April 6, 2011

Juovuskissa

Kontula on poliittisesti erittäin haastavaa asuinseutua

1
Voin paljastaa luottamuksellisesti: pärekuvan ja videon jotakuinkin epätoivoiseen jamaan ajautuneista henkilöistä kumpikaan ei ole RR [joka ei asu Kontulassa] eikä myöskään Mr. Sammalkieli, joka tunnetusti pitää hyvästä oluesta.

2
http://www.youtube.com/watch?v=tM4eIBs8WBw
Drunk man wants beer - [Satunnaiset kommentaattorit eivät kuitenkaan taida uskoa tyypin olevan (ainakaan pelkästään) juovuksissa, vaan kyseessä on joko muutos painovoimassa tai hurrikaani - ei siis varsinaisesti jokin 'luonnonvastainen' olotila. -1) 'Hes not drunk, the gravity is just turned up too high'. - 2) 'Haha its as if theres a hurricane blowing him back'].
*
http://sammalkieli.blogspot.com/
http://faildrunk.com/?p=22

6 comments:

Anonymous said...

Mikä sattuma! Laskin tänään viimeisen viikon aikana kuluttamani alkoholiannokset.

TO 6½, PE 0, LA 5, SU 4½, MA 0, TI 4½

Riskiraja ylittynyt vain yhtenä päivänä? [Viime viikon keskiviikkoon en nyt ota kantaa; silloin tuli juotua 8 annosta.]

Porvarillisen kohtuukäyttöni järkyttämänä hain heti yliopistolta päästyäni "vähän korjaussarjaa" Malmin Alkosta. Mm. Koffin Portteria, jota ovat kovasti kehuneet. [Meinasin kirjoittaa että Porttoa]. Puheena oleva olut on joka tapauksessa saanut palkintoja porvarien olutkilpailuissa aina Amerikan Yhdysvalloissa asti.

Neuvostoliitossa sen sijaan eivät kilpailleet edes oluet. Kaikki kilpailu on juurittava yhteiskunnasta, kuten Linkolan Pentti sanoo. Silloin oluttakin saa olla enää vain yhtä merkkiä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Zhiguli_%28beer_brand%29

"Back in the USSR, this was at times virtually the only beer brand; also a brand you could find guaranteed anywhere in the country. Lack of other beers was so obvious, that a famous satire was created, when a Soviet man is granted 1 hour in a government warehouse, where anything can be found. When asked what kind of beer he would want, he can't come up with anything else but "... I don't know..., maybe... Zhigulevskoye?...""

Enjoy Capitalism While You Can

Tässä saattaa siis käydä niinkin onnellisesti, että keskiolutta en tänään juo.

[Linkola on muuten tänään kympiltä Nelosella jossain roskaohjelmassa.]

Rauno Rasanen said...

Tottahan Linkola useimmiten puhuu. Ei enempää eikä vähempää. Ihmiset vain pelkäävät tunnustaa sitä ääneen, vaikka jokainen sisimmässään tajuaakin, että hän on oikeassa.

Evoluutio on 'luonut' itsestään ihmislajin ominaisuudessa aivan liian fiksun, aivan liikaa lisääntyvän ja siten sekä muun että lopulta oman olemassaolonsa edellytykset tuhoavan voiman.

Evoluutiota [ihmislajin lisääntymistä] pitää siis vastustaa samassa mielessä kuin vastustamme kapitalismia.

Kapitalismi on evoluutiosta syntynyt paholainen - yhtä aikaa sen seuraus ja loinen, joka - emoaan evoluutiota imitoiden - lopulta tuhoaa biologisen elämän [siis oman] olemassaolon edellytykset.

Finanssitalous ja korko-spekulointi valtioveloilla on konkreettinen esimerkki tästä tuhon tiestä.

Ei-reaalinen talous [jossa kysynnän ja tarjonnan sattumanvaraisuus perustuu enää pelkkään pokerinaama-riskiin eli fantasialla vakuuttamiseen] on tyhjän päälle rakennettua luottamusta, jonka tappiot kuluttaja-sopulit viime kädessä maksavat juostessaan kapitalistin oravanpyörässä - kunnes koko järjestelmä romahtaa omaan oligarkiaansa ja sisäisen rakenteellisen ristiriitansa mädättämänä -[tyhjästä luotu riskivoitto on väistämättä kupla, joka puhkeaa tai korttitalo, jonka puhallus sortaa].

Tämä on karmea johtopäätös, mutta se, mikä pakottaa meidät lisääntymään ja kehittymään, ajaa meidät myös perikatoon evolutiivisen itsetuho-periaatteensa myötä.

[Vrt. Freudin/Lacanin elämän- ja kuolemanvietti (Eros ja Thanatos) nautinnon eri puolina ja sen 'hintana'. - Onnen lupaus nautinnossa/tona (myös päihtymys on lupaus onnesta, joka silti yleensä johtaa krapulaan) on ikäänkuin faustinen sopimus, jonka ihminen halunsa pakottamana joutuu tekemään (ellei valitse askeesia) ja jonka hän häviää varmasti - ainakin ilman uskoa Jumalaan].

Ennen tuhoa voimme kuitenkin [kuten myös äärimmäinen arvokonservatisti Linkola nykyään] vielä huutaa evoluutiolle [ja kapitalismille] EI, vaikkei siitä hyötyä enää olisikaan. Mutta ainakin me huusimme, ja sillä jo itsessään on arvoa pelastuksemme [johon voimme vain uskoa] kannalta.

Kapitalistit sen sijaan joutuvat suoraan helvettiin.

Tietoisena tästä tuomiosta saan vielä vähän toivoa hiukan samaan tapaan kuin aikoinaan juutalaiset kirotessaan egyptiläiset ja mesopotamialaiset orjuuttajansa [;\].

Tosin nimenomaan juutalaisista tuli sittemmin kapitalismi-paholaisen ehkä pahimpia orjuuttaja-demoneja [joskin juutalaisista on moneksi - jopa filosofeiksi ja kommunisteiksi].

Anonymous said...

Amen.

Anonymous said...

Onkohan meemeillä kova paine päästä Kallion kaupunginosaan? Onkohan siinä jonkinlainen kalvo, kulttuurikalvo [vrt. solukalvo] estämässä islam -meemin tunkeutumisen siitä läpi Kallion kaupunginosaan?

Memeettinen osmoosi ja puoliläpäisevä kulttuurikalvo?

Anonymous said...

Tykkään tavaroista

ninni said...

terveissi mökiltä, paljolti lunta järvi jäässä kinttupolku syyvä. odotelhan kess