September 2, 2008

Usko tai älä osa n

Kirjoitettu kommentiksi takkiraudan päreeseen Ympäri leikataan, yhteen tullaan.
*
Tarmo Manni kertoi minulle aikoinaan luottamuksellisesti keskisuomalaisesta pakanarituaalista, jossa kylän 'vittumaisimmalta' akalta tervattiin perse.

Kyseessä oli erittäin suosittu akti, johon osallistuivat mielellään niin miehet kuin naisetkin. Naiset kuulemma oikein jonottivat vuoroaan.

Mutta tällaista tapahtui siis vain Saarijärvellä kolmen kesäkuukauden aikana 24-03 välillä keskiöisin - 1950-luvun alussa, jolloin modernismi ei vielä ollut ehättänyt agraaris-pakanallisen Keski-Suomen saloille, jossa elettiin yhä kalevalaisten myyttien ja shamanististen kulttien hämärän eroottisessa taikamaailmassa.

Myöhemmin tervatut naiset tulivat mielestään järkiinsä luettuaan Susan Sontagia ja perustivat kannatusyhdistyksen nimeltään The Whining Tarryasses - Vinkuvat tervaperseet.

Yhdistyksen tarkoituksena oli kerätä varoja Hyväksikäytettyjen Aikuisten Naisten Maineenpalauttamislainsäädännön edistämiseksi.

Tarmo M. itse kuului tuohon yhdistykseen. Häneltä(kin) oli nimittäin epähuomiossa joskaan ei vastoin tahtoaan kerran tervattu ahteri. Tekijät olivat kuulemma humalaisia homomiehiä.

Että sellaista. Ja vielä Suomessa. Sivistysvaltiossa.

2 comments:

Homo Garrulus said...

Ilmoittaudun ensimmäisenä. Varatkaa riittävästi mömmöö.

Ironmistress said...
This comment has been removed by a blog administrator.