April 18, 2011

Agitaattori Räsäpään iltarukous

Yläkuvassa kristitty. Alakuvassa Der Sozialist.
*
'Vastaus' Sammalkielen kommenttiin edellisessä päreessäni.
*
Minä rukoilen halvan kynttiläni ääressä, että Kardinaali-Timo löytäisi oikean tien eikä antaisi liikaa periksi Jyrki-Perkeleelle - tuolle savolaista vale-näennäis-herätystä edustavalle Pääoman Antikristukselle - tuolle kadun eurokraattista puolta kävelevälle Jumalan pilkan hereettiselle kiiltokuvalle - tuolle kestohymyä vuodattavalle Siinain vuoren rahavuohipukille, joka syö köyhältä vaikka peltikaton, jos tältä on jäänyt viime kuun korkorästi maksamatta lapsillensa lääkkeitä, ruokaa ja muita hengenpitimiä viime hädässä ostettuaan - tuolle salaperäisillä talousmatemaattisilla rajahyöty-kaavoillaan, joista ei itsekään mitään ymmärrä, loputtomiin saivartelevalle, yksinkertaista kansaa huijaavalle ennustajaeukolle ja talousnoidalle, jonka elämän ainoa tarkoitus on imeä köyhästä juuri niin paljon verta, että se vielä työtänsä pystyy tekemään ja kapitalistille kaiken maailman kertakulutustuotteista ylihintaa maksamaan - juuri sen verran, ettei kurja enää yhtään enempään kykenisi, kuten puoli-henkitoreissaan pyytämään edes sitä yhtä ainoaa asiaa eli huutamaan ääneen polttavan tulista tuskaa, joka häntä koko elämän ajan on finanssi-pörssikoneen riiston alla kalvanut - viimeisillä voimillaan huohottaen kysymään totuutta, joka sattuisi myös tuon pankkeja palvovan valekristityn ja maireahymyisen savolais-vampyyrinkin sisällä sykkivän sydämen arimpaan kohtaan:

Miksi oi miksi tämä riivaus ja riisto - miksi tämä EU-rahapukin ja loputtomiin pidennettyjen työurien jatkuva kalvaus?! Auta minua Taivaan ja Prekariaatin Herra. Päästä minut pois tästä pelistä. En halua olla pelkkä Pääoman biljardipallo. Aamen.

Edes tätä ei saa köyhä kurja sanoa ja pyytää, koska se pistävän piikin lailla herättäisi Jyrki-Perkeleessä eloon pisaran sääliä ja saattaisi näin saada hänet höllentämään oligarkisia EU-euro-ehtojaan, jotta Kardinaali-Timo voisi ne hyväksyä ja suostua hänen kanssaan hallitusta käymään ja kansan parasta ajamaan.

Mutta minä siis rukoilen kynttiläni ääressä, että Jyrki-Paholaisen sydän sulaisi edes 32,1 Fahrenheitia, mikä on paljon, kun tietää, että tämä porvari-lepakko asuu Kokoomuksen muiden mahtimiesten ja -naisten kanssa juuri siellä, mihin he kuuluvatkin eli Danten Helvetin alimmassa kerroksessa - jäätyneen Saatanan vieressä - mieleltään pakastuneina teknokraatteina - rajahyötynsä raja-arvojen digitaalisessa kvanttiavaruudessa, jossa päiv' ei paista eikä kuu kumota - jossa vain ykköset ja nollat vilisevät kuin virukset, jotka imevät köyhän tietokoneesta itselleen käyttöenergiaa niin kauan kuin kukaan ei niitä pysty paikallistamaan. Siis ikuisesti.

Mutta minä rukoilen, että Kardinaali-Timo - - poikki - - [[to be continued].
*
Kirjoitti agitaattori Räsäpää.
*
http://www.flickr.com/photos/mamluke/4506544504/
http://blogs.pioneerlocal.com/religion/prayer/

14 comments:

Flati voci said...

Tämä perussuomalaisten "Jytky" lienee liiallista heteronormatiivisuutta pakeneva meta-tason käsite, todellinen postmodernin piikki Timo Soinin lihassa. Vaalivoittoa seuraavassa hilpeän (gay) homososiaalisessa tunnelmassa onkin aina immanentti mahdollisuus ylittää se hento raja, joka jo omassa heikkoudessaan kyseenalaistaa konstituoimaansa binääriopposiotiota - käsillä voi todellakin olla porvariston sadomasokistisen simulacrumin lopullinen singulariteetti, heterotehtaan tuhoava luddiittinen vallankumous:

Halla-ahon halveksunta Jani Toivolaa kohtaan onkin eräänlainen kiellon kautta manifestoituvan halun emansipatorinen pyrkimys syödä [tai tuhota, "ampua päähän"] kaikki se, mitä ei voida ottaa haltuun legitiimin ja "konservatistisen" vaihdon kautta.

Rauno Rasanen said...

Joo. Niin varmaan. Tota juu. Kyllä.

Anonymous said...

Oli pakko.

Rauno Rasanen said...

Jotain tuttua, jotain outoa siinä oli.

En arvannut, vaikka olisi pitänyt ;/].

Mutta haa! - argumentaatioon peräti asiantuntevuuteen asti syventyneestä marxilaisesta strukturalististammehan löytyy luovuutta - perkele!

*
[tänään mä dokaan - varokaa kaikki - aion kompromettoida teidät, mikä tarkoittaa että rakastan teitä]

Anonymous said...

Sinä olet Pelle. Tähti joka putoaa maahan. Katkennut Sariola. Täys Pelle.

Rauno Rasanen said...

Niin olen. Mutta sainpahan huutaa ääneen. Jotkut eivät osaa sanoa tai pysty jumalauta edes huutamaan. Got it?

Anonymous said...

Onkohan nyt liian myöhäistä aloittaa kaljoittelu? Huomenna pitäisi kirjoittaa 6-9 sivua "tieteellistä" tekstiä. Muuten on vapaata.

Olen vähän kahden vaiheilla. Jos joisi ja kirjoittaisi siinä samalla? Jääkaapissa on mustaa olutta, yhtä mustaa kuin sielu porvarin. Maltaista ja humaloitua.

Anonymous said...

Olut taisi sittenkin viedä voiton.

Irwin Goodman - Alko pistää pulloon

Rauno Rasanen said...

Perkeleen sälli!

Nyt korkkaat pullon ja alat lukemaan [ja pidät pullon suun kiinni]. Tai mitä nyt sinulla siinä onkaan opiskelutehtävää. Mutta et lopeta. Vaan jatkat.

mikis said...

Olipa kirjoitus! Huutavan Ääni Korvessa?

Harvoin ns. Kaunokirjallinen Fiktio kohtaa ns. Reaalimaailman Faktat näin vavahduttavan vakuuttavasti!

Ps. Olen rehellisesti tätä mieltä. (lisäämättä tähän tuttua kusimerkkiäni, että 'ikävä kyllä'...tms.)

Tämä palopuhe lämmittää helteelläkin.

Rauno Rasanen said...

1
Kiitos Mikis. Minä olen pahimmillani ja parhaimmillani tommonen Puntarpää.

2
Ja Sammalkieli hoitaa sen esseen tai muuten Nasse-Setä on hyvin hyvin vihainen.

Anonymous said...

Minimipituus ylitetty noin kymmenellä sanalla, mutta kaikki oleellinen tuntuu olevan sanottu. Nyt on aika oluelle.

Anonymous said...

"Nyt korkkaat pullon"

Tämän lauseen oikeassa tulkinnassa ilmeisesti manifestoituu se sukupolvien välinen kuilu?

Rauno Rasanen said...

Ehkä manifestoituu, ehkä ei.

Mutta toki minä olen jo ajat sitten pudonnut niin sanotusti ajan hengen kelkasta ja elän pelkästään omaa 'psykoosiani'.

Halla-ahoon kuitenkin palaan vielä.

*
Piti tietenkin aloittaa: 'Älä korkkaa', vaikka kyllähän sekin sitten selväksi tulee.