August 15, 2008

Oksennusta

Blogistanissa vallitsee nykyään keskinäisen kehumisen markkinat.

Minä annan sinulle (jonkun typerän) plakaatin ja kehun sinua, joten sinä tietysti kehut minua, koska olen ollut niin seurallisen vilpitön ja kiva, että kylläpä meillä kaikilla nyt on niin mukavaa, kun saamme taas olla nii - in epäitsekkäästi toistemme kavereita. Ja väliin sitten tiukan asiallista tekstiä. Ja pohdintaa. Oikein empiirisistä tosiasioista. Vakavasti. Ihan vain kevyesti huumorilla.

Eikä kukaan sano mitään. Eikä tunne mitään. Eikä näe mitään. Eikä kuule mitään. Eikä ymmärrä mitään. Kunhan vain lilluu omassa omahyväisessä narsismissaan, joka on lunastettu jollain pirun tunnustuspalkinnon luovuttamisella lähimmäis-bloggarille.

Äh. Lillukaa asiallisessa tekopyhyydessänne koko helvetin porukka. But I'm not here for that.

Olen mieluummin avoimen itsekäs juntti kuin tekopyhään sievistelyyn langennut kokotti.

4 comments:

Anonymous said...

Mies voi aina lähteä ja silti tulla. Nainen lähtee eikä voi enää tulla.

Muut naiset pitävät kiittämättömänä tai lesbona jos "kaunis poika" ei jostain syystä kelpaa. Kun naapurin tädit ihailevat kilpaa. Mutta jos mies ei rakasta miehenä vaan naisena?
Onko naisella siksi muita vaihtoehtoja kun oksentaa - ja silti kestää, päivä, viikko, kuukausi ja vuosi toisensa jälkeen. Pettämisestä ei tule kuulokaan; ei ei ei sillä kirkko manaa kaiken sen, josta joku voisi paremmin voida. Pitää alkaa kaikki alusta jos sitä ajattelee. Ja tämä on meidän elämämme 2008 joka ei tule uusintana. Ei vaikka kirkko mumisee ikuisesta elämästä. Miehet saa mennä ja lohdutella, naiset ei. Ja tämä lisääntyy jostain syystä...jos siis aikoo olla ns. sivistyneiden kirjossa. Tai kunniallisten.

Homo Garrulus said...

Voi shit. MInä kirjoitan pian kirjan siitä miten traditio kuvittelee kaikenlaista mutta ei kannata muuttua vain sen takia, että joku sanoo vaan siksi, että näkee siinä ideaa. Iso ero.

Pitää olla ymmärretty kulttuurista käsin, ei siis mikään toive per yksilö. On liian vaativaa ja raakaa.
Ole mitä olet. Minäkin aion.

peeÄR - mies said...

Rauno, kyllä sun blogis on niin pirun loistava, etten malta olla jättämättä henkilökohtaista kunniamainintaa monipuolisuudestasi ja sivistyneisyydestäsi - ollaanhan kavereita. ;)

Homo Garrulus said...

Sivistynyt sivistymättömyydessä on hieno olla.