November 8, 2010

Oudon äidin Kumma lapsiÄlä herätä nukkuvaa Raunoa.
Slavoj Zizekin oma yksityinen pesä jossakin Slovenian vuorilla.

[Kielimafia yllätti 17.11]

I
HG kysyi Fuck You My Sweet Pretender!-päreeni kommentissaan: Mistäs moinen viha nyt on syttynyt?

1
Oudon äidin Kumma lapsi,
syntymässään säikähtänyt,
vihassaan vinksahtanut,
näki kauhut kaikkialla,
joskus vähän enemmänkin

Lottokansan rahauskon
mainoshuuhaan lipevyyden
populistin politiikan
läpipaskon luottamuksen

Kumma näki lopulta, ettei keisarin uusien vaatteitten alla ollut mitään - ei edes keisaria: vain pelkkiä illuusioita, fantasiaa, uskomuksia ja imaginaarisia näkyjä.

Kun tasapäisten tietomiesten torvin toitotetut tyhmyydet yhtyvät tekopyhien tapatätien turkki-turhuuksiin, silloin ostetaan terveysvaikutteinen lottoarpa, jonka päävoitolla pääsee kapitalismin taivaaseen nauttimaan laillista Ecstasya ilman reseptiä.

Pääsee tuijottamaan iloisia ja onnellisia ihmisiä opettavaisen ja kasvattavan heräte-mainoskanavan loputomassa loopissa, tylsistyneen autuas ilme kasvoilla, ilman ajatuksen häivää, nautinnon tyhjä hekuma valaisemassa tietoisuuden pysyvää pimeyttä.

2
Näen ihmiselon tyhjiksi kiillotetut valheet kuin kuulisin kalliisti myytävien mutta tyhjääkin halvempien ihmisbuddhien salaisen naurun, jolla ne halveksuvat materialistista typeryyttämme ja kyltymätöntä haluamme.

Näen sen loputtoman petoksen ketjun, jolla tämä maailma tahtoisi ostaa itselleen oman tarkoituksensa ja mielekkyytensä oravanpyörä-matkallaan kohti maallista Onnelaa - kohti tilaa, jota ei nimenomaan edes ole täsmälleen niin kauan, kun sellaiseen on pakko pyrkiä - toisin sanoen aina eikä milloinkaan.

Maailmaa kohtaan pitäisi tuntea vain välinpitämättömyyttä. En kuitenkaan voi olla nauramatta ja vihaamatta katkeran ivallisesti katsellessani tätä tyhmyyden ja vääryyden laaksoa.

Itsekkyyteni ja ylpeyteni siis joutuu yhä vielä kantamaan kokemaani halveksunnan taakkaa harteillaan, vaikka järkeni joka hetki muistuttaakin, ettei ole syytä hermostua tai jopa päätyä epätoivoon jonkin niin olemattoman ja sattumanvaraisen ilmiön takia kuin, mitä ihmisen maailma ja elämä ovat.

3
Slavoj Zizek sanoi aivan oikein, että ainakin hänelle suurin onni merkitsee karhun kaltaista elämää. Voisi nukkua luolassaan talviunta lähes loputtomasti ja kävisi herättyään vain kusella, syömässä ja parittelemassa. Sitten takaisin pesäkoloon nukkumaan.

Siinä kaikki. Todellinen onni on uni, johon poistua tästä typerän epätodellisesta valveen ja valheen maailmasta.

II
http://www.youtube.com/watch?v=0ObOggb5kn8
The Bear - John Mayall
Blues From Laurel Canyon was recorded in tree days.
John Mayall
Mick Taylor
Stephen Thompson
Collin Allen
Peter Green as a Guest Guitarist
*
Satunnainen kommentaattori kertoo:
[This song is about] Bob The Bear Hite, founder of Canned Heat, [who] had a house in Topanga Canyon that was literally full of blues: -Filled- w/ one of, (if not -the-), the largest blues record collections, every wall, from floor to ceiling. (Together w/ Heat members A.Wilson, H.Vestine, & brother Richard, definitely the largest.) Whenever possible, Bob spent his days & nights playing those records, telling stories about the ones he knew, sometimes even finding one he hadn't heard himself within his huge library.'

http://en.wikipedia.org/wiki/Blues_from_Laurel_Canyon
*
http://www.teuva.fi/koulut/komsi/nurkkahelmi02.html
http://www.spj.fi/kkk/karhu/karhun_metsastys.htm
http://www.kenyaninside.com/?m=200610
http://romansacristan.blogspot.com/2007_01_01_archive.html
http://rulebritanniarule.blogspot.com/2009/09/when-in-rome-do-as-romans-do-e.html

10 comments:

ninni said...

Se voi olla valhetta mutta silllä on joku tarkoitus. Olemisella. Olemine. Poikien tukipuhelin pirisee seksihuolista 13:28
eikä typerää ole rakentaa karhulle pesä

HG said...

No niin nyt on paljon södempää kuvaa - ihana nalle se siellä koisii ja pitää poskea maassa - kuten raunomme

HG said...

Olet väärässä. Olet niin tarttunut y-akseliin sataprosenttisesti ettet näe, että on x-akseli, joka on ollut toisten hallussa ties kuinka monta sataa vuotta.
Nämä ovat kirjanneet eksegetiikan väärin (mekitysopin) ja filosofiassa ei siitä olla edes tajuttu koska kirkon asiat kuuluu sivuttaa --- mutta epäonni oli juuri siinä ylimielisyyden käden heilautuksessa koska siinä meni lapsi pesuvedessä.

Epistemologia = merkitysoppi
Intensio = merkitys (Fregen mieli Raatikaisen mukaan)
Eksegetia = merkitysoppi

Miinus kertaa miinus on plus ja näin kiepautettiin koko ajan oikea tieto itsensä ympäri ja laskelmissa ei sitä voi huomata ellei tajua kolmiulotteisesti mikä ei ole ollut mahdollista juurikaan laskelmissa jotka ovat vektoreita eli kaksiulotteisia (kolmiulott. ja neliulott. sfäreissä) - viitteet meni väärin ja niitä hyödynnettiin kun asia tuli komptenssiksi.

Historian kirjoitus on päin honkia.

Tule ulos pesästä, näe myös toimija ja toimijan (identiteetti) analyysi suhteessa valoon tai snaijuun joka vastaa kasvien sokeriprosessia tai lehtivihreän prosessia: kun asiat menevät oikein kasvi kasvaa suoraan kohti valoa.

HG said...

Bildbetydelser, Göran Sonesson
Kuva on denotaatio (Wittgenstein)
Kuva on itsensä denotaatio (Barthes)
Kuva on myös omien pixeleiden summa (määrä)
Kuva on myös omien raamiensa raja (laatu/määrä)
Kuva on myös kuvasarja (filmiklipit) eli prosessi

Tätä ei löydy Goran Sonessonin kirjassa mutta koskam inua ei annettu tulla pätemään sillä sakki olisi joutunut häpeämään - niin annan sinulle ja sitten tämä sakki joka aina haluaa olla paras ja älykkäin vaikka ovat vaiin härskeimmät niin sanovat,että kas kas kun maailmassa aina keksitään samat asiat useammalla paikalla. Niin.

Sitä en enää yhtään ihmettele.

HG said...

Laitoin myös facebookin sivuille jotta sakemannit ja ameriikalaiset supot saisivat keskenään nyt päteä ja miettiä että ohho. Olipa aika sitä varten valmis.

Niinpä. Ikävää on sanoa, että jotkut asiat eivät ole asioiden päälle kuten yliopistossa bruukataan sanoa kun alkaa uusi ryhmä - vaan näissä ikävissä tiedon alueissa kyse on miinuksesta; otetaan degrowthin lailla jotain pois. Otetaan Babelin vuoresta jotain pois -
se ei ole enää päälle.

Merkitys voi siis olla miinusmerkitys joka vähän unohtui.

HG said...

Asia on tietysti bildbetydelser-kirjassa koska se käsittää semiotiikkaa ja kuvan merkitystä analyysissä mutta minun babel-analyysi ei siellä ole.

HG said...

Vika ei ole kapitalismissa vaan ohjauspyörässä joka ohjasi kapitalismia.

Näissä oli liikaa pimeyttä voisi sanoa.

Ironmistress said...

Ihan niinkuin meidän nallet :-)

hg said...

Sinä et saa olla täällä Ruukinmatruuna - nalle on katsos nyt loukkaantunut ja sinulle varsinkin.

hg said...

Näin nopeasti paha mieli on poissa - eikö ole ihanaa? Elämä ON eikä sinun pidä sitä kantaa - riittää,että OLet.

Hyvää yötä sinne koloosi tai vietätkö myös yön poski maassa itkien äidin tekemään tyynyyn? Kaikki miehet ovat mammanpoikia kun oikein tarkasti tsiigaa. Et ole erilainen vaikka olet syvä-leveä-korkea-ja-iso siis mieleltäsi kun voit pitää noin paljon tietoa mukanasi.
Menetkö pian talviunille, hyvää talvea sitten. Kiitos että OLET siis - tule facebookiin kaveriksi , vaikka tuolla kummallisella nimelläsi siis räsäsen rauno.