August 5, 2008

Sä et kyyneltä nää

Olen antanut syömmeni kaikkeni sulle, sä tarjosit vain sielun tuskia mulle.

http://www.youtube.com/watch?v=z0jX1noFpLo (Sä et kyyneltä nää)
Olavi Virran oma tango. Sov. Jaakko Salo. Surullisen tyly meininki - 1963.

8 comments:

Homo Garrulus said...

Minä ajattelin eilen (kun jouduin taas kahden eri siivous-putsaus-porukan observointiin, että perustan älykkäiden ja (siksi surullisten) ihmisten suojakerhon. Kerho toimisi siten, että siellä voisi olla oma itsensä ilman, että IQ 90 vimmatusti istuisi ns. analysoimassa jokaista sanaa tai elettä mitä tekee ja mitä ei tee. Minä en kestä näitä viisastelijoita enää - ovat jo onnistuneet pilaamaan työelämäni, pian pilaavat tietysti elämäni (joka osittain on työelämän puuttuvuuden takia pilattu myös sillä perhe-elämä ontui siitä, ettei jumalauta saa olla rauhassa vaan koko ajan on näitä sokeita pyrkimässä pysäyttämään ja miettimään ja vielä kaiken lisäksi heittämään typeriä diagnoosejaan (milloin mitäkin; miksi näitä katu-tappajia ei saa suoraan haastaa oikeuteen?) perässä.

Jos perustan suojayhdistyksen niin tuletko mukaan vaikka suojelijaksi?
Demokraattisessa järjestelmässä taitaa olla niin, että tyhmyyskin kelpaa kun älykkyyttä ei näytä olevan. Tämä lause ei ole ivaa vaan ihan siksi, ettei maailma kylläkäään paremmaksi muutu, jos diagnostisoimme keskinkertaisuuden kautta pois luovuuden ja pidäemme sitä vain onglemana. Miksi nämä samat ihmiset eivät sitten voi analysoida koko maailmaa ja nälänhätää ja ruokahintojen nousua jne jne jos kerran ovat niin hyviä analysoimaan toisia ihmisiä? Minä olen näet pannut patruunani omassa tangossani siihen, että pyrin katsomaan ideatasolle enkä pelkästään analysoimaan naapurini mielialoja.

Hävytöntä ja aikamme idiotismi oikein isolla I:lla. Kuka aloitti tämän paskatyylin oikein ja kuinka sitä koko ajan vain jatketaan. On pakko päästä Suomesta pois; tämä on todentotta liian pieni alue ja merkitty on aina alakynnessä ja siksi onneton (Nietzsche). En ole Jeesus, voisiko sanoa heille, joiden päässä pyörii sadut enkä ole psykopaatti tai vammainen vaan onneton ihminen joka on paneteltu ja paneteltu, mollattu ja inhottu: miksi? Siksi, etten ole samanlainen kun he: sadisti.

Voisiko joku kirjoittaa myös kaikenlaisiin hoitopapereihin, ettei sadistit saa vallata sairaalamme (kuten näyttää nyt olevan) eikä uskoa, että aikuiset ihmiset ovat lapsia. Aikuiset ovat aikuisia - tai niin pitäisi olla. Vapaaehtoinen huoli toisesta aikuisesta ja hänen kuolemanpelosta ei myöskään ole sairautta, se on empatiaa. Mutta sairaalasadistit ja kaikenlaiset psykoterapeutit hakevat nyt sitä mitä ovat jostain kirjoista taas lukeneet. Herrajestas; typeryys perii tämän maan RR.

En enää edes itke: suren vain suurella äänellä, jospa siitä olisi apua. Taitaa vielä olla niin, että nämä älykääpiöt edesauttavat kansallista tyhmettymiskampanjaa.
Ovat siis kullan arvoisia jollekin vielä suuremmalle sadistiporukalle.
Kohta saavat varmasti vielä elintarvikkeemme perusaineet poistumaan siten, ettei aivot enää saa sitäkään mitä tarvitsisi ja näin sekin lihas surkastuu. Kalsiumiakin tarvitaan oppimiseen mutta maidon manipulointi on luultavasti vain yksi ruoka-aine, jota manipuloidaan. Oletettavasti RR on niin, että valkoinen rotu kuolee omaan nokkeluuteensa. Nämä siivojaa-ämmät ja sadistilääkärit ovat yhteistuumin nostamassa omaa ns. vapautta sillä seurauksella että antavat typeryyden jyllätä maalaajuisesti. Raha kiinnosti siis tätä sukupolvea niin paljon, että rotu veti itsensä vessasta alas.
Raha, jota aikaansaatiin yksilön narsismin kautta koska nämä toimivat parissa.

Sä et kyyneltä nää: tulevat sukupolvet eivät voi nähdä koska heitäkään ei ole. Maapallo on keltaisten ihmisten kokonaisuudessaan; heillä oli kollektiivisena porukkana älyä, aikaa, jäsennystä ja kärsivällisyyttä mitä meillä ei ollut.

Tangoni surukappale, harmittaa RR.
Minua harmittaa oma negativiivisuus todella mutta sen aikaansai nämä ämmät, joiden silmistä ei pääse mitenkään. Minäkin olisin vain tehnyt ihan tavallista työtä mutta perkeleet tönivät oman etunsa takia koko ajan sivuun ja reunoihin.

Olisipa oma Olavi Virta, oma mestari jolle itkeä surunsa.

Rauno Rasanen said...

HG

'Jos perustan suojayhdistyksen niin tuletko mukaan vaikka suojelijaksi?'

*
Ilman muuta.

Olen viimeinkin langennut rönsyilevän älysi ja kirpeän aseistariisuvan huumorintajusi pauloihin.

Olemme hengenheimolaisia.

Rauno Rasanen said...

Mutta tsiisus kraistus mikä biisi ja mikä esitys. Tässä on munaa! Melkein rokkii!

Virran ääni todella on jumalainen - etenkin näissä 1960-luvun alun tallenteissa.

Olen ajoittain pitänyt tätä kappaletta Olavi Virran parhaimpana tangona ja jopa esityksenä yleensä, mutta koska häneltä löytyy niin monta muutakin parhaaseen A-ryhmään kuuluvaa helmeä, on vaikea valita muuten kuin mielialan ja tilanteen - joskus myös ironian - antamien kriteereitten mukaisesti.

Homo Garrulus said...

Punatukkainen nainen..on varmasti ollut laulusi. Minun mies voisi laulaa minulle Ennen kuolemaa...

Homo Garrulus said...

http://www.seeklyrics.com/printer.php?lyric_id=856667

Kiitos kun jaksat hymyillä

tämän kaiken keskellä

hektisten hetkien väsyttämänä

kiitos kun jaksat kuunnella

tätä kummaa puhetta

mun on pakko kertoa

tää on niin kaunistaKiitos avoimuudesta,

oot luonnollinen

niin hieno ihminen,

ihanteellinen

kiitos kannustuksesta

sitä tässä tarvitaan

kun väsyneenä vellotaan

vailla unelmaaEnnen pimeää

tahdon nähdä kuinka meri kimmeltää

ennen kuolemaa

tahdon kuulla vielä monta tarinaa

ennen aikojaan

en saata nukahtaaAukaiset portit mennessäs

etkä laita niitä kii

johdat kotiin oikeaan

sä teet sen mua varten

mistä tänne tullut hän

joka tuohon pystyy

lienenkö sittenkin vain mä

itseni ihmettelijäEnnen pimeää...Yli korkeiden vuorien,

läpi harmaan helvetin

kulkenut oon

huomassa henkien

kaukana katseiden

pahojen silmien

kauheus kaunistuuEnnen pimeää... (x2)

dudivie said...

Kenesta puhut onnellinen mies
tulevaisuudessa älyn rinnallakin on sydan..niin kuin Sinun. mutta mihin matkustat?

Rauno Rasanen said...

Okei.Tämä selvä.

Homo Garrulus said...

Rakasta vertaistasi, Rauno. Rakasta häntä, joka antoi niin paljon ja joka sinuun luotti. Näytä, että olet mies mutta ei ole näyttämistä jos ei ole rakkautta. Jostain pitää alkaa, aletaan vaikkapa rehellisyydestä. Se on filosofialle aika tärkeä taso.