January 22, 2006

TULOSVAROITUS: "TYÖVÄEN PRESIDENTTIEHDOKAS" VALEHTELEE!

KRIITTINEN KOMMENTTI SAULI NIINISTÖN KAMPANJATEKSTEIHIN
(Kts. myös http://www.demari.fi/category.jsp?category=5.)

KANSALAINEN!

ONKO SINULLA (KIRJAIMELLISESTI) VARAA USKOA TÄLLAISEEN UUSKIELEEN, JONKA LAUSUJA ITSE ENSIMMÄISENÄ ON PYSTYTTÄMÄSSÄ VASTAKKAINASETTELUJA IHMISTEN VÄLILLE EDUSTAMANSA NOLLASUMMAPELI-MORAALIN KANNATTAJANA?

JOS ON - OLET JOKO TARPEEKSI RIKAS USKOAKSESI TAI SITTEN OLET IDEOLOGISESTI TÄYSIN HARHATEILLÄ KUTEN SAKSALAISET ÄÄNESTÄJÄT VUONNA 1933, MINKÄ TÄTEN SURUKSENI TOTEAN.

SILLÄ SE, JOKA EI ENÄÄ HUOLEHDI OMAN RYHMÄN - PERIAATTEESSA KAIKKIEN LÄHIMMÄISTENSÄ - EDUISTA, ON DEMOKRATIAN ULKOPUOLELLE SIIRTYNYT JA SIELTÄ KÄSIN TOIMIVA, OMAN ETUNSA HÄIKÄILEMÄTÖN ASIANAJAJA.

MITEN SIIS HÄNEN "MORAALINEN VAKAUMUKSENSA" (JOTA EI ITSE ASIASSA OLE OLEMASSAKAAN) VOISI TOIMIA VASTUULLISESTI EDES SUOMEN VALTION ETUJEN HUOLEHTIMISESTA, KOSKA HÄN ITSE TUIJOTTAA NARSISTISESTI VAIN OMAAN NAPAANSA JA KESKITTYY VAIN OMIEN KORKOTULOJENSA KASVATTAMISEEN!

MUTTA TÄLLAINEN SAULI NIINISTÖ ON. LUKEKAA TARKKAAN ALLA OLEVA TEKSTI, JA POHDISKELKAA HILJAA MIELESSÄNNE, MITEN KUKAAN KOKOOMUSLAINEN VOI VÄITTÄÄ TUOLLAISTA ILMAN, ETTÄ HÄN JO ARGUMENTATIIVISESTI AJAUTUU ITSENSÄ KANSSA RISTIRIITAAN.

*
TE LÖYDÄTTE NIINISTÖN "TYÖVÄEN PRESIDENTTI"-HUIJAUKSEN ERÄÄN PERUSTELUN TAI AINAKIN LÄHTÖKOHDAN ESIM. Jussi Vähämäeltä - TYÖN UUDELLEEN MÄÄRITTELYN ANALYYSEISTA. (Kts. myös Työläispresidentti ja pizzakuski-prekariaatti )

EN TIEDÄ, MUTTA JOS VÄHÄMÄKI KATSOO KÄSITYSTENSÄ SOPIVAN NIINISTÖLÄISEEN POLITIIKKAAN, HÄN TULEE SAMALLA LOPULLISESTI PALJASTANEEKSI VIEHTYMYKSENSÄ KOKOOMUSLAISEEN MONETAARI-FASISMIIN!

VAROKAA NÄITÄ "DELEUZELÄISIÄ NOMADEJA", JA POISTAKAA VARMISTIN ASEESTANNE JOKA KERTA, KUN KUULETTE HEIDÄN PUHUVAN TAI LUETTE HEIDÄN TEKSTEJÄÄN...SILLÄ HE VALEHTELEVAT EIVÄTKÄ VÄLITÄ PÄTKÄN VERTAA KANSALAISTEN SOSIAALISISTA OIKEUKSISTA.

NIINISTÖN MORAALIN MUKAAN KANSALAINEN EI OLE YHTÄÄN ENEMPÄÄ KUIN YKSI MONOPOLI-PELIN PELAAJA.
JOS HÄN HÄVIÄÄ, NIIN OMA OLI VIKANSA, MITÄS RUPESI PELAAMAAN...JA SAMALLA NIINISTÖ KUITENKIN SAARNAA, ETTÄ MITÄÄN TYÖVOIMAPOLIITTISIA TAI YHTEISKUNNALLISIA VASTAKKAINASETTELUJA EI ENÄÄ OLE OLEMASSA.

MITÄ HELVETTIÄ MONOPOLI-MORAALI SITTEN MUUTA ON KUIN ÄÄRIMMÄISIIN VASTAKKAINASETTELUIHIN ELI KILPAILUASETELMIIN PERUSTUVA TAISTELUKENTTÄ!

EIKÄ TÄSTÄ PELISTÄ VOI KIELTÄYTYÄ YHTEISKUNNASSA KUTEN OLOHUONEEN LATTIALLA PELATESSA...

SAULI NIINISTÖ - SINÄ OLET NARRI JA VALEHTELIJA - KAIKEN KAIKKIAAN POLIITTISESTI VAARALLINEN HENKILÖ!

*
http://www.niinisto.net/

Vastakkainasettelun aika on ohi

Vastakkainasettelu on turhaa, koska olemme kaikki suomalaista työväkeä;työntekijät ja työnantajat, yrittäjät, opintojen parissa uurastavatopiskelijat, kotona lapsiaan hoitavat vanhemmat, työelämän ulkopuolellaolevat ja työnsä jo tehneet eläkeläiset.

Vastakkainasettelu on turhaa myös työelämässä. Into­himoisille ihmisille onannettava tilaa, niin työntekijöinä kuin yrittäjinä. On vastuutonta asettaa työntekijät ja työnantajat ajatuksissa vastatusten. Jos jokainen meistä ei ammatissaan saa ansaitsemaansa arvostusta, murennamme pohjaa yhteiseltä tulevaisuudeltamme. Meidän on luotava sellainen Suomi, jossa kaikilla suomalaisilla olisi töitä.

Tasapaino työn ja muun elämän välillä tuntuu hetkittäin unohtuvan. Suomalainen työväki jää liian usein jaksamisensa kanssa yksin. Hyvä elämä edellyttää tasapainoa elämän eri osa-alueiden välillä. Politiikassa toimiessani sain usein moitteita siitä, etten osannut tai halunnut riittävästi "pitää oman ryhmän eduista huolta".

Tällainen ajattelu on menneisyyttä ja otan mielelläni samat moitteet vastaan myös tasavallan presidenttinä.

Vastakkainasettelun aika on ohi.

3 comments:

hotanen said...

Iankaikkisen vanha virsi, ettei vastakkainasettelua olisi. Herrat sanovat, että kaikki olemme samassa veneessä. Kun työläinen soutaa ja herra pitää perää, niin vastakkain ollaan. Soutaja menee aina selkä edellä. Löysin muuten hyvän kuvan vanhasta Väiskistä, vaikka en tannerilainen olekaan, ainakaan Simpan edustamassa mielessä. Simppa sanoi pälkäneläisille, että olisitte menneet pitämään kokouksenne Luopioisiin. Sittemmin pälkäneläiset ovat pärjänneet hyvin tai hyvin huonosti, mutta yleensä hyvin, jos eivät ole möhlineet. Kuvassa Tanner presidenttiehdokkaana demareiden vaalijulisteessa.

a-k.h said...

PS. Toivottavasti et omaa Egon Friedellin egoa ja hyppäät vain ensimmäisestä kerroksesta ja mieluiten kukkapenkkiin.

Rauno Rasanen said...

No heh!

Jospa mä teenkin ihan päinvastoin ja ilmiannan itse itseni kykypuolueen kypäräjaostolle...

Tunnustan hautoneeni mm. valtiopetosta eli vastustaneeni Suomen liittämistä osaksi USA:n "demokratiakampanja" NATOA.

Se on hirvittävä rikos In the Age of Money and Weapons (aka Niinistö).

Mutta minkä ne mulle voivat? Ampua eivät uskalla ja eloonjättäminen on sietämätöntä, sillä minä en pidä turpaani kiinni...

Enkä minä ole ainoa...