March 31, 2011

Ota yhteys avaruusmieheesi

Telepaattinen kommunikaatio onnistuu varsinkin naisväeltä. Kas noin se käy.

1
Eilen illalla, ennen nukkumaanmenoa, toivoin saavani telepaattisen yhteyden erääseen henkilöön. Keskityin kolmannen silmän tummansinisiin maailmoihin rentoutuessani ja chakroja läpi käydessäni. Nukahdin, niinkuin hyvin usein rentoutuessa käy, ja näin yöllä seuraavan unen:

Olin entisessä elämässäni (en tietenkään voi olla varma tästä) Pohjois-Amerikassa. Kävelin lumisessa rantamaisemassa, jokin hahmo/henkilö seuranani. Innostuin, sillä sain päähäni lähteä järven tai joen ylitse veneellä shamaania tapaamaan. Minusta se oli oikein hyvä ajatus, mutta jokin henkilö taaempaa sanoi minulle, ettei se ole sallittua.

Nyt ajattelen, etten vielä ollut valmis telepaattiseen yhteyteen = minulle ei annettu siihen lupaa (vrt. järven/joen ylitys). Olikohan luvan epääminen yliminäni ilmoitus vai jonkin korkeamman tahon? Tuoko tämä aihe mitään mieleen rakkaat pallolaiset. Kertokaa vapaasti mielipiteenne.

Sisukka

2
Sisukkaiseni. Sinun pitää vain sisukkaasti ;/\ jatkaa yrityksiäsi. Aivan varmasti saat joku yö sisäisen yhteyden [sen tuntee sisällään] ja kohtaat unen välityksellä tulevan avaruusmiehesi.

Sinun kannattaisi nyt ostaa luontaistuotekaupasta Neidonkengän emi- ja hedeputkista valmistettua ufopulveria, joka tieteellisten tutkimusten mukaan proaktivoi naisen unilibidoa stimuloivaa energiaa [toisin sanoen amygladaa ja hippokampusta välittäviä aineita].

Pulverin vaikutus murtaa pahojen aaltojen voimat ja helpottaa pääsyäsi avaruusmiehen ulottuvuuteen herättäen hänen positiivisesti varautuneet huomio-säteensä kohdistumaan juuri sinuun.

Yrittämisiin - toivoo pallolaisesi Ransu [Uro- ja ufologian privaatti-dosentti]

3
http://www.youtube.com/watch?v=kWB2BmMEt0I
Kolmas Nainen - Avaruusmies [tässä rockissa on munaa]
*
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kolmas_Nainen
http://pientaelamaaetsimassa.blogspot.com/2010_10_01_archive.html
http://fi.wikipedia.org/wiki/Neidonkenk%C3%A4
http://fi.wiktionary.org/wiki/amygdala
http://en.wikipedia.org/wiki/Amygdala
http://fi.wikipedia.org/wiki/Hippokampus
http://keskustelu.plaza.fi/ellit/kristallipallo/kristallipallo/1605241/telepaattisen-yhteyden-pyytaminen/

20 comments:

Ironmistress said...

Rauno, älä leiki asioilla, joita et ymmärrä. Ruukinmatruuna tietää täsmälleen tasan tarkkaan, mitä Sisukka tarkoittaa - ja hän tietää myös täsmälleen tasan tarkkaan, miksi tuo yhteys ei ole sallittua.

Ruukinmatruuna nimittäin on yhden kerran avannut muuttuneessa tietoisuuden tilassa telepaattisen yhteyden erääseen ystäväänsä. Se oli hirvittävä kokemus. Siihen on syy, miksi tuo taito on kuolevaisilta kielletty.

Anonymous said...

Tehdäänkö Rane ens suvena kärpässienistä vähän kotiviiniä?

Rauno Rasanen said...

1
'Siihen on syy, miksi tuo taito on kuolevaisilta kielletty.'

Kerro. En usko muuten. Akkojen höpinöihin. Alkaa muistuttaa kohta S.:n etiäis-puheita.

Siis komaan hei - jos alkiosta tulee kohdussa sikiö, joka syntyy ihmis-vauvaksi, niin ei pidä ryhtyä kuvittelemaan, että se yletön herkkyys, jolla biologia naisen varustaa tämän prosessin vuoksi, mahdollistaisi hänelle myös - ilman mediaa [kone ja/tai kieli] - kognitiivisesti merkityksellisten [höhöpö on tietysti aina mahdollista] viestien siirtymisen tietoisuudesta toiseen - [sorry, mutta minä olen tässä asiassa naturalisti enkä hörhö].

2
'Tehdäänkö Rane ens suvena kärpässienistä vähän kotiviiniä?'

Tehdään vain. Vähintään 20 litraa. Noin aluksi. Matruunallekin vois tarjota, vaikken usko, että mikään hallusinogeeni enää tehoaa hänen aivoihinsa, sillä Matruunahan on kuin Obelix, joka tippui pienenä taikajuomapataan ja sai siitä kasteesta ikuiset voimat loppuiäkseen.

Tarjotaan RM:lle mieluummin vaikka common sense-simaa ja perinteisiä tippaleipiä.

Hmm. En silti taida uskoa, että edes nämä konventionaalisen energian lähteet pystyisivät enää estämään uusien hallujen syntymistä, jos ne ovat syntyäkseen.

Voimme vain vartioida Matruunaa, jottei hän vahingoittaisi itseään hallusinoidessaan. - Sidommekin hänet hänen oman turvallisuutensa vuoksi puuhun. Vahvoin köysin [vanha mielisairaanhoitaja tässä fantisoi ;/]. Ja kapula suuhun, jos pitää yhtä kovaa ääntä kuin blogissaan.

Sitten jatkamme kärpässieniviinin maistelemista. Skål.

HG said...

Tuossa ne kaksi - missä siis kolmas?

Anonymous said...

Sinähän neljäntenä olet, HG. Mutta kuka tuo viides, pienin mutta ei vähäisin, on?

hg said...

Joku oppilas, keskikasvuinen tyllerö. (laitettu syötiksi)

Anonymous said...

aika ovelaa

Anonymous said...

"Tehdään vain. Vähintään 20 litraa. Noin aluksi."

Olen samaa mieltä: Viiniä on tehtävä niin paljon ettei se ole niukkaa. Viini jaetaan korvauksetta osallistujille ja jokainen saa tarpeeksi tai liikaakin. Kysymys on nyt suorastaan kapitalismin paikallisesta kumoamisesta.

Herramme ja vapahtajamme Jeesus Kristus harrasti aikanaan samaa. [Vaikkei kapitalismia tuolloin vielä ollutkaan - mutta juuri olemattoman kumoamisessa on meille houkille pyhää mysteeriä kerrakseen.]

Rauno Rasanen said...

Alat päästä Sammalkieli jyvälle hyvin organisoidun kommunistis-anarkistisen uskomme syvimmistä mysteereistä ;\]

Ironmistress said...

Rauno, syy on siinä, että telepatiassa ei ole mitään salaisuuksia. Ei mitään. Se on täysin kuin kaivelisi ftp:llä toisen ihmisen kovalevyn syvimmätkin sopukat.

Tietoturvan kolme komponenttia ovat luottamuksellisuus, integriteetti ja saatavuus. Arvaapa, miten kävisi, jos me pääsisimme kaivelemaan telepatialla kaikkien ihmisten synkimmätkin salaisuudet? Tämä maailma hajoaisi kertakaikkiaan - minkäänlaista luottamuksellisuutta ei olisi missään.

Ruukinmatruuna on joutunut tekemään itselleen selväksi, ettei hän enää ikinä, edes muuttuneessa tajunnan tilassa, siihen ryhdy, niin kauan kun hän on tässä inkarnaatiossa. Se taito ei kertakaikkiaan ole meitä varten tässä kuolevaisuuden tilassa niin kauan kun olemme ruumiillisessa olomoudossa.

Älä leiki asioilla, joita et ymmärrä. Äläkä tee niistä pilkkaa.

Rauno Rasanen said...

Kirjoitettu oktaavia korkeammassa sävellajissa ja forte fortissimo

*
Kuka on antanut sinulle valtuudet kieltää minua asiassa, joka mitä ilmeisimmin viestii omasta psyykkisestä tasapainottomuudestasi?

Loukkaat minua käskyttämisilläsi. Kuten olet loukannut niin monta kertaa aiemminkin asenteillasi, jotka päätyvät lopulta omalla logiikallaan käytännön rasismiin.

Kuka tässä siis pilkkaa? Katso peiliin luokka-elitisti!

Ensin priorisoit ihmisten perimmäisen arvon ja hyödyllisyyden omien muka tieteellisesti määräytyneiden ennakkoluulojesi perusteella ja sitten kehtaat vielä kaiken lisäksi vaatia kunnioittamaan omia puoliparanoidisia telepatia-houreitasi, jotka mielisairaanhoitoalalla luokiteltaisiin skitsofrenia-tyyppisten oireitten kategoriaan.

Sitäpaitsi minä pilkkaan ketä minä haluan [myös itseäni kuten on varmaan huomattu] ja kannan siitä myös vastuun [en ole anonyymi].

PS.
Jos sinulla todellakin on sellaisia kokemuksia, joihin viittaat, niin olen toki samaa mieltä, että sinun pitää pysytellä niistä erossa.

Ei sen vuoksi, että ne olisivat kognitiivisesti todellisia [enintään kyse on Lacanin reaalisesta, joka on karmea] vaan siksi että ne [kuten epäsuorasti aavisteletkin] johtavat realiteettitajusi horjumiseen ja jopa persoonallisuuden rakenteesi hajoamiseen/murtumiseen.

Rauno Rasanen said...

Lukiessani paraikaa Kari Kuulan 'Paholaisen biografiaa' löysin äsken varteenotettavan keinon auttaa sinua Ironmistress riivauksessasi.

Ehkä jo seuraavassa päreessäni päästään tositoimiin.

Mie vien ja sie vikiset!

Anonymous said...

Ergo: Ironmistress todella on mielisairas.

Rauno Rasanen said...

Sammalkieli, me emme voi esittää julkisesti [varsinkin kun evidenssimme perustuu lähinnä spekulointiin] noin suoria ja leimaavia syytöksiä. Eikä se ole tarkoituskaan.

Minä pelaan satiirikkona hyvin usein kahta semanttisesti erityyppistä ja eritasoista peliä, joten väärinkäsitysten mahdollisuus on tietysti aina jo etukäteen intentoitu.

Tähän strategiaan sisältyy kuitenkin omat vaaransa. Voi tulla väärinymmärretyksi tavalla, jota ei ole halunnut.

Sitäpaitsi en tieten tahtoen halua poliisia ja juristia hengittämään niskaani, vaikken juuri maallisia auktoriteetteja kumarrakaan.

Kyseinen 'satiirikon dilemma' oli yksi [muttei suinkaan pääasiallinen] syy siihen, miksi kirjoitin 'eksorkismi-päreeseen' omia kantojani selventävän kommentin.

Näin ollen Ironmistress'illä ei myöskään ole aihetta väittää, että minä olen loukannut hänen kunniaansa ja mainettaan.

Anonymous said...

Nimimerkillä ei ole Suomessa mitään sellaista kunniaa, mitä voisi loukata. Mutta jos minä sanon sinua Rauno punikiksi, niin sinä voit viedä asian käräjille, koska kirjoitat omalla nimelläsi ja kuvallasi.

Kunnianloukkaus voi kohdistua vain luonnolliseen henkilöön.

Rauno Rasanen said...

Mutta eikö olisikin ironian huipentuma, jos luonnoton henkilö [Ironmistress] haastaisi luonnollisen henkilön [minut] käräjille kunnianloukkauksesta?!

Sitäkö pelkään? Sitäkö toivon? Treffit IM:n kanssa viihtyisässä paikassa: Pub Sokea Oikeus.

Tästä kohtaamisesta voisi kirjoittaa vaikka päreen [etukäteen].

Anonymous said...

Käräjillä on ihan mukava käydä. Itse kävin kääntymässä viime syksynä, kun entinen tyttöystäväni haki lähestymiskieltoa.

Retkahdin tietysti juomaan kun soittivat käräjäoikeudesta -juomarilla on aina tekosyynsä. Hölmö nainen laittanut [tosin varmaan ihan tarkoituksella] hakemukseensa mun (!) puhelinnumeron omansa paikalle. Muutamaa päivää myöhemmin lähetin exälle humalapäissäni aikamoiset törky- ja uhkailuviestit, luonnollisesti erään aivan toisen henkilön puhelimesta ja yhteistyössä tämän henkilön kanssa.

Näihin viesteihin oikeus ei pääkäsittelyssä ottanut kantaa, koska niihin liittyen oli jo tehty rikosilmoitus (!) ja toisekseen viestien lähettäjä jäi lopulta epäselväksi. Toisaalta oikeus katsoi, että saatuani tiedon asian vireilletulosta minulla tavallaan oli asiallinen syy ottaa yhteyttä hakemuksen jättäjään.

Ratkaisussaan käräjäoikeus korosti myös sitä, että hakijan minulle muutamaa päivää ennen asian vireilletuloa lähettämä viesti on muodoltaan ja sisällöltään asiaton.

Lähestymiskieltohakemus ei tietenkään mennyt läpi. Emme olleet nähneet neljään vuoteen emmekä olleet muutenkaan olleet yhteyksissä.

Hölmö nainen meinasi pillastua kun kuuli käräjäoikeuden ratkaisun. Ilmoitti valittavansa hovioikeuteen, mutta ei ole toistaiseksi kuulunut mitään. Myös esitutkinnan suhteen on ollut aika hiljaista.

Tilasin päätöslauselman (tms.) kotiin muistoksi. Siinä on selkeitä asiavirheitä ja jonkin verran kirjoitusvirheitä. Haaste oli tuotu tietysti jo aiemmin.

Näitä papereita on näytetty ja esitelty monet kerrat kaljakuppiloissa. Etenkin hakemus on todella hauskaa ja mielikuvituksellista luettavaa. Skannaisin mielelläni nettiin.

Ironmistress said...

Kuten todettu teille molemmille: Älkää leikkikö sellaisilla asioilla, mistä ette mitään tiedä ja minkä kanssa kuolevaisten ei ole hyvä leikkiä.

Haluatteko ihan oikeasti niskaanne sellaista karmaa, jonka olisitte helposti kyenneet välttämään?

Ironmistress said...

Kuka on antanut sinulle valtuudet kieltää minua asiassa, joka mitä ilmeisimmin viestii omasta psyykkisestä tasapainottomuudestasi?

Kuka on antanut sinulle oikeudet leikkiä asialla, jota et todellakaan ymmärrä, johon suhtaudut pilkallisesti ja jonka seurauksia et kykene ymmärtämään?

Loukkaat minua käskyttämisilläsi.

Ruukinmatruuna tekisi vääryyttä, jos hän ei varoittaisi asiasta. Se on omaksi hyväksesi.

Kuka tässä siis pilkkaa? Katso peiliin luokka-elitisti!

Sinä pilkkaat. Sekä nimimerkki Sisukkaa että ruukinmatruunaa. Ivaat asiaa, jota et tunne ja jota et halua käsittää ja jonka olemassaoloon et edes halua uskoa. Ehkä sinun on vain koettava ne seuraukset kantapään kautta että ymmärrät, mistä on kyse.

Sitäpaitsi minä pilkkaan ketä minä haluan [myös itseäni kuten on varmaan huomattu] ja kannan siitä myös vastuun [en ole anonyymi].

Haluatko ihan oikeasti syntyä tälle p*skapallolle uudelleen vain pelkästään siksi, että joudut polttamaan karmaa pois?

Rauno Rasanen said...

Mitä v*n karmaa. - Haluan - jos sikseen tulee [vrt. Nietzschen ikuinen paluu].

http://www.uta.fi/jarjestot/aatos/paatos/arkisto/207/paatos20703.html