November 8, 2010

Kummalta naiselta ostaisit mieluummin uuden hybridi-autosi?Tämä blogi ei enää suostu tekopyhään imaginaarisilla seksuaali-fantasioilla provosoivaan härskiin piiloporno-mainontaan vaan menee suoraan itse asiaan. - - Räjäyttäkää siis tekopyhyytenne tuhannen päreiksi senkin asialliset teeskentelijät!http://fi.wikipedia.org/wiki/Lenny_Bruce
http://en.wikipedia.org/wiki/Lenny_Bruce

http://www.apass.be/apt.php?cwPage=browse%2Fusehttp://fi.wikipedia.org/wiki/Lenny_Brucerhome&cwUser=80

5 comments:

HG said...

Vaihtoehdot hybridiauton osalta on lähtökohtaisin pedofilin mielenteosta:
1. jatkaako geenimanipulaatiota ja saa lopulta kaikki naiset pikkutytöiksi?
2. suostuuko siihen, että nainen kasvaa aikuiseksi vai ei?
Ei mieskään ole kaunis kun mies on luonnollinen - mutta kuka niitä pikkupoikien pippeleitä oli repimässä ellei saman kehän toinen ääripää: papit.

Kysymyksesi on siis väärin aseteltu koska ääripäät ovat molemmat sairaat: sekä ne miehet joiden silmät fokusoituvat nuoriin ja lapsiin tyttöihin että ne miehet jotka fokusoivat nuoriin poikiin.

Maailma ei olisi ikinä joutunut tämmöiseen ylikansalliseen ylikansoitettuun tilaan ilman teikäläisiä tai niitä, joille itse ongelma ei näy kesken kaiken muun mieliteon ja hybriksen.

Lue uusi väitös siitä, miksi parisuhde ei voi perustua terapiaan. Marko Hamilon fb:n sivulla;
henrylaasanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi
‎"Terapeuttinen parisuhde tuo mieleen markkina-arvoteorian. Kummankin tarkoitus on paljastaa kaikki ilman ikävää moraalin väliintuloa. Terapeuttinen parisuhde paljastaa kaiken psykologisella tasolla, markkina-arvoteoria markkina-analyysin tasolla."

-> ja ne, jotka eivät halua terapiaa haluavat silti uuden vaimon oman pedo-maun mukaan jos kaikki muutkin (ovat ulkoapäin ohjattuja kuten markkinat itse). Näitten äidit komppaavat mitä vaan koska siinä kohtaan eivät miellä enää itseään naisiksi vaan mieltävät itseään poikiensa coacheiksi eli mitä vaan kunhan voittavat....(s/m)

HOOGEE said...

Teesi ja Antiteesi eivät siedä toisiaan mutta käytännössä nämä suojautuvat erilaisten poliittisten massojen alle.

Tästä johtuu myös sodat ja kaikenlaiset juupas-eipäs. Barack tuli ns. "pelastamaan" maailman täystuholta joka oli ovella ennen 2008 jolloin tavalliset kansalaiset heräsivät falskiuden osalta ja kapinoivat ties mitä. Enron, Lehman brothers jne olivat vain jäävuoren huippua.

Oikea ongelma on kontrolli, joka nyt tietotekniikan keinoin yrittää ylläpitää totaalista, globaalia ja aukotonta kontrollia. Se tarkoittaa sitä, ettei voi enää pelastaa koska pelastajat (siis teesin tai antiteesin) ovat jo siirtäneet varojaan tuhansiin esto-mekanismeihin, joilla estävät (!) ties mitä. Nämä estot ovat sitten omiaan luomaan uusia viha-prosesseja ja kaikenlaista kummajaista koska Babelin torni ei tajua miten sen jälkeläiset joutuvat toimimaan koska oikea elämä ei enää ollut ns. avoin.

Oikea elämä oli buukattu jo satoja vuosia sitten ja siksi kaikki ne, jotka syntyivät sen jälkeen olivat hotellissa, joka oli "täysi". Tästä syystä Herrat Kartanoissa ja Linnoissa eivät tajua miksi pitäisi olla vaihtoehtoisia energiamuotoja. Heillähän menee hyvin itsellään. Miten siis Babel enää voi rakentua kun nyt vietiin kieli (sanat) josta Hertta Muller kirjoitti. On siis täys patti ja pattia ylläpitää terroristit (taide) ja tietäjäuskojat (tiede).

Tai pattia ylläpitää miehet koska miehinen logiikka ei ymmärrä mutta osaa.
Naisen logiikka on päinvastainen; se ymmärtää mutta ei aina osaa.

HG said...

js:
tarttuvaista toi ylipaino.

Obesity rate will reach at least 42%
news.harvard.edu
Researchers at Harvard University say America’s obesity epidemic won’t plateau until at least 42 percent of adults are obese, an estimate derived by applying mathematical modeling to 40 years of Framingham Heart Study data.

AES: mitä ihmettä. Hohhoijaa, kuulostaa ihan joltain pilipalitutkimukselta, mene ja tiedä sitten..

JS: eikun ihan oikea verkostotutkimuksen perustulos: ylipaino verkostoituu.

AES: mä luin kyllä tuon linkin, mutta muhun ei jotensakkin uppoa. Verkostotutkimus itsessään on toki vieraampaa, mutta ehkä tässä pitäisi sitten tututstua tutkimukseen lähemmin. Kuulostaa typerältä. Anteeksi. =)

AES: p.s. sen tosiasian ymmärrän että kun kaikki kaveritkin alkaa olla lihavia, niin ei enää tarvitse tuntea itseään lihavaksi laihojen keskellä ja ja stressata laihduttamisesta. Siihen ei tosin tarvita 20-henkistä Harvardin tutkimusryhmää.. Heh, nyt vähän kapinaa tiedettä vastaan?

CK: USA:n ylipainoiset, vapaat kansalaiset ovat viite siitä, että paino ja informaatio ovat osaksi toisiaan. Ongelmalla on siis toinen syy eikä vain viitsiminen tai huono tajunta. Tämä löytynee sekvensseistä eli miten tieto rakentuu ja miten ihminen saa tukea. USA:ssa eivät enää luota toisiinsa joka
voi olla paisumisen syy: kun ei ole tukea alkaa lihota joko siksi että syö lohdukseen tai siksi, että elimistö ylläpitää
vaaran tuntua.

CK: En silti haluasi, että kaikki v-mäisimmät, tiukkikset saavat valtaa koska voidaan osoittaa, että v-mäiset tiukkikset ovat ilman tätä pelkotilaa (jonka saavuttaa kiusaamalla muita eli ottamalla heidän vapausasteet ja lujittamalla itseään sillä).

CK: Kävin neokybernetiikan kurssin ja opin miten motivaatio (x) ja vapausasteet ovat kiinnitetty toisiinsa. Siksi uskon, että se mitä meille Suomessa tapahtuu on suuri kompetenssi viedä kansojen vapausasteen pienten askelten politiikalla niin,
että holismi kärsii ensin (kansan tieto kasvaa mutta tietoisuus heikkenee) jonka jälkeen on helppo aiheuttaa keskinäistä ristiriitaa kuten Afrikan savanneilla heimot vastaan toiset.
On siis vaarallista päästää tietoisuus (x-akselin tieto joka koskettaa tiedon historiaa ja myös humaanissa eli motivaatiomielessä) pois käsistä. Se puuttuu suomalaisesta koulusta ja siksi historiaa kirjoitetaan väärin. Tästä on kirja Ruotsissa, jonka sain käsiini. On siis aika tajuta kokonaisuus eikä vain tieto kerätty miesten lailla, miehen yliopistossa ja miesten juridiikalla.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=c6etKRga5Ws

HG said...

http://www.youtube.com/watch?v=87fL-zOjItE&feature=related
goa gubbar