January 24, 2010

Kätevän emännän neulevinkki pureville pakkaskeleille: tosimiehen genitaalisuojus (kolme värivaihtoehtoa, malli ja koko mittatilaustyönä)

Kätevä emäntä osaa kutoa isännälle talveksi muodikkaan ja kehonmyötäisen turvaneuleen sukukalleuksia suojaamaan. - Tämä pehmeän hyväilevä karvapesä lämmittää miehen genitaaleja huomattavasti paremmin kuin city-marketin alennusmyynnistä ostetut ohuet välihousut - etenkin silloin, kun (lähes päämäärättömän) saalistus- ja (jo heikentyneen) perheenhuoltoviettinsä (viiden oluen jälkeen) liikkeelle ajama alfa-uros on lähtenyt paukkupakkasilla Keskuspuistoon (sala-)metsästämään citykaneja viikonlopun ruokapöydän antimiksi.
*

4 comments:

Anonymous said...

hey, mr ymmärrän, että oot lahjakas noissa villahommissa mulla ois kysymys alalta. ee silta toiselta alaltasi. masennuspotilaita on varmaan suuri osa kohtaamistasi? onko lääkkeet paras apu. analyysi? sähköhoito mikä hoito. onko tapauksia joita ei voi hoitaa

Anonymous said...

ja miten läheisen tulisi suhtautua..toisen syvimpään depressioon

essu said...

Onko parempi kenties olla sekaantumatta lainkaan ongelmiin. depressiiviset ihmiset vaikuttaa mielenkiintoisilta

Rauno Rasanen said...

Heheh. Munanlämmittimestä masennukseen. Teillä tuo ajatus kiitää tänään. - No - mä taidan vastata erikseen oikein päreellä.