merkillisyydet" (miehen näkökulmasta).

Kuka teille on antanut (etu-)oikeuden olla (muka) oikeammassa sellaisissa asioissa, joita EI VOI muuttaa? Kuten ihmisluonnon pysyvyys.(Sananvapausko...okei...).

Ja mitä tulee ihmisluonnon muutettavuuteen, niin se toki onnistunee tulevaisuudessa keinotekoisesti, mutta kenen ehdoilla: Kokkarisen, Panun, Tommin, Tiedemiehen jne? Kylläpä on liberaali demokratia voimissaan!

Sallikaa mun nauraa...Olette pikemminkin huvittavia rasisteja kuin vakavasti otettavia pohdiskelijoita.
Yksiulotteisessa omahyväisyydessänne - lyömällä muita: mm. "puna-vihreitä", naisia, positiivisen vapauden periaatetta - ylipäätään kaikkea omasta öykkärimäisyydestänne poikkeavaa - lyötte kuitenkin loputtomasti juuri omaa päätänne seinään (eikä ilman "vammoja"!) - joskus toki varsin ihailtavaa tietoa, taitoa ja tyyliä osoittaen.

Sadomasokismia - par exellence! Mutta terapiaa tähän tuskin löytyy - ja jos löytyykin, niin siitä ei enää liene apua...


1 comment:

Anonymous said...

I read an interesting article on it I would like to share with you...