January 8, 2009

Parhaimpia blogikommentteja 1

Kuvassa Mummon ja minun yhteiset sukkikset. Minä pidän niitä parillisina ja Mummo parittomina päivinä. Meillä on näitä 134 kpl. Käytämme niitä yhteisesti sen vuoksi, että suhteemme pysysisi 'kiinteänä'. Viikonloppuisin saatamme innostua ja olla lötkytellä niissä jopa yhtä aikaa - siis yhdessä ja samassa sukkiksessa.
*
Kommenttien alkuperäiset, suppeammat versiot löytyvät Mummon päreestä Tunnustuksia.
*

Kielimaffiin tsuhnat pani lisäyksii, ko niil oli siihe tarve - klo: 19.05

Mummo kirjoitti:
Rauno, tuota henkilöiden yksityisyyden mahdollista loukkaamista (blogi)tekstissä olen miettinyt paljonkin. Palaan aiheeseen myöhemmin. Miten DVD-asia etenee?
*
Rauno Rasanen sanoi:

Mummo

Tämä on kirjoitettu hieman suutuskissa; - se onkin joskus aika paha kissa - ellei sen suu ole tuskissa.
*
Ja hitto. Miehän en tunnusta ennää mittää. Kenellekkää.

Mie vaa syön sultsinoi ja juon kahvii.

Mie kun oon saanu taas kuulla kunniain ja häpiän nyt tääl nurkassain!

Hyvä ettei miult itku pääse - tai pieru.
*
DVD?

Mie Mummo siulle miun dvd:täin anna. Senki sie tietyst veisit miult - sillai henkisest. Halvatu rysäpöksy. Amarit lötköttää akal nilkois ast, mut hää ei ko juoksoo ympär katuloi. Pillu paljaan. Kuupperin testii.

Sanonko mie halavata, mikä se siu testis oikee on? Kyl se on se testis - iha ite.

No - nyt mie nappaan viel yhe sultsinan ja rauhotun.

Mut minnuu ette kyl uhkaile - rysäpöksytissit. Miulki on ihmisoikeuvet! Minnuu pittää kunnioittaa ninku ihmist eikä potkiskella ninku rantapalloo Kiasmas....

Mrr...joku on käyny syömäs miun puurokupistain. Ettei se vain olis ollu itse Kultakutri?
*
Mummo sanoi:
Herraisä, sie taijatkii olla meit karjalaisii, Pikku Karhu? Miu mau mukkaa siu puurois on pikkuse liika kuumaa. Ja sie kuule oot ite rysäpöksytissi. Eläkä sie miu sukkiksii käy haukkua natostammaa. Suuttuut viel, sukkikset.
*
http://www.iileskotti.fi/index.php?page=list&c=5

2 comments:

Homo Garrulus said...

Kaksi sosialistia: Ehdotan, että on vielä kaksi parrakasta, mahakasta Rässästä molemmissa punteissa? Ei mitään sööttiä pikku biljardipelaajaa ja lasten opettajaa vaan kaksi äijää, joilla ei ole parempaa tekemistä.

Mummo (IRL) oli värvätty näyttelijä tai jonkun kaverin kaveri ja Rässi on myös nikki aika tunnetulle filosofille. Päätän lopettaa filosofian opiskelut turhina. Jos ns. poliittinen eliitti (ja sitä mukaa kuulemma seuraava oikeustiede, oikeusvaltio) on tässä suhteessa enemmän kuin infantiili, niin mitäs tässä kuin jatkaa olemista. Ollaan vain ja hengaillaan koska työtä ei sellaiselle porukalle (laivalle) kannata tehdä, ainakaan missään mielessä, että tämä kielilaiji/popula vailla sivistystä voisi jatkaa omituista lenkkimakkara-tuulipuku-olemista. Olkoon ilman omia varsinaisia taistelijoita: siirryn varmasti olevinaan oleviin koska se on Tooni.

Sillai tuli opittua aika paljon tästäkin reissusta. Oululaiset ICT-proffat voisi kirjoittaa suoremmin onko tekniikkaa hajoittamassa valtaa vai supistamassa sitä; ehdotan, että näitten sukkahousujen kokemuksesta olen sitä mieltä, että silmukat supistuvat vuosien varrella ja päätyy kuten aina kiihkomielisiin fundamentalistien vaatteeksi. Niitä kantavat ne, joiden älykkyys ei ole älyä vaan yliviritettyä hysteriaa (terroria).

Eivät itse huomaa milloin menevät linjan yli - siirtyvät akilleksen kantapäästä hälyttävästi kohti haaraa.

Anonymous said...

ookoo lupaan
kirjoittaa hyviä
kommentteja