November 21, 2010

Seurakuntavaalien huikea yllätystulos: Pirjostako ennenaikaisesti uusi arkkipiispa?

Pirjo: 'Räsänen - minä soitan poliisin! Te olette perverssi!' - - RR: 'Rouva piispa on hyvä vaan, mutta pukee ensin päälleen. Ettei tule mitään väärinkäsityksiä. Nam'.

1
Vaihdoin kirkkoa ja kävin hiukan järjestelemässä muutamia [kymmeniä tuhansia] seurakuntavaaleissa annettuja ääniä ja valitsin tämän naisen Turun ja Suomen tulevaksi arkkipiispaksi suoraan ohi vaalikierrosten.

Ryhdyin myös vanhoilla päivilläni uskomaan Jumalaan - ellen peräti rakastamaan Häntä. - Jumala on nimittäin muuttumassa feminiiniseksi. Palaamme siis luterilaisessa[kin] kirkossa nyt kaikkein alkuperäisimpään, gnostilais-tyyppiseen kristilliseen uskoon, jossa palvotaan Naista [eli Luontoa]. 

2
Ohjeita sekä maksiimeja rakkauden uskonnon harjoittajalle

Tunnusta rakkautesi kaikille tapaamillesi naisille. Jos viisikin prosenttia vastaa siihen, on kyseessä hyvä investointi.
Arnold Bennett

Emme usko reumatismiin tai rakkauteen ennen niiden ensimmäistä hyökkäystä.
Marie von Ebner-Eschenbach

Rakkaus on kuin vesirokko – sitä pahempi, mitä myöhemmin elämässä se tulee.
Douglas William Jerrold

Rakkaus on ongelmaton kuin mikä tahansa kulkuneuvo. Ongelmallisia ovat vain kuljettaja, matkustajat ja tiet.
Franz Kafka

Rakkaus on mielikuvituksen voitto älystä.
Mencken

Rakkaus on itsekkyyttä kahdelle.
Madame de Staël

Ihanteellinen rakkaussuhde hoidetaan postin välityksellä.
George Bernard Shaw

Mitä rakkaus muka on sipulipihviin verrattuna?
Shaw

3
http://www.youtube.com/watch?v=CvjbA2CjxnY
Johanna Kurkela - Rakkauslaulu - - Saattaa olla, että tämä liberaalikristittyjen uusi rakkauden virsi ei miellytä ainakaan kaikkia [mies-]homoja, mutta onhan heillä mahdollisuus kirjoittaa lisää omia kappaleitaan.

Näin äkkiseltään muistuu mieleeni eräs vanha tuttu disco-humppa, joka lienee ollut homohäitten suosituinta hippamusaa jo yli 30 vuotta. - Jospa ev.lut.kirkko sen nyt hyväksyisi oikein virallisesti ohjelmistoonsa [;?\]
*
http://www.youtube.com/watch?v=CS9OO0S5w2k&feature=channel
Original YMCA Music Video 1978, Village people
*
http://hikipedia.info/wiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Napoleon/sitaattiantologia

5 comments:

HG said...

Looginen virhe: Jumala on mies, jota nainen puffaa eli nainen ei (!) puffaa naista. Tässä on aina z-liike väliin eli mikään asia ei ole itsensä. Lue Heidegger.
Media on välissä ja media vetää nykyään fyrkat siksi, että tajuaa rytmin - saman yksinkertaisen rytmin kuin tuo sinun filkkasi - ja 1 ja 0 tietokonekielellä. So f-n
simle.

Nainen on siis media jumalan ja miehen välissä voisi sanoa kuten nainen on media miehen ja lapsen välissä. Se ei silti oikeassa reaalielämässä ole mikään väite koska meidän kaikkien kuuluu saada elää - mutta idea on mennyt filosofiaksi jota joku tiesi jo tuhat vuotta ennen meitä.

Ja se teettää more-of-the-same ja se, joka siitä tietää ja tienaa on media (joka puetaan hyväksi asiaksi kuten minä pidän naisten ajattelua ja ennenkuin palaat takaisin väärään ajatteluusi pyydän ,että mietit kahdesti koska naisten ajatttelu ei ole yhtä analyyttistä kuin mm minulla ja paavinaisellasi vaan paljon alhaisempi ns. seuraamisen kannalta ja siksi ei tule olemaan mitenkään toivottavaa että naiset sellaisenaan rupeavat johtajaksi tai johtamaan:

- nainen johtajana on muutakin kuin johtaja naisena.
- johtaja naisena on muutakin kuin naisjohtaja.

There is a huge amount of understanding (not knowing) in between joka johtaa degrowtiin oikealla tavalla jos sen tajuaa: tullaan Babelilta alas kerrankin.

HG said...

Jos maailman kaikki naiset nyt rupeaisivat johtajaksi pankki voittaisi koska nainen pelkää.

Tämä voi olla N:n uusi strategia - ilkeät pojat tuntevat miten akat toimivat. Ja se ei ole oikea ajattelu ihmisille. Oikea ajattelu on samanlainen mutta väliin tulee naisten koulutus intention osalta; näkemisen osalta.

Rauno Rasanen said...

Sekavaa! Sinulla on sanottavaa, mutta et ilmaise sitä selkeästi.

*
Meillä on jo nyt naispiispa Helsingissä ja lisää tulee. Halusimmepa sitä tai emme. Kirkko muuttuu heidän vaikutuksestaan enemmän kuin koskaan aiemmin.

Saas nähdä, milloin Suomessa valitaan virallisesti ja julkisesti ensimmäinen kaapista ulos tullut homopiispa. Kaapissa olevia on kyllä toiminut pappeina sekä ylipäätään vaikutusvaltaisissa asemissa molemmissa kristillisissä kirkoissamme jo pitkään.

Kirkkohan on itse asiassa aina ollut homojen, pedofiilien ja juoppojen suojatyöpaikka. Varsinkin katolinen kirkko, joka yrittää olla 'luonnonmukainen' tavalla, jota ei ole koskaan ollut olemassakaan muualla kuin juristi-teologien kanoneissa.

Mutta jos kirkko ei edusta fakki-idioottista velvollisuusmoraalia, niin mitä se sitten edustaa? Empatiamoraalia vai? Maternaalis-feminiinistä puhekuuri- ja kuunteluterapiaa? Armoa ilman vakuuksia? Kaikkien pelastusta? Ynnä muuta yhtä epämääräistä ja epävelvoittavaa.

Olemme ilmeisesti naispappeuden, sateenkaari-promiskuiteetin sekä androgynian invaasion myötä siirtymässä jäykän patriarkaalisesta ja eroihin perustuvasta vanhan maailman orto-dogmatismista feminiiniseen antinomismiin, hällä väliä-suvaitsevaisuuteen [joka on samalla juridisesti erittäin tiukasti määriteltyä ja kontrolloitua yksilöiden oikeuksien suhteen; kutsun jyrkän ehdollista suvaitsevaisuutta demokraattisen liberalismin orwellilaiseksi turvatakuuksi] sekä jonkinlaiseen hyvin heikkoa teismiä [Spong} edustavaan vapaan armon kristillisyyteen.

*
http://fi.wikipedia.org/wiki/Antinomismi
http://en.wikipedia.org/wiki/John_Shelby_Spong
http://en.wikipedia.org/wiki/Free_Grace_theology

hg said...

Ei ole sekavaa mutta en käy netissä paremminkaan.
..

Looginen virhe, sitä ei Ruukinmatruuna sinulle kerro - koska hän on Russellin parturin ominaisuudessa ja miksi silloin lopettaisi oman tilanteensa alueen? Ei tietenkään ja miehet eivät voi sitä missään tehdä koska ovat more-of-the-same eli pysyvät jalat maassa niin, että aivot ovat vain ilmassa eli eivät voi asettaa navat vastakkain (ylösalas).

..

Tänk geometriskt, endast geometriskt. Inte alls på mänskligt vara annat än att det är en lagbundenhet som hela tiden gör allt så svårt - nytkin kun lainat annetaan avuksi Irlannille ja Portugalille jne niin sama kehä jatkuu koko ajan ja tulevat sukupolvet eivät pääse tähänkään asti (ilmatila kapenee ja kehä pienenee mutta sen hokaaminen vaatii paitsi huomaamista ja ongelmanratkaisukykyä myös habaa selittää se ilman pelkoja joka on lähes yhtä suuri ongelma: nämä parturit eivät tule sitä ikinä snomaan vaan köyhyys pakkaantuu enemmän ja enemmän kun taistellaan samoista asioista yhä raadollisemmin, taitavammin ja sikamaisemmin.

Ei siis mitään humaania odotettavissa ellei juuri se sama ohjauspyörä nyt ymmärrä, että heidänkin on aika oppia eikä vain ns. fasilitoida itsekkäästi.

Anonymous said...

Hyvät kannut uudella piispalla.