August 1, 2005

Kehuja, kämmejä, paljastuksia

Kommentteja Sediksen juttuun Tietämätön kansa, Sunnuntai, heinäkuu 31, 2005. (lisäys 3.8)

***
JM said...
Paska kansa, mutta kun parempaakaan ei ole. Ei ole hurraamista myöskään ns. lukeneistossa. Minä diggaan Rauno Räsästä. Viisaita ajatuksia.
5:19 PM

KK said...
En kommentoi ketään vastaan enkä kenenkään puolesta. Toteanpahan vain, että Skrubu on yksi parhaista suomalaisista blogeista. Syy: sitä on helppo lähestyä, mutta halutessa siitä löytyy syvyyttä vaikka kuinka. Voi harjoitella svenskaansa, seurata fiksuja linkkejä, katsella hienoja kuvia. Skrubu ei tyhjene ilmeiseen sisältöönsä. Sama brändäys toimii vaikkapa Jannella tai Sediksellä. Kynnys on tehty riittävän matalaksi, mutta niin halutessaan voi sivistää (ja viihdyttää) itseään vaikka kuinka pitkälle. Raunosta sen verran, että hänen solipismisminsa saattaa Svenin Käymälän tavoin vaikuttaa ensin "vaikealta", mutta seuraapa niitä kuukausi ja johan alkaa tapahtua. Elämä on.
5:24 PM

KK said...
No, tuo RR:n omaperäinen solipismi mutkistui entisestään äskeiseen postiin lyömäni kämmin eli kömmähdyksen vuoksi, anteeksi.
5:27 PM

Rauno Rasanen said...
Karri.

Paljastan hieman lisää tästä Derridan différanceakin ehkä merkillisemmästä "fluktuantistani." (Suomennan sen paremman puutteessa "liukujaksi").

Pragmaattinen solipismi on kaikkien muitten konnotaatioittensa ohella myös eräänlainen "typo-ansa", joka on suunniteltu jokaista varten erikseen.

3.8 Me siis "lankeamme/kompastumme" solipismiin (ja siten itse asiassa "luomme/luemme" sen yhä uudestaan) kukin omalla erityisellä tavallamme...
***
KK said...
No siin tapaukses, Rane, mää vaan luveen sit!
11:20 PM

RR
Heh- you got it - really!

1 comment:

Timo said...

"Solispismi" sisältäisi paljon sanaleikki-ulottuvuuksia.