January 25, 2006

Etnis-kulttuurinen assimilaatio ja muslimit

Tämä päre on kommenttia lähinnä Vääräuskoisen 23.1 juttuun Muslimit pohjalla kaikkialla ja sen kommentteihin.

*
Karua tekstiä kundit kirjoittavat. Mutta mielenkiintoista.

Linkkiin, jossa käsiteltiin muun muassa illuusiota "onnellisesta muslimi-Andalusiasta" olin sattumoisin jo viime vuonna tutustunut.

Tiede & Miehen blogissa on viime aikoina käsitelty tätä aihepiiriä hieman sivuavaa ongelmaa eli kolonialismia ja imperialismia..

Ongelmaksi siirtolaiskysymyksissä on noussut tietysti se, pyrkiäkö etniseen assimilaatioon vai salliako muslimeille eräänlainen valtio valtiossa tie.

Jos muslimi ei assimiloidu, niin vastaanottava valtioko se sitten assimiloituu? Näin olen itse "ennustellut" esim. Ranskan suhteen, vaikka tietysti tällainen on pitkälti poleemista kärjistystä.
Kaipa lakien koventaminen sitten on ainoa tie myös Ranskassa.
Kyllä muslimikin tottelee kiväärinpiippuun tuijottaessaan - ellei sitten pääse sitä ennen räjäyttämään itseään (ja muita).

Tämä tie vain johtaa Euroopan "puolisosialistisessa kontinetissa" kohti totalitarismia, mikä tosin - yllätys yllätys(?) nimenomaan saattaakin olla Osmo Laatusen (Bin Laden) perkeleellisin ja pirullisin juoni!
Onhan jo Islam itsessäänkin lakiuskonto...

Sillä kun vastaanottaja joutuu kiristämään lakejaan muslimien takia, se tulee samalla epäsuorasti myöntäneeksi voimattomuutensa eli maahanmuuttajan vaikutusvallan, koska joutuu antamaan periksi omista perustuslaillisista sitoumuksistaan ihmisoikeuksien suhteen.

Osmo saattaa päätellä strategisesti oikein, että "lakitie" on väistämättä ikäänkuin slippery slide kohti muslimeille myötämielisempää valtiota ja yhteiskuntaa, vaikka lakien tiukennukseen ajaudutaankin ensisijaisesti muslimien edustaman uhkan - yhteiskuntarauhan järkkymisen - takia.

Ja mikäli näin ei tapahdu - terrorismi leviää ilman esteitä.

Osmolle molempi on parempi...

http://www.pritchettcartoons.com/publicist.htm.

No comments: