December 7, 2010

Hapankaalia vai somaleita? [ei-rasistinen itsenäisyyspäivä-pakina]

Ironmistress puolustamassa Suomen itsenäisyyttä
*

Kirjoitettu kommentiksi Ironmistressin päreeseen Itsenäisyyspäivän kunniaksi osa II. Mielestäni tämä pikku-satiiri-mikä-lie-rasismi ansaitsee kuitenkin tulla myös päretetyksi. On se sen verran tyylikkäästi härski.
*
Ruukinmatruunan mukaan Suomen itsenäisyys on vaarassa. Miksi? Miten?

Vaihtoehto 1

Venäläiset ostavat Suomesta kaikki kesämökkitontit sekä toimistotilat ja valtaavat lopulta koko maan.

Mutta hei - kapitalistihan Suomen silloin möi ja osti. Älkää syyttäkö Putinia siitä asiasta, vaikka se styranki onkin.

 
Vaihtoehto 2

Koko Somalian kansa muuttaa idealisti-vihreitten maanpetturimaisella avustuksella pysyvästi Suomeen nostamaan ylisuuria sosiaalitukia ja pakkolunastamaan ökyrikkailta avustuksia, mikä tulee romahduttamaan kapitalistisen järjestelmämme lopullisesti [taannumme tämän seurauksena takaisin somalien kirves- ja vasara-kulttuuriin].

Niissä tukitakoissa menee perseelleen niin että pamahtaa myös Pohjanmaalla sijaitseva, Suomeen muuttaneen Venäjän juutalaisen pakolaisväestön perustama ja sisäsiittoisesti sukua jatkava [vain Daavidin jälkeläiset kelpaavat] sekä sosiaali-darwinismin periaatteilla kasvattama rahadynastia, joka tunnetaan ilkeämielisten keskuudessa nimellä Ruukkilan Puhallus.

Itsekin ihmettelen, mitä todella tapahtuu, kun somalit pääsevät valtaan Suomessa. Pakottavatkohan ne meidät rodullis-älyllisesti puhtaan alkuperäisväestön ihmiset tekemään pelkkiä paskaduuneja? Somalimiesten sen sijaan keskittyessä perinteiseen tapaansa ryöstelemään kioskeja - ihan vain huvikseen [se on heillä geeneissä], syömään lakritsaa [johonkin puutostautiin kai] ja silpomaan naisiaan [häpykieli on häntäluuhun verrattava fossiilinen jäänne somali-biologian kaanonissa].

Hmm. Eipä hyvältä vaikuta tämä kakkosvaihtoehto. Taidankin mieluummin valita ykkösen ja yrittää tottua hapankaalin hajuun. Ja opetella venättä. Rastuit harasoo. Ruki ver. Iti sutaa. Njet ponimai.
*
http://takkirauta.blogspot.com/2010/12/itsenaisyyspaivan-kunniaksi.html
http://www.properuskoulu.net/2010/09/vuoden-1918-museo-suomenlinnaan.html

7 comments:

Anonymous said...

Vai syämään lakritsia... hehh he eh, heheh he, hehehhheeeh heehheh, heh.

HG said...

Itsenäisyys voidaan viedä myös toisella tavalla joka tapahtuu liian viksulla ja viilatulla politiikalla joka on kylläkin edistyksellistä politiikkaa mutta ei sovi kansalle. Väärä kenkä, Cinderella.

Hg said...

Ajattele puhtaasti matemaattisesti:

Mikäli Suomi ennen oli ihmisten maa niin kansaa riitti työntekoon. Kun kansa halkaistiin molekyyllitasoon (ryhmä-identiteetit hajoitettiin molekyleeksi eli toiminnallisesti pienempiin osiin) kompetenssi devalvoitiin. Ei haluttu enää johtajuutta; ne kaksi tai kolme, jotka kuvittelivat omistavansa Suomen - he olivat jo olemassa!! Muita piti saada kyykylle ja suomalainen ei helposti kyyki jos tajuaa miksi ei pidä.

Nyt saat tehdä tuplatyöt
www.taloussanomat.fi
"Edessä on rankka talvi. Moni joutuu nyt paiskomaan töitä kahden tai kolmenkin ihmisen edestä. Miehitys on monella työpaikalla yhä laman leikkaamissa lukemissa, vaikka uusi nousu on joillain aloilla jo alkanut, bisnes pyörii ja tilauksia virtaa taas sisään. Uutta väkeä ei kuitenkaan saada hetkessä, e..."

Ennen myynti kohdistui tuotteisiin, joissa kate tuli energianhinnasta. Tämä positio oli varattu niin keksittiin lisenssimyynti eli pyramidiajattelu, jossa rahasta tuli tuote
ja energian sijasta tekninen kompetenssi määräsi tiedon ketteryyden merkityksessä voiton katteen.

Business-as-usual rakentuu tänä päivänä kahden kerroksen myynnistä: tuotemyynti (elämän kannalta tarve) ja tietomyynti (kuoleman kannalta tarve). Energia myy elämää ja sota myy kuolemaa. Kuten Freud sen sanoi, nämä vietit ovat aina yhdessä tekemässä realismista hankalan. Ihminen vaan ei sitä halunnut ymmärtää vaan rakensi Babelin tornin ja suurensi samat ongelmat potenssiin tuhat.

Todellinen ongelma ei ole varsinaisessa tekemisen alueella mutta tietoisuuden kylläkin. Ellei itse tiedosta elämää ja miten se toimii alkaa nuppi sairastumaan. Tästä on mielenterveys kiinni eikä psykoanalyysin keinotekoisesta pyrkimyksestä pohtia ihmispolon seksuaalisuutta kun kyseessä on aivojen halventaminen. Sitä kun ei heti huomaa tule kafkamainen olo.

Ironmistress said...

Ilmeisesti Rauno vihaa vain kahta asiaa.

Rasismia ja juutalaisia.

Tomi said...

Mutta juutalaisviha ei ole rasismia, koska juutalaiset eivät ole pma rotunsa.

Ironmistress said...

Tomi, kyllä ovat!

Tomi said...

IM ovatko askenasi ja sefardi juutalaiset eri kansoja ?
Nobelit ovat menneet lähes poikkeuksetta askenaseille.