December 21, 2008

Itsekehua potenssiin n


Karikatyyrissa Oscar Wilde.Teksti on hänen aforisminsa.

Kirjoitettu kommentiksi Vaarin kommenttiin päreessäni Krapulakommentointia.
(Kielimafia metsästi pois pari sanatoistoa 23.12)
*
Kuulehan Vaari.

Jotenkin minä olen kuulevinani, että pihlajanmarjat maistuvat sinulle taas happamilta, mutta perun sanani heti perään.

Pragmatisti ja realistihan sinä olet - ihan hyvässä mielessä ja tarkoituksessa jälleen.

Mutta suoraan sanottuna minulla on hieman erilaisia kokemuksia naisten - ja ihmisten yleensä - hurmaamisesta kuin noilla sinun 'hiljaisilla miehilläsi'.

Sitäpaitsi - huom! - minä osaan myös kuunnella, jos sikseen tulee. Sehän on kuulunut erottamattomana osana varsinaiseen, aiempaan ammattiini mielisairaanhoitajana.

Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta - on the contrary - jotkut naiset pitävät myös loistavasta verbaalikosta eli luovasta ja lukeneesta retorikosta.

Puolitahtomattani tulin todistaneeksi tuon asian viime kesänä. Mutta ei mitään nimiä tähän.

Yhden asian myönnän - olen niin hemmetin narsistinen, että taidan lopulta rakastaa vain itseäni - kunhan nyt annan puhenäytöksiä naisille ja/tai miehille aina silloin tällöin, mikäli sattuu tulemaan tilaisuus - ja menestys on ainakin viime aikoina ollut taattu.

Lisään vielä, että narsistina jahtaan mieluummin kunnon 'aplodeja' kuin huonoa panoa.

Olen viihdyttäjänä pikemminkin stand-up-koomikko kuin kuolaava, kiimainen koni. Sen sijaan minut pitää osata vietellä - ja se ei olekaan ihan helppoa (haha! nauraa Frasier).

Kun kerran naiset ovat nyt emansipoituneita, niin nähkööt hitto soikoon hieman vaivaa minun vuokseni.

Ennenhän tuon iskemisen vaivan näkivät miehet, mutta minä olen päättänyt vaihtaa tavanomaista iskuroolijakoa perusteellisesti ja tehdä itsestäni salaperäisen, saavuttamattoman, röyhkeän ja niskoja nakkelevan pihtarin.

En aio olla mikään helppo saalis - edes Anne Brunilalle, joka lienee nykyään vapaalla jalalla (olen täysin vakavissani Vaari - täysin!).
*
Seuraavassa sulle evidenssiä edellisiin 'kukkoiluihini'?

Jos 'pikkulintujen lauluun ja puskaradioon' on uskominen, niin ne mainitsemasi oppineet naiset ovat kuulemma olleet varsin otettuja minun skribenttihabituksestani ja siten persoonallisuudestani jo melko pitkään. Olen kuulemma eroottisesti todella kihisevän kiinnostava tyyppi.

Ja tämä tieto tulee varsin luotettavasta lähteestä - hyvin oppineelta ja lukeneelta naiselta, joka tuntee noita henkilöitä ja on saanut kuulla heidän spontaaneja mielipiteitään minusta.

Joten revipä siitä lisäpraktiikkaa aiheesta - vanha konkari.
*
http://www.getcaricatures.com/
http://www.allposters.com/-sp/Life-Oscar-Wilde-Posters_i929573_.htm
http://www.iltalehti.fi/suhteet/200806107771209_su.shtml

6 comments:

van Vaari said...

Heh, heh! Eipä todellakaan ole kyse pihlajanmarjoista nyt. Halusin vain hienovaraisesti osoittaa, että olet parhaimmillasi ja rakastettavimmillasi (mikä sana!) silloin, kun et mätä metrikaupalla eklektistä turibinaalifilosofiaa karakterisoiduin bulimiagerbeelein. Tai no, selkeämmin sanottuna ollessasi tietoisena tietämisedellytyksistäsi yrität luoda niiden perusteella järjestelmällisen kokonaiskäsityksen todellisuuden laadusta ja sen suhteesta kokemuksen avulla havaittavaan olemassaoloon.

Minun on myönnettävä, Pyhä Veli, etten ole jaksanut lukea kaikkia filosofisia pohdintojasi. Niissä on toisinaan sellaista näyttämisen tuntua, joka karkoittaa lukijan ja kuulijan.

Sanot olevasi todellisuudessa mies, joka ei viettele ketään, vaan joka vietellään. Hm... Kuitenkin julistat kaikille lukijoillesi rakastavasi (Tällä kertaa) Mummoa. Uskon sanojasi, kun näen Mummon kirjoituksen, jossa hän uhkaa heittäytyä Vantaankoskeen, ellei saa sinua, Ranea omakseen.

Totta hitossa minäkin olen sen verran narsisti, että arvostan hyviä aplodeja enemmän kuin huonoa panoa. Kukapa huonoa panoa edes kaipaisi! Ymmärrän siis taiteilijaluonteesi, olen jossain määrin samanlainen.

Oma krapulakommentointini oli siis vain eräänlainen ystävän kädenojennus selvästi puutteessa elävälle mieslähimmäiselle. Pitäkäämme toistemme puolta. Kulkekaamme lumisohjossa käsikaulaa laulaen kaikkien iskusankarien tunnuslaulua "Jänis istui maassa." Se sopii oikein hyvin kaltaisillemme sankareille.

Varmuuden vuksi toivotan sinulle jo tässä vaiheessa mitä parhainta joulua ja uutta vuotta, joka täyttää kaikki toiveesi.

Tapsa P said...

"Kukapa huonoa panoa edes kaipaisi!"

Voi pojat, kun te johdattelette minut nyt täysin tuntemattomille elämän alueille.

Huono pano? Mikä se on?

Rauno Rasanen said...

Tapsa P kysyi:

'Huono pano? Mikä se on?'

Sijoitus, joka ei tuota voittoa eikä näin ollen myöskään tyydytystä. Voi olla, että menetät jopa kaiken sen, minkä asetit panokseksi. Rouva Fortuna ei suosinut sinua, vaikka viettelikin peliin mukaan.

Siinä kaikki.

Homo Garrulus said...

Life is not a game. Jos se sitä on, ei ihme, että lapset kuolevat maassamme kun miesten ainoa ajatus on se oma nahka ja gloria. Toki se on tärkeä, mutta hintansa näilläkin: tämä on yhtä hirveää kuin islamin pikkutyttöjen naittaminen jne -> molemmat kulttuurit pitävät naisiaan vain pelinappuloina. Nyt kun Obama on tullut valtaan miehet (sekä muslimit että juutalaiset) pääsevät nyt leikkimään oikein kunnolla ja siinä leikissä ovat varmasti maailman naiset suurin menettäjä: maapallosta tulee porttola oikein tosissaan; mallia otetaan Thaimaasta ja koska se on kannattavaa ns. bisnistä eli servistä mies toiselle; niin tämä on ikävä näky. Siinä siis käytetään panoksena länsimaista (ja rumaa mutta kestävää) naista. Aasialaiset tulevat kansana ja rotuna jos niin voi sanoa voittaa helposti: ovat nytkin tyhmentämässä lännen aivot ja se yhdistelmä aikaansaa täyden kaaoksen lännessä.

Mitä meidän ns. älymystö teki? Pani.

Eiku: kerskui panostaan.

Anonymous said...

Vaan homot niskojaan nakkele ollessaan tietoisena tietämisedellytyksistä
nàyttàmisen tuntua joo
muttei ole muualla naytetty

tässä on nyt ongelma silla mun ei ole tarvinnut koskaan Käyttää viehätysvoimaani..

mitä on tämä ns panoksen menettäminen? huono pano termi ilmaantui ensimmäisenä petrin blogiin ja se vähän ihmetytti. olisko syytä informoida yleisoa yksityiskohtaisemmin

Homo Garrulus said...

Panen paremmaksi kuin AB. Olen vanhempi ja siksi viisaampi.