November 8, 2007

Antakaa itsellenne anteeksi

Näin erinomainen rock-bändi herättää kummastusta jopa poliisilaitoksella (meinaan että bailaavat liian hektisesti biisin mukana...)

http://www.youtube.com/watch?v=uy_cjiuQUoA

4 comments:

kh said...

Karvapersemiehiä lapsettaa. Tuosta on jo huumori kaukana. Ei kuin Kellokoskelle ja pitkävaikutteinen kankkuun. En kyllä pannut ääntä päälle, joten vaikutelmani saattaa olla väärä.

akh said...
This comment has been removed by a blog administrator.
merensiili said...

micco vuorio, ase auvisen äiti on erinomainen muusikko kuten myös pekan isä ja albert järvisen paras ystävä ismo auvinen (enne allun kuolemaa samassa paikassa kuin j henddrix)

a-kh said...

RAUNO

JOKU ON VARASTANUT JÄLLEEN TUNNUKSENI.

KOMMENTTIBLOGISSA OLEVA ahk EI TARKOITA MINUA. ENSIMMÄINEN KOMMENTTI ON MINUN JA TULI EPÄHUOMIOSSA ILMAN LÄHDETIETOA. KÄYTÄN SITÄ JOSKUS LÄHINNÄ KUVABLOGEISSA, JOISSA MINUT TUNNETAAN.

TÄLLAINEN MENETTELY, JOSSA ON TAANNOIN KÄYTETTY MYÖS SUKUNIMEÄNI, ON HYVÄN BLOGIKÄYTÄNNÖN VASTAISTA.

LÖYTYY EDELLEEN HÄMÄYSMIELESSÄ TEHTY BLOGI, JONKA YLLÄPITÄJÄKSI ON MERKITTY "HOTANEN KYSYY". SITÄ ON KÄYTETTY PETRI JÄRVELÄISEN BLOGISSA.

PYYDÄN, RAUNO, ETTÄ VASTAISUUDESSA POISTAT TÄLLAISET TAI AINAKIN KYSYT MINULTA, ONKO KIRJOITUS MINUN.

EN TIEDÄ, PALJONKO TÄLLAISIA IDENTITEETTIVARKAITA ON LIIKKEELLÄ, MUTTA MENETTELYLLÄ VOI KOMPROMENTTOIDA KENET TAHANSA, JA YKSIKIN HENKILÖ VOI SAADA PALJON IKÄVYYTTÄ AIKAAN.

TÄSTÄ VOI OLLA MYÖS SEURAUKSENA, ETTÄ LOPETAN KOMMENTOIMISEN, MIKÄ EI SINÄNSÄ HAITTAA KETÄÄN. OMA BLOGIKIN RIITTÄÄ, EIKÄ SEKÄÄN OLE VÄLTTÄMÄTÖN.

SAIRAITA ON MONENLAISIA.


AIMO-KALEVI HOTANEN