January 15, 2009

Semantically Indeterminate Chip of Wood

http://www.qualitycondoms.com/page80.html

11 comments:

Homo Garrulus said...

Kakka.

dudivie said...

P1345:2, 122:1.3 Of all couples living in Palestine at about the time of Michael's projected bestowal, Joseph and Mary possessed the most ideal combination of widespread racial connections and superior average of personality endowments. It was the plan of Michael to appear on earth as an average man, that the common people might understand him and receive him; wherefore Gabriel selected just such persons as Joseph and Mary to become the bestowal parents.

mielen allikk said...

child in attitude of trust and sincerity as being the stance each person should have. It says the attitude of open-minded teachability facilitates growth in liaison with the work of the Thought Adjuster and invariably leads a person to love. It also says, "But you yourself are mostly unconscious of this inner ministry. You are quite incapable of distinguishing the product of your own material intellect from that of the conjoint activities of your soul and the Adjuster"

kiva said...

http://www.villeranta.com/

sadetakki said...

no ei kai olekaan tärkeää että joka nainen tekisi historiaa

Rauno Rasanen said...

kiva

No joo - olihan tuo Ville Ranta aika hauska - tavallaan.

Homo Garrulus said...

Minä olen nainen. Historiaa ei voi tehdä sillä historia kirjoitetaan signifikaatioista ja siinä nainen ei ole poikkeavuus. Vain taiteilijanainen ehkä? Nainen, jolle tulenpäin meneminen oli geeneissä (lukivat skitsofreniaksi) tultapäin meneminen on luonnollisesti vaikeaa kun vastassa on miehinen ylivalta ja sadismi sen suhteen: hehän tietävät.
He tietävät, mutta se ei pitänyt paikkansa: he eivät tienneet. He uskoivat tietävänsä. Nainen tiesi sillä uskoi mieheen. Hmmm onpa sovinistista, etenkin naiselta, joka sanotaan olevan lähes huonostikäyttäytyvä. Kyse on siitä, mihin asioihin uskoo. Mutta jos tämä kirjataan (kuten juutalaisilla) teesiksi sen vaikutus lähtee liikkumaan vääriin asioihin ja sama koskee Raamattua. Ei voi enää ymmärtää sitä sen jälkeen kun asiat eivät enää korreloidu niin, kuin me tänään ymmärrämme miehellä tai naisella. J miten me ymmärrämme naisen ja miehen ei ole sama korrelaatio mitä tarkoitetaan naisen muodoilla ja miehen parralla; kyse on paljon monimutkaisimmista asioista sillä naiseus mm Pohjoismaissa ja naiseus Arabimaissa ovat jotain ihan muuta. Ja sana vapauskaan ei ole sitä minkä mukaan pitäisi orientoitua: vapaus voi olla hirviö (sosiopaatit ovat sen hedelmiä) samalla kun vapaus on ajattelun vapauden ehto.
Kyse on siitä, että korrelaatiot ovat kiinnitetty mutta ihmistä ei saa sitoa kuten islamissa.

Kuin hedelmäpeliä pelaisi ja vain yksi on kiinnitetty ja kaksi pyörii. Näin 2/3 pysyy kuten peliteoriassa vapaana ja 1/3 kykenee ylläpitämään signifikaation alle sen kriittisen.

Minäkuva on a ja o. Jotta se taas puolestaan selviää pitää tajuta mikä on ajattelu koko pään kautta eikä ajattelu tietyn quick-fix -korrelaation kautta (imitoijat) tai jossittelija -korrelaation kautta (ikuiset pyörittäjät). Oikea ajattelu ankkuroi toisen osan itseyteen ja minuuteen (eikä kapitalismiin, eikä rahaan, eikä kirjoihin, eikä äidin varoituksiin, eikä isän ihailuihin jne) ja toinen osa jonnekin huitsinnevadaan (call it God). Näin tulee tensio, joka on käsitettävissä. You can handle it and the angle is not too heavy.

Capich?

ninni said...

minä en ole koskaan huomannut miehistä valtaa..en kielteisessä mielessä. ehkä olen blondi
noncapich

Homo Garrulus said...

Ei ninni, olet indoktrinoitu, poishemmoteltu lapsi tai mies. Niin uskon. Tai sinun näkemys oikeasta ja väärästä on niin maskuliininen, ettet voi nähdä sitä mitä Freire kirjoitti ja mistä naiset tuskailevat päivittäin. Miksi sinä siis mitään ymmärtäisit jos sinun asiat ovat hyvin. Eihän ylijäämässä elävä halua muutosta; muutoshakuisuus tulee aina köyhän osalta pintaan ja pakottaa Seisovan Veden liikkumaan.

Häiritään kuulemma. Köyhä häiritsee koska rikkaalla on kaikki hyvin; pelkästään huvitus puuttuu. Mutta köyhältä puuttuu kaikki.

ninni said...

"Girls can do everything men can do....just backwards and in heels

Homo Garrulus said...

Juuri niin, ja heels on siksi, että saisimme suudelmat suoraan huuliin, eikä isällisesti otsaan.

:)
pitää hankkia korkkarit ....?