September 12, 2008

Kaada ittelles vaan

Leo Jokelan ilmiömäistä sketsitaidetta Speden yhtä mainioilla teksteillä.
*
http://www.youtube.com/watch?v=ELs7DD_7NTk&feature=related
G.Pula-Aho eks-kursiolla kanalassa. (Pula-Aho iskee naisia - ee - kanoja, mutta kohtaa kilpailijan;- tyyli: ronski).

http://www.youtube.com/watch?v=OM4G5clzIMc&feature=related
G.Pula-Ahon ajatelmia (Etten vain samaistuisi tähän tyyppiin).

http://www.youtube.com/watch?v=NORl3YDHlRs
G. Pula-Aho käkenä (Pula-Ahon ongelmanratkaisutapa häikäisee absurdilla neroudellaan).

http://www.youtube.com/watch?v=akFuKuDIZQI&feature=related
G. Pula-Aho muistelee muun muassa syntyvaiheitaan (Haikaran kuskaama Pula-Aho ihastuu lopuksi käkikelloon ja saa pakit - vaihteeksi).
*
http://fi.wikipedia.org/wiki/Papukaija_G._Pula-aho

9 comments:

Homo Garrulus said...

"Viittiiks tsiigaa jätkä, ettet paa henkes samall' sinne roskalodjuun"

ja usox että mä oon leidi? hä?
http://vuodatus-static.web-effect.net/g/6316/91009.jpg

Rauno Rasanen said...

HG

Budjaat sä Skattalla - Lady?

Homo Garrulus said...

Jep! Mut mä en bamlaa slangii niin hyvin, on vähä ehkä kyökkisprååkii.
http://koti.mbnet.fi/joyhan/index.html
kato RR. Himass mä tääll vaan oon niinku toi sun Pula-ahos häkiss. Aika dorkaa, ei paljon paina mu siiveniskut vissii sinneppäin? Oon aika löjli sun mielest?

Komisario Haulikko said...

Pyhä Veli!
Sinulla tuntuu menevän nykyisin lujaa. Ei kai vain ontuva Rabelais ole haksahtanut rakkauteen? Se on julma tie kuljettavaksi, varsinkin meidän iässämme.
Rakastuin minäkin kerran erääseen nuorempaan työtoveriini. Laitoin savukkeen suuhuni tulipää edellä, löin pääni ovenkarmeihin ja ajoin autolla päin liikenteenjakajaa. Joku sanoi, ettei ole maailmassa hölmömpää kuin rakastunut mies. Allekirjoitan sen täysin.
Yritä pitää itsesi koossa. Kyllä se parinkymmenen vuoden päästä helpottaa. Sitä odotellessa voit käydä pyytämässä armeijan varastoista vähän jarrua.

Homo Garrulus said...

Ilonpilaaja: yhtä tyhmää on olla olla nainen, jolla "jo on kaikki" ja silti haksahtaa. Jospa sellainen nainen on Raunon mielessä: yhtä dorka. Onko siis typerää, jos kaksi dorkaa yhdistää mieltymyksensä, jos se on täysillä eikä pelkästään leikillä? Itse mietin usein (50 kympin kriisissäni) mikä on mitäkin tärkeämpi sillä asoilla ON merkitys.
Kysymys on kelle.

Homo Garrulus said...

Ei, tulin siihen tulokseen, että RR:n mieleen on Tanja Karpelan kaltainen nainen; haluttu, näyttävä, sensuelli ja sopivan ikäinen/kokoinen. Se on oltava sillä R näkee itsensä Zizekin lailla miehenä, jolla jo on kaikkea paitsi tuo madonna. Voisinko olla oikeassa, niin tuntuu ja samalla se ei ole pelkästään hauska tunne. Olen siis mustasukkainen. Hmm? Voiko bloginpitäjään olla?

Homo Garrulus said...

Taidan lopettaa kaikki typerä tunteilu, mutta sinne pikkukylään voisin tulla ihan kiinnostukseni takia. Ja myös pastorin tai skottilaisen.
:)

Rauno Rasanen said...

haulikko

Niinpä niin. Ei o helppoo ei. Kaipaan häntä paljon. Mutta en oikeastaan toivo lähelleni - enää. Vaikka tiedänkin, että kaikki voisi jatkua entisellään - ja ehkä jatkuukin...

Muuta en sano.

*
HG

'Taidan lopettaa kaikki typerä tunteilu, mutta sinne pikkukylään voisin tulla ihan kiinnostukseni takia. Ja myös pastorin tai skottilaisen.:)'

Kylään? Mä mietin. Sillä nyt totisesti tarvittaisiin vaihtoehtoja, jotka toimivat antiteesinä pettymykselleni, joka johtuu siitä, etten pysty tahdonvoimallani ja teoillani muuttamaan ihmisiä, asioita ja tilannetta sellaiseksi kuin haluan.
...
Meinaat että ruvettaisiin dokaamaan yhdessä? Hah. En olekaan ottanut alkoholia kahteen kuukauteen. Melko harvinainen tilanne mulle.

No - ehkä siis olis jo aika ottaa muutama paukku wiskyä ja puhua sinutkin pyörryksiin...

Mutta leikki leikkinä. En lupaa mitään - eikä tarvitse sinunkaan luvata.

Unfortunately I am fed up with crazy women nowadays.

Homo Garrulus said...

Minä taas lähes tapettu. OIkeasti kaadettu ja päälletallattu, potkittu ja syljeksitty. Omat ystävät sitä mieltä, että on hullu ja lopulta istun psykiatrisessa sairaalassa katsomassa miten ystäväni on pakkoviety sinne: ja me molemmat tiedämme sen minkä hekin lopulta sanovat; kaksi määrätietoista naista vailla tukea. Terveempiä kuin ne, jotka diagnostisoivat nimettömien lappujen mukaan, haastavat, kiusaavat , levittävät päättömiä tarinoita, aiheuttavat tuskaa ja lopulta työn menetyksen.

Kun auttajista tuli sadisteja, elämä on päälaellaan. Kun todelliset tutkijat eivät saa mitään, ei edes apurahoja sillä tutkiminenkin sidottiin sairaaseen systeemiin. Varsinaista tutkimista piti tehdä omalla ajalla, miettimällä kuten viisaat munkit Tiibetissä. Paitsi, että se edellytti ensin todellista moni-tietämistä koska mitkään prosessit eivät avaudu ilman omaa ja aitoa kokemusta. Ei mitään uskomuksia vaan poltettua nahkaa.

Ilmankos oli vaikeuksia löytää psykopaatit, koska koko kulttuuri oli itsessään psykopaattinen, sairas. Sieltä ei erotu silloin ne, jotka juuri sitä olivat. Valkoisesta seinästä ei valkoinen ruusu näy.

Jumalauta, että oon väsynyt ja rikki. Muuta tunnetta ei nyt ole Räsänen, poikki. Kaikki minua kiusanneet voivat painua hiiteen mutta kanssasi RR voin kyllä juoda drinkin jos tapaamme. Jos se on sinulle mukavaa, muuten voit unohtaa minut. OIkeeesti.