January 2, 2009

Tarpeeton osa

Tarkkaan katsottuna kuvassa erottuu myös Origeneen anatomian 'tarpeeton osa' - kivekset - hieman ennen kastrointi-operaatiota - ks. linkki

Kirjoitettu Mummon blogissa julistetun kirjoituskilpailun Suuret naamiohuvit johdosta - tosin hieman sääntöjen vastaisesti, mutta väliäkö hällä.

Kielimafialta jäi niin sanotusti haavi auki - varsinkin naissihteeriltäni. Noh - tehtiin kuitenkin useita muutoksia ja lisäyksiä. Hmm...mikä ihme noita mafialaisia tänään taas riivaa, kun ne tirskuu ja supattaa toisilleen? Tuossa on aamukahvia - juokaa orjat! Viimeisin muutos - klo: 19.40.
*
TARPEETON OSA (kirjoittanut Anonyymi)

Antiikin ajan suuri kristillinen teologi Origenes kastroi itse itsensä noin 20-vuotiaana. Kivekset olivat hänelle tarpeeton osa miehen fysiologiaa.

Ne aiheuttivat Origeneen mielestä vain silkkaa harmia. Kuten himoa, keskittymiskyvyttömyyttä, tahattomia ejakulaatioita ja kuolan valumista suupielistä.

Kuohittuaan itsensä hän pystyi keskittymään vain olennaiseen eli filosofiseen raamatuntutkimukseen ja eksgetiikkaan.

Tämän jälkeen ei ollut enää väliä, vaikka Aleksandrian kaduilla olisi kävellyt vastaan itse Kleopatra nenineen, tisseineen ja perseineen. Se ei O:ta hetkauttanut emotionaalisesti millään tavoin.

Origenes se vain luennoi teologiasta ja kirjoitti tutkimuksiaan - seestyneesti joskin itsevarmasti kuten androgyyneilla on tapana.

Yllättävä legenda kertoo, että Aleksandrian ylipormestarin vaimo, joka oli käynyt kuuntelemassa Origeneen luennointia ja häikäistynyt tämän älykkyydestä ja puhelahjoista, halusi kuitenkin löytää O:n kivekset - nuo tarpeettomat pallukat.

Emme tiedä motiivia tähän pakkomielteeseen, mutta tarinan mukaan O:n heitettyä irtileikatut kiveksensä Niiliin, joku perverssi, O:n aikeista vihiä saanut keräilijä, oli kenenkään huomaamatta sukeltanut niiden perään ja onnistunutkin nappaamaan ne, ennenkuin virta oli ehtinyt kuljettaa niitä Niilin suistoa pitkin Välimereen saakka lopullisesti kalojen ruuaksi.

Tuo ylhäinen nainen - nimeltään Nevernevernevernevernevernever - kuuuli kyseisen tarinan 'kokeneelta' palvelijattareltaan, innostui siitä aivan kiihkoon asti ja pyysi palvelijatyttöä opastamaan hänet mainitun keräilijä-eksentrikon - itse asiassa aleksandrialaisen pornoantikvariaatin pitäjän - luokse.

Pitkällisten neuvottelujen tuloksena - myös kiristystä pyrittiin harjoittamaan molemmin puolin - Never x 6 sai ostettua Origeneen kivekset kuudellasadalla kultarahalla, jotka hän oli 'lainannut' ylipormestarimiehensä säästöholvista.

Hektis-seksuaalisen riemun vallassa hän vei O:n kivekset salaiseen piilopaikkaan huvimajaansa ja ryhtyi palvomaan niitä - tarpeettomia pallukoita - joka päivä klo: 22.15 Egyptin aikaa illalla.

Miehelleen, joka ei ymmärtänyt lainkaan asian todellista luonnetta, Never sanoi aina menevänsä sytyttämään tuikun Isikselle, Osirikselle ja Horukselle.

Mutta todellisuudessa Never oli kehittänyt itselleen mitä merkillisimmän - joku sanoisi (en minä) perverssin - rituaalin.

Hän oli asettanut O:n kivekset killumaan huvimajan katosta ohuella narulla, läimäytti niitä hellästi pyhällä kepukalla, jolloin ne alkoivat tehdä kohta jo lähes hypnoottiseen transsiin vajonneen naisen mielestä ihanaa heiluriliikettä, mikä sai hänet kokemaan ihmeellistä sisäistä paloa ja värinää varsinkin alavatsassa.

Onnesta sekopäisenä Never poistui huvimajasta yleensä klo: 23:00 aikaan, ja tätä rituaalia hänen kerrotaan harjoittaneen 38 vuotta kuolemaansa saakka joka ilta.

Neverin aviomies - Aleksandrian ylipormestari siis - tosin ihmetteli usein, mistä pikku-vaimo oli löytänyt aiemmin niin häilyvälle ja oikukkaalle sielulleen tasapainon ja rauhan, mikä ei kuitenkaan tarkoittanut, että tämä olisi muuttunut miestään kohtaan seksuaalisesti passiivisemmaksi - päinvastoin.

Arkeologien viime vuonna löytämistä papyruksista saamme lukea totuuden.

Syynä olivat juuri O:n irtileikatut kivekset. Tuo tarpeeton osa miehestä, jonka neroutta ja ajatuksenjuoksua - rahvaanomaisesti sanottuna: munat - olivat ennen irtileikkaamistaan niin suunnattomasti häirinneet aiheuttamalla asiaankuulumattomia viboja hormonitoiminnassa, ja sitä kautta estäneet hänen älykkyytensä ja luovuutensa ilmaisukyvyn täydellistymistä.

Varmaa kuitenkin on, että nämä tarpeettomat kivekset olivat täyttäneet tehtävänsä Never x 6:n elämässä, ja kerrotaan, että hän kuoli hymy huulillaan, O:n pallukat muumioonsa - peräti omaan vaginaansa kätkettyinä - ja mitä ilmeisimmin erittäin onnellisen kuoleman.

Toistan vielä, että koska osaamme nykyään lukea papyruksia sujuvasti, ei meillä ole enää mitään syytä epäillä tämän merkillisen mutta omalla tavallaan viehättävän ja kiehtovan legendan todenperäisyyttä.
*
http://www.tohtori.fi/?page=6218196&id=5052551

11 comments:

nef said...

Kukahan niitä papereita on lukenut? Tarinassa hmm keskeinen osa, minusta tuo on kaunis (valokuva) tarinathan elävät

van Vaari said...

Aina noista sinun tarinoistasi oppii! Kuulin arkeologi-sedältäni jo pikkupoikana sanonnan "Kulkuset kuudella sadalla." Teksti oli alun perin hakattu Gizan sfinksin jaustaan, josta ne jäljensi Napoloeonin joukkoihin kuulunut egyptologi de Meers. Hän oli hollantilainen ja sukutarinan mukaan minulle hyvin kaukaista sukua.

Tästä lauseesta tuli sittemmin arkeologipiireissä tuollainen hyväntahtoinen manaus. Kun joku löysi luunplan tai kuluneen rahan maasta hän huudahti "Kulkuset kuudella sadalla." Setänikin tapasi sanoa noin joissain erikoistilaisuuksissa, esimerkiksi kun pääsin ripille ja hän antoi rippilahjaksi hyvää ranskalaista konjakkia sekä nimikoidun lasin.

Setäni kertoi myös, että Roomassa, sestertiuksen devalvoinnin jälkeen ilotytöt ilmoittivat hinnan samalla lauseella.

van Vaari said...

Niin, unohtui sanoa, että roomattaret hiukan korjasivat lausetta. Oikeasti se kuului "Kulkuset tyhjiksi uudella sadalla." Lauset on löydettynä joidenkin bordellien mainoskilvistäkin. (kts. de Meers-Boman: Rooman ilotalot syreaanisessa katsannossa)

Homo Garrulus said...

Aamun koitteessa vein kirjani Aleksandriaan. Nyt tiedän mitä kirjoitettu ei ole ja sitä ei siis löydy vaikka kaluaisin koko kirjaston, istuisin isä Mitron sylissä (fy skäms) tai ihailisin näitä munia joita roikotat esteettisiksi tauluiksi minunkin (epä)onneksi. Tässä munattomuuden kateudessa olen tajunnut miksi libido vaivaa ja samalla ymmärrän muodot entistä paremmin; miksi mies muodostaa käsityksensä muotojen kautta. Muodollisesti olen siis perillä kunhan saisin oman sihteerin (miehen luonnollisesti) joka kirjoittaisi sen sellaisella kielellä, että mafia saisi siitä luettavaa ilman, että munakokkeli vaivaa ajatusta.

Voi hani beibi, tavataan salatussa kammarissamme siellä missä minä juoksin koko viime talven epätoivoisesti sisään ja ulos (tosin tämä paikka mitä ehdotit (ehdotan) ei ole keskikaupungilla, vaan pikemminkin hieman sivulla mutta kävelyetäisyytenä meistä molemmista). Tavataan siellä ja katsotaan mitä maailma sanoo, tarpeettomasti tai tarpeellisesti.
Osana tätä spektaakkelia mitä ollaan tällä ns. terapeuttisella blogilla harrastettu ja osaksi niiden outojen tuoksujen aikaansaamina haluan päättä eeran tähän ja tuntea itseni edes päivän Kleopatraksi. Yleväksi jotenkin, ennenkuin taas käperryn sängyn viereen matolle näkemään uniani ja heiluttamaan häntäni (huom. ei tarpeeton osa koska on suora jatke selkäytimestä) kaikille jotka minua vähänkin huomioivat. Se on elämäni.
Muu on vain Kaurismäkeläistä näkemystä ja taitavaa taidetta, huumoria ja ikuista viihdettä elämän mittaisessa maallisessa elämässä.

Rakastan sinua siis. Kysy ES:lta mitä rakkaus on jos et tiedä - tai ainakin mitä hän luulee. Minä kuvittelen tietäväni: se on sitä, että antaa eikä odota vastapalvelua tai hintaa. Kovin epätavallista enää tänä päivänä koska siitä saa tyhmän leiman testikuloivilta konsulteilta.

Rauno Rasanen said...

Vaari

Kiitos.

Jokainen naurunpyrähdys pidentää - ainakin ikää - niin kauan kuin pumppu kestää.

Uskon ihan kaiken, minkä kerrot. Kuin lapsi.

van Vaari said...

Miksi et uskoisi! En osaa valehdella. ! "Totuus" on toinen nimeni.

Homo Garrulus said...

Olet yksi ja sama. Samuus näkyy hei.

dudivie said...

Kuvassa On Potentiaalia

dudivie said...

toisin sanoin kuvassa on POteNtIA
nää on sii myytävänä?

Homo Garrulus said...

Sydän laukkaa.

Anonymous said...

joo