April 4, 2011

Up Around The Bend - John Fogerty ja pojat

Ville ja Köyhät Pojat

1
http://www.youtube.com/watch?v=vLrUuE83JVM&feature=related
John Fogerty - Up Around The Bend [Royal Albert Hall 2008]

Nyt näemme John Fogertyn kouluttamassa Julie Lebiedzinskin kautta [nainen on miehen halun väline eikä mikään evoluution itsetarkoitus [;/\)] maailmaan toimittamiaan poikalapsia hyvän rock-musiikin syövereihin [hehheh - levy-yhtiön mainoskikka]. - - [Minulla ei ole omia lapsia, joten hieman käy kateeksi, jos rehellinen olen, mutta koska se ilo, mikä lapsista koituu, ostetaan loppumattomalla huolella, olen tietty säästynyt sellaiselta piinalta. ~ ~ Siellä, missä on eniten rakkautta, on myös eniten kärsimystä (sanoi stoalainen ja buddhalainen)].

2
http://www.youtube.com/watch?v=M_lIKui5FhY&feature=related
John Fogerty-Ramble Tamble (Live at the Royal Albert Hall, 2008) - John Fogertyn ehkä kunnianhimoisin mutta myös aliarvostetuin biisi LP:ltä Cosmo's Factory. - Miksi? Sitä sopii hyvällä syyllä kysyä. - Pankaa merkille etenkin jazz- ja joka-trendi-rumpali Kenny Aronoffin loistava virtuositeetti. - CCR:n sinänsä hyvällä rock-maulla paukutellut Doug Glifford on Aronoffin rinnalla melko keskinkertainen kolistelija ainakin tempoltaan vaativampien biisien suhteen [esim. hidas ja heavy Effigy].

3
http://www.youtube.com/watch?v=G2qBM9v01qw
Creedence Clearwater Revival - Effigy - [Satunnainen kommentaattori kertoo karusti mutta vakuuttavasti tämän biisin tehosta: 'I used to listen to this song in Iraq and just watch....this song is sad and dark: but at the time it helped me carry on and do just do my job'].
*
http://www.topin.fi/Levytkansio/CCR.html

No comments: