April 3, 2011

Poistu siis jumalaton! Poistu, paha! Poistu kaikkien petoksiesi kanssa! Miksi vielä odotat?

Yläkuvassa Anneliese Michel riivaajan tai riivaajien vallassa. Alakuvassa AM ennen ja jälkeen riivaajan/ien tunkeutumisen hänen kehoonsa ja mieleensä [ks. linkit].

I
1
Tämä päre sai ideansa Ironmistressin kommentista päreessäni Ota yhteys avaruusmieheesi. Matruuna kirjoitti:

'Ruukinmatruuna nimittäin on yhden kerran avannut muuttuneessa tietoisuuden tilassa telepaattisen yhteyden erääseen ystäväänsä. Se oli hirvittävä kokemus. Siihen on syy, miksi tuo taito on kuolevaisilta kielletty.'
...
'Arvaapa, miten kävisi, jos me pääsisimme kaivelemaan telepatialla kaikkien ihmisten synkimmätkin salaisuudet? Tämä maailma hajoaisi kertakaikkiaan - minkäänlaista luottamuksellisuutta ei olisi missään. - Ruukinmatruuna on joutunut tekemään itselleen selväksi, ettei hän enää ikinä, edes muuttuneessa tajunnan tilassa, siihen ryhdy, niin kauan kun hän on tässä inkarnaatiossa. Se taito ei kertakaikkiaan ole meitä varten tässä kuolevaisuuden tilassa niin kauan kun olemme ruumiillisessa olomoudossa. - Älä leiki asioilla, joita et ymmärrä. Äläkä tee niistä pilkkaa.'
*
Viittaan jälkimmäiseen vastauskommenttiini:

'Lukiessani paraikaa Kari Kuulan 'Paholaisen biografiaa' löysin äsken varteenotettavan keinon auttaa sinua Ironmistress riivauksessasi. Ehkä jo seuraavassa päreessäni päästään tositoimiin.'

Lupaamani päre on tässä. Tositoimet alkavat.

2
Seuraavassa Kari Kuulan vapaa käännös milanolaiseen liturgiaan kuuluvasta niin sanotusta Pyhän Ambrosiuksen eksorkismista, jonka on julkaissut professori Henry Ansgar Kelly kirjassaan 'Satan. A Biography'.

Kuula ohjeistaa lukijaa: [Tekstiä] lukiessa kannattaa eläytyä tilanteeseen ja kuunnella mielessään manaajan äänenpainoja. Kyse on taistelumanauksesta, jolla riivaajia suostuteltiin, komennettiin, käskettiin ja pakotettiin. Sitä ei luettu puoliunessa, vaan eksorkisti eläytyi joka riviin, korotti välillä ääntään ja teki ristinmerkkejä ja muita eleitä, sillä toimituksen teho riippui ainakin osittain manaajan vakuuttavuudesta.

II
Minä vaadin teitä, epäpuhtaat henget, jättämään rauhaan tämän ihmisen. Teidän täytyy vapista ihmisen edessä, koska hän on Jumalan kuva. Vaadin teitä Kristuksen nimessä, joka saatuaan kasteen nujersi teidät omalla maaperällänne erämaassa.

Väistykää siksi Jumalaa, joka teki teistä orjia nöyrässä palvelijassaan Jobissa. Väistykää Jumalaa, joka Mooseksen kautta hukutti teidät pimeyden kuiluun faraossa ja hänen armeijassaan. Väistäkää Jumalaa, joka paljasti teidät Belissä ja löi maahan lohikäärmeessä. Väistykää Jumalaa, joka ajoi teidät kuningas Saulista, kun Daavid lauloi hengellisiä lauluja. Väistykää Jumalaa, joka tuomitsi teidät petturi Juudaksessa.

Teidät ajaa nyt ulos jumalallisilla iskuilla hän, jonka edessä teidän legioonalaisenne huusivat vavisten: 'Mitä sinä meistä tahdot, Jumalan poika? Oletko tullut kiduttamaan meitä jo ennen määräaikaa?' Teitä pakottaa nyt ikuisilla liekeillä hän, joka aikojen lopulla tulee sanomaan jumalattomille; 'Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen.'

Kuolematon mato odottaa sinua, sinä Jumalaton. Ikuinen tuli on valmistettu sinua ja enkeleitäsi varten, sinä tappamisen prinssi, siveettömyyden mestari, harhaoppisten opettaja ja kakkien säädyttömyyksien keksijä.

Poistu siis jumalaton! Poistu, paha! Poistu kaikkien petoksiesi kanssa! Miksi vielä odotat?

Anna kunnia kaikkivaltiaalle Jumalalle, jonka edessä jokainen polvi notkistuu. Anna tilaa Jeesukselle, joka vuodatti verensä ihmisen tähden. Anna tilaa Pyhälle Hengelle, joka paljasti sinut Simon-noidassa apostoli Pietarin kautta, joka tuomitsi sinut Ananiaassa ja Safirassa, joka iski sinut maahan Kuningas Herodeksessa ja joka peitti sinut hämärään noita Elymaassa Apostoli Paavalin kautta.

Siksi, lähde nyt! Lähde viettelijä!

Katso, Herra ja Valtias on lähellä. Hänen liekkinsä nielee kohta kaikki hänen vihollisensa. Vaikka sinä petitkin ihmisen, et voi uhmata Jumalaa. Hän, joka näkee kaiken heittää sinut pois. Hän, joka on valmistanut ikuisen tulen sinulle ja enkeleillesi, sulkee sinut ulkopuolelle. Hän tulee tuomitsemaan sinut maailman tulen kautta. Aamen.

Sitaatti on Kari Kuulan erinomaisesta aate-historiikista: Paholaisen biografia [s. 200-201].

III
http://www.youtube.com/watch?v=x4n9vK0_mdk
Real Exorcism of Anneliese Michel - [lyhyempi esittely AM:n tilasta]
*
http://www.youtube.com/watch?v=qr-IdHU3A5M
Anneliese Michel Exorcism audio tapes (Long Version) - [todella vaikuttava audio!]

IV
http://www.youtube.com/watch?v=wIGxKY5y6Mg&feature=related
Creepy Grudge Ghost Girl in the Mirror! - [ei herkkähermoisille]
*
http://actuspurunen.blogspot.com/2011/03/ota-yhteys-avaruusmieheesi.html#comments
http://www.karikuula.com/215
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kari_Kuula
http://www.etymonline.com/index.php?search=Exorcism&searchmode=none
http://fi.wikipedia.org/wiki/Manaus
http://en.wikipedia.org/wiki/Exorcism
http://katolinen.net/?page_id=1620
http://www.ortodoksi.net/tietopankki/sakramentit/eksorkismi.htm
http://keskustelu.suomi24.fi/node/6328253
http://fi.wikipedia.org/wiki/Ambrosius
http://fi.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel
http://en.wikipedia.org/wiki/Anneliese_Michel
http://wiccae.tumblr.com/post/1121351174/bewitching-tamburina-anneliese-michel
http://creative.sweetcircles.com/category/anneliese-michel/

16 comments:

Rauno Rasanen said...

Sen verran täytyy kommentoida, jottei se jäisi kenellekään epäselväksi, että pidän katolisten manaajien käyttöä Anneliese Michel'in 'riivaajien' karkottamiseen psykiatrisesta näkökulmasta katsottuna täysin virheellisenä toimintana.

Tosin niin ajatelivat myös useimmat katoliset papit, mutta tästäkin [ja varsinkin tästä] porukasta löytyy aina pari ultra-hörhöä.

Eksorkismin käyttö Anneliesen tapauksessa oli kuitenkin silkkaa huuhaata ja hänen vanhempansa jotakuinkin harhaanjohdettuja.

Hyväuskoisina [tässä tapauksessa myös taikauskoisina] he päättivät kokeilla perhetutun ylipuhumana viimeistä mahdollisuutta.

Huolimatta Anneliesen vanhempien ilmeisestä virheratkaisusta pitää yhä uudestaan muistaa ja korostaa, että omien lasten vakavat mielenhäiriöt ovat monessa mielessä valtavia tragedioita myös ja etenkin omaisille.

Tuskallisilta itsesyytöksiltä ei voi välttyä. Täydellinen neuvottomuus ja voimattomuus lamauttavat.

Näin ollen vanhemmat saattavat tällaisissa[kin] tapauksissa - vilpittömästi lapsensa parasta ajatellen - ajaa hänet lopulta vain pahempaan umpikujaan.

Mutta manaajista ei todellakaan ole hyötyä skitsofreenien hoidossa - päinvastoin. Modernina aikana pahasti hullut viedään mielisairaalaan eli parhaaseen mahdolliseen terapiaan [mikä ei tieteellisesti ole kovin kaksista sekään] - ei kirkkoon kuten ennen, jolloin psykiatria ei ollut vielä kehittynyt niin korkeatasoisen pseudotieteen asteelle kuin nykyään.

Kirkko on minun mielestäni pikemminkin psyykkisesti suhteellisen terveitä kuin mielenterveydeltään todella pahasti järkkyneitä varten.

Käytännössä kirkon helmaan on kuitenkin aina otettu kaikki [jotka eivät uhkaa dogmien auktoriteettia], kuten pelastuksen julistuksen periaatteisiin kuuluukin. Kaikille on annettu mahdollisuus pelastua [mutta vain mahdollisuus].

Ennen viiniä, öylättiä ja manaajia käytettiin kirjaimellisesti Paholaista vastaan, nykyään käytetään psyyken [aiemmin sielu] lääkkeitä määrääviä psykiatreja, joille ainoa paha on lähinnä yksilön sopeutumattomuus yhteiskuntaan.

Mutta eikö lääketehtaitten kapitalisti-lobbareita voisi näin ollen pitää eräänlaisina nykyajan manaajien yhteysmiehinä ja/tai viestinviejinä, joista ei kuitenkaan voi tietää palvelevatko he Luciferia vai Jumalaa?

Anonymous said...

Kiskaisin äsken päivän ensimmäisen keppanan. [Eilen en juonut kuin neljä - halusin jättää aamukaljoiksi.] Mitenköhän sen viinanpirun saisi ajettua ulos? :>

Rauno Rasanen said...

Tarvitset aivan erityistä manausta. Viinapiru on yksi Paholaisen perkeleellisimmistä demoneista.

hg said...

Länsimainen psykiatria on sitä mieltä, että juuri Suomessa on valtavasti mielenhäiriöitä johtuen sisäsiittoisuudesta ja umpimielisyydestä (vähäinen sosiaalinen taipumus). Minä näen asian kuten shamaani tai reliikki: kyseessä on se, että yhteiskunnan vaatimukset joka ei ole instrumentaalisia vaan emotionaalisia/mentaalisia eivät enää sovi yhteen siihen, joka oli perusajattelua tai perustavaa itsestäänselvyyttä Suomessa. Ristiriita ei ole vain poliittinen vaan se on syvästi eettinen ja eettisyys ei ole tahdonvaraista mikä on tärkeä huomio (jos eettisyys on tahdonvaraista voisi vain snaoa tai opettaa moraalisia olettamuksia ja syy-seuraussuhteita ja asia olisi paremmalla pohjalla). Kun ongelma on siis kalibroinnissa aivot pyrkivät tuskaisesti kohdistamaan niiden kärkeä johonkin joka on pitävää ja luotettavaa ja kun sitä pistettä ei tunnu olevan alkaa hourinta tai kummallinen pyöriminen kuten kärpänen joka ei löydä ulos ikkunanvälisestä tilasta. Kun on loukussa kahden väärän domainin (ajatuksen loogisen kehän) välissä ei saa yhteyttä siihen ensimmäiseen eikä siihen toiseen (ikkunasysteemissä on yleensä kaksi ikkunaa) domainiin alkaa surina kohti jotain, joka olisi tie ulos. Tunne on kuin kirjassa jonka nimeä en muista mutta se on tuossa kahden metrin päästä minun kirjahyllyssä ja olen laiska nousemaan....sori .....joka kertoo sairaudesta missä vain silmä toimii ja muut asiat ovat halvaantuneita. Tila ei ole hulluutta eikä mielisairautta vaan tila: halvaantuminen eli pois käytöstä. Out of order; ei silti hulluutta tai mitään joka olisi ilman tuota domain-eroa olemassa. Tästä tilasta olisi päässyt tuhat kertaa ulos jos auktoriteetti olisi vain kohdannut eikä siirtänyt ongelmia seuraavalle joka siirsi seuraavalle ja siirsi seuraavalla sillä aika oli kriittinen ja ajan takia asia syveni.
Nyt ei ollut enää ketään kelle kertoa asiaa vaan ainoa tie ulos oli itsediagnostisointi eli miten aika käyttäytyy aivoissa suhteessa teknistyvään yhteiskuntaan. Kun valta on niillä ,joilla enää on tietoa päässä eikä enää sydämessä ei voi enää puhua siitä, joka koskettaa sydäntä. Pitää löytää intialainen buddha tai munkki.

Suomalaisen sydän ei siis ole rikki, aivot ei huonot vaan arviointikulttuuri on tiukka, ilkeä ja pedofilinen.

Ironmistress said...

Vielä kerran: Älä leiki asialla, jota et ymmärrä.

Koko kristinusko tuntuu olevan täysin kuutamolla tämän asian kanssa.

Ironmistress said...

Voidaan kysyä, että mitä h*lvetin tekemistä eksorkoinnilla on telepatian kanssa?

Anonymous said...

Telepatia on pelkkää humpuukia.

Shamanismilla ei voi hankkia tietoja toisen pään sisältä.

Ironmistress said...

Telepatia on pelkkää humpuukia.

Ei ole. Ja siihen on erittäin hyvä syy, miksi a) se on kuolevaisilta kiellettyä ja b) se näin pääsääntöisesti ei onnistu kuin muuttuneessa tajunnan tilassa, ja silloinkin yleensä vahingossa.

Itse asiassa telepatian pitäminen humpuukina on terve lähestymistapa. Silloin kun siihen ei usko, sitä ei tule yritettyäkään.

Shamanismilla ei voi hankkia tietoja toisen pään sisältä.

Onneksi.

Rauno Rasanen said...

Sinun mielestäsi telepatia on vaarallista psyykkisen tasapainon kannalta, joten [mikäli tulkitsen oikein] se päästää irti saatanallisia voimia.

Eikö juuri tämän vuoksi ole perusteltua puhua telepatian yhteydessä riivauksesta, riivaajista ja niiden manaamisesta.

Reaktiosi luonne ja voimakkuus tässä asiassa paljastaa, että sinulla on vähintäinkin trauma, mitä telepatiaan tulee, mutta kummasta se trauma kertoo enemmän: a) siitä, että telepatia on totta, vai b] siitä, että sinun psyykesi on prakannut pahasti ainakin kerran elämäsi aikana?

Ironmistress said...

Sinun mielestäsi telepatia on vaarallista psyykkisen tasapainon kannalta,

Ei, vaan se on vaarallista siksi että sillä on mahdollista saada aikaan tietämättään vahinkoa toisille vaikkei sitä haluaisikaan. Telepatia on tunkeutumista ihmisen syvimmän intimiteetin alueelle.

Meillä jokaisella on paljon sellaisia asioita, jotka kuuluvat täsmälleen meille itsellemme eikä kenellekään muulle. Salaisuuksia, häpeänaiheita, yksityisasioita. Koko maailma perustuu sille, että on olemassa yksityisyys ja on olemassa luottamuksellisia asioita. Arvaapa miten tämän maailman kävisi, jos mikään ei enää pysyisi intiiminä, yksityisenä tai salassa?

Tästä syystä telepatia on kuolevaisilta kiellettyä ja hyvä niin. Ei siksi, että se päästäisi irti jotain saatanallisia voimia. On itse jokaiselle paljon turvallisempaa uskoa, että telepatia on hölynpölyä ja potaskaa - silloin sitä ei tule yritettyä vahingossakaan.

joten [mikäli tulkitsen oikein] se päästää irti saatanallisia voimia.

Ei päästä. Se yksinkertaisesti romuttaa koko maailman tietoturvan täydellisesti. Telepatia on täydellinen mindhack - ja juuri siksi se on kuolevaisilta kielletty.

Rauno Rasanen said...

Hehheh. Olet sinä varsinainen noita insinööriksi.

Tavallaan loogista, muttei kovin uskottavaa ainakaan kokeellisen empiirisen tutkimuksen/kokemuksen tasolla - [paitsi uskonnollis-metafyysisena hypoteesina, jossa ilmiön/olion empiirinen olemassaolo johdetaan sen apriori postuloiduista loogisista seurauksista (varsinkin Anselm Canterburylaisen ontologinen jumala-todistus sekä Descartes ja substanssi-cogito); - mutta esim. 'puoli-empiristi' Kant ei ajatellut, että loogiset seuraukset todistaisivat suoraan empiirisestä totuudesta].

Tuollaisella puheella on yhtä paljon totuusarvoa kuin karman lailla tai antropomorfistisimmalla jumala-uskolla.

'Todistuksesi' [joka ei kuitenkaan ole ontologinen tai naturalistinen vaan solipsistis-subjektiivisen emootion maaginen yleistys] menee yksinkertaisimmillaan ja kääntäen seuraavasti: nimenomaan se, ettei ole kokenut henkilökohtaisesti jonkun 'korkeamman' voiman vaikutusta, on epäsuora mutta pätevä todiste sen olemassaolosta [?! - voi ei - pitäiskö tällaiselle loitsulle raivostua vai pitäiskö vain itkeä ja/tai nauraa?].

No - enhän mä ole henk. koht. nähnyt edes bakteeria tai virustakaan [puhumattakaan henkimaailmoista].

Jätän aiheen alan uskovaisten vaalittavaksi ja 'siunaan' sen Witgensteinilla: 'Siitä, mistä ei voi puhua, on vaiettava'.

Ironmistress said...

Rauno, älä suhtaudu pilkallisesti sellaiseen asiaan, mitä et itse ole kokenut. Olisiko se sinusta hauskaa, jos joku tunkeutuisi sinun mieleesi ja kaivaisi sieltä kaikki perimmäiset salaisuutesi ja ohittaisi kaiken intimiteetin? Ymmärtänet varmaan, minkälaista vahinkoa siitä koituisi.

Ruukinmatruuna on kerran vahingossa avannut muuttuneessa tajunnan tilassa tuon yhteyden erääseen ystäväänsä, ja se oli hirvittävä kokemus - meille molemmille. Ei enää ikinä niin kauan kun olemme materian maailmassa.

Nuo kaikki asiat ja salaisuudet kyllä paljastuvat yksi kerrallaan sitten kun on aika vaihtaa hiippakuntaa. Mutta tämä elämä on tarkoitettu elettäväksi täällä ja tämän maailman säännöillä. Ei tulevan.

Ohessa lisää kokemuksia aiheesta. Parituhatta.

Ironmistress said...

Todettakoon vielä, ettei kukaan uskonut jättiläiskalmarinkaan olemassaoloon ennenkuin sellainen ajautui 1874 Newfoundlandin rannikolle.

Rauno Rasanen said...

Telepatian mahdollisuutta ei lopultakaan voi todistaa samassa mielessä kuin olion tai ilmiön olemassaoloa, koska siinä on kyse itse tietoisuuden kognitiivis-kokemuksellisten rakenteiden [ja siten todistamisen perimmäisen luonteen] muuttumisesta joksikin aivan toiseksi kuin, miten ne tavallisen elämän päättelyssä vaikuttavat.

Jos sellainen muutos olisi mahdollinen, se todennäköisesti [olen samaa mieltä kanssasi] ajaisi ihmisen mielenhäiriöön ehkä lopullisesti ainakin suhteessa normaaliin kommunikaatioon ja elämiseen.

Toisin sanoen - me emme voi tietämällä tietää mitään sellaisesta tilasta.

Kaikki yritykset pukea tällainen kokemus [mitä ikinä se sitten lieneekään] kognitiivisesti merkityksellisen kommunikaation muotoon on tuomittu ehkä palautumattomasti vajoamaan akuuttiin psykoosiin [solipsistiseen tilaan], jossa henkilö kyllä saattaa puhua paljonkin mutta outoa 'puhetta' [surrealistista dadaa], jota emme voi ymmärtää.

Muistutan jälleen, että minulla on mielisairaanhoitajana kokemusta tämän tyyppisestä ilmiöstä - [en tietenkään väitä, että kyseessä on ollut telepatia (mistä minä voisin sen tietää), mutta siitä olen vakuuttunut, että telepatiassa ihmisen täytyy väistämättä menettää kykynsä kommunikoida kanssa-ihmisilleen konventionaalisin merkein ja symbolein (viittaan aiemmin kirjoittamaani)].

Ironmistress said...

Muistutan jälleen, että minulla on mielisairaanhoitajana kokemusta tämän tyyppisestä ilmiöstä - [en tietenkään väitä, että kyseessä on ollut telepatia (mistä minä voisin sen tietää), mutta siitä olen vakuuttunut, että telepatiassa ihmisen täytyy väistämättä menettää kykynsä kommunikoida kanssa-ihmisilleen konventionaalisin merkein ja symbolein (viittaan aiemmin kirjoittamaani)].

Kyllä. Se on täysin puhdasta ajatuksensiirtoa - siinä ei käytetä mitään kieltä, ei mitään symboleja, ei mitään merkkejä. Olet tuossa oikeilla jäljillä.

Jos tutkit NDERFin sivuilta kuolemanrajakokemuksia ja kommunikaatiota tuonpuoleisessa, huomaat varsin mielenkiintoisen jutun. Tuonpuoleisen olennot toteavat, että "älä yritä puhua, käytä mieltäsi". Myöskään kyseiset olennot eivät puhu suomea, englantia, latinaa eivätkä hepreaa, vaan suoraan vaihtavat ajatuksia - ilman symboleja.

No. Ruukinmatruunalla ensimmäinen kysymys on: mitä tuo voisi olla? Kuolemanrajakokemukset ovat aivan liian hyvin linjassa mahayanan opetusten kanssa, ja niitä on myös liian paljon ja ne ovat liian todistusvoimaisia ja liian samanlaisia, että voisimme ohittaa ne pelkällä olankohautuksella hallusinaatioista tai hapenpuutteen aiheuttamista häiriötiloista, sillä ne eivät ole niitä. Mistä ihmeestä on kyse? Ehkä Sir Roger Penrosen teoria kvanttitietoisuudesta ja kvanttimielestä ja siitä, että aivot eivät suinkaan ole ajatuskone vaan pelkkä universaalin tietoisuuden käyttöliittymä materiaan, voisi avata uusia tulevaisuudennäkymiä.

Nyt ymmärtänet varmaan, miksi eksorkismi ei toimi ja miksi se psykoosissa vain saattaa pahentaa asiaa.

Rauno Rasanen said...

Eksorkismi on ollut humpuukia aina, joskin se soveltui vielä keskiajalla paljon paremmin aikansa [taika-]uskomuksiin kuin nykyään.

Buddhalaisuuden mieli on yhtä suuri mysteeri kuin Penrosen kvanttitietoisuuden dilemmat. Ja mysteerihän ei avaudu tai ratkea koskaan.

Mysteeri ei siis ole mikään arvoitus vaan kind of beyond - ikäänkuin tuonpuoleinen.

Tämän- ja tuonpuoleisen erottavan rajan ylittämisestä tai pikemminkin mitätöimisestä [jolloin tämän- ja tuonpuoleinen ovat melkein sama asia] maksetaan kalliisti eli tietoisuuden integraation ja koherenssin menettämisellä [elleivät askeettiset mystikot sitten ole poikkeustapauksia].

Kyseessä ei ilmeisesti ole kognitiivisesti hahmottuva ja konstituoituva prosessi tai tila [buddhalaiset kai sanoisivat että kyllä on, kunhan meditoidaan oikealla tavalla].

Nyt olen antanut sinulle niin paljon periksi tässä asiassa, että oikein hävettää ;/]