June 19, 2013

Bongattuja paloja


Löysin Ironmistressin päreestä ‘Jos liberaalit ovat älykkäitä, niin miksi he ovat niin typeriä, osa II’ mainion biovalistushengellisen kommentin, joka käsittelee miesten seksuaalisuutta. Kyseessä on sen verran opettavainen tietoisku, että siteeraan sitä täällä omassa kaksiossani. Kommentin kirjoittaja on ilmeisen mielenkiintoinen, syvällinen ja sisimmältään erittäin vakavahenkinen ihminen ;\].
.

Kalle Tarwinen said... 
Evoluutio-Biologian Suuressa Kirjassa [EVLUT-Kirja] lukee, että uroksen on saatava naaras kiimaan ja myös pidettävä se kiimassa niin kauan, kunnes parittelu onnistuu. Jos naaras ei ole kiimassa, on uroksen lähes mahdoton paritella sen kanssa. Raiskaus ei siis onnistu ‘oikeassa’ eläinmaailmassa ainakaan kovin helposti. Toisin on tosiaan meidän poloisten urosihmiseläinten laita. Koska olemme ajoittaisesti kykenemättömiä hillitsemään ylettömiä fantasiaseksuaalisia yllykkeitämme autoeroottisilla halulihaspäästöillä, saatamme vastoin EVLUT-Kirjan maksiimeja päätyä raiskaamaan naaraita, jos emme saa, mitä haluamme. Mikä pahinta – jos naaraat eivät suostu tai parittelevat kilpailevan uroksen kanssa, uhkaa kiihkeimpien ja kiivaimpien urosten paritteluturhautumiskynnys [Paarungfrustrazionschwelle] ylittyä ja he jopa tappavat himoissaan sekä haluamiaan naaraita että kilpailevia uroksia. Juuri tämänkaltaisesta rivaliteetti-tragediasta nousee evoluutio-seksologisen lisääntymis-uskonnon kirkko kuin muinainen Peenis-lintu raunioista pyrkien saattamaan evoluutio-funktiossa tapahtuneen virhetoiminnon takaisin luontoäidin jos ei aina täysin harmoniseen niin ainakin hillityn hormoniseen kiertokulkuun. EVLUT-kirkosta lisää tulevassa väittelykirjassani.
.
Kalle Tarwinen – praktisen evoluutio-seksologian ja luonnollisten lisääntymis-uskontojen Maisteri
*
http://takkirauta.blogspot.fi/2013/06/jos-liberaalit-ovat-niin-alykkaita-niin_18.html

7 comments:

Valkea said...

Tuo siis ketjussa, joka käsittelee mitä todennäköisimmin tyypillistä muslimin suorittamaa raiskausta ...

Muslimit ovat määräänsä suhteutettuna erittäin suuresti yliedustettuja Suomen ja muiden eurooppalaisten maiden raiskaustilastoissa.

(Huomaan tietenkin, että Kalle on hyvin läheinen Raunolle)

Valkea said...

... (eli toisin sanoen yksi ja sama henkilö)

http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=6251

Kuvassa on jompikumpi, Malin tai Amanda.

Valkea said...

Artikkeli on vuodelta 2005, jolloin maahanmuuttajia oli kyseisissä maissa nykyistä vähemmän.

Valkea said...

Kertomus ns. rasismista:

http://www.amren.com/ar/1997/01/index.html#cover

Rauno Rasanen said...

En tarvitse tällaista informaatiota. Tätä nimittäin löytyy muutenkin, jos nimenomaan haluaa sitä etsiä. Joten jos et enää tyrkyttäisi näitä 'mainoksia' puoliväkisin. Osaan kyllä jos tarpeen ulkoistaa oman/t 'viholliseni' ilman muiden kauppaamia etnisiä markkinatiedotteita eli/tai vihaposteja, kuten olet varmasti huomannut. Väitän jopa olevani varsin taitava ja tehokas siinä asiassa.

Valkea said...

En minäkään tarvitse sinun mainoksiasi, joten jos et enää tyrkyttäisi niitä puoliväkisin, enkä myöskään tarvitse sinua roikkumaan peräpuolelleni erilaisissa ketjuissa. En pidä hinaajista. Siitä huolimatta, että saan kourallisen uusia lukijoita.

Rauno pelkää informaatiota. Siinä voi pään sisäinen utopia tuhoutua, jos informaatio vapaasti liikkuu. Kummatkin linkittämäni artikkelit ovat asiallisia ja perusteltuja, toisin kuin sinun tekeleesi. Monet lukijasi saattavat tarvita linkittämiäni artikkeleita, täytyyhän sinun ajatella heitä ennenkaikkea.

Huomaa, että minä en pelkää vasemmistolaista informaatiota, ja luenkin asiallisesti kirjoittavia vasemmistolaisia itsekseni. Linkittämääsi Tony Judtin artikkelia en viitsinyt lukea, kun et pysty asiallisuuteen. Tiedän Tony Judtin, ja olen lukenut hänen kirjoituksiaan. Vasemmistolaiset ovat pohjimmiltaan konformisteja ja kollektivisteja, ja siten mielipiteiltään ennustettavia. Heidän mielipiteensä mahtuvat käytännöllisesti katsoen aina melko ahtaaseen spektriin. Siellä Tony Judtkin on.

Valkea said...

Politiikan tutkija Falko Baumgartner uutisoi Ranskan tilanteesta:

http://alternativeright.com/blog/2013/6/14/the-africanization-of-france