February 15, 2010

Meille, teille vai hautausmaalle?

Kuvassa Pathos Fallkullalainen öisen Malmin aseman laiturilla. Hän katsoo paikalle ilmestynyttä naista sillä silmällä (ja toisellakin).
*
Kielimafia pelkää minun muuttuneen peräti natsiksi edellisen päreeni muka ilmiselvään vihjailuun viitaten, mutta suostui silti kahvipalkalla viilaamaan Pathoksen osia tiiviimmin paikalleen - klo: 11.05 (ks. selvennys Tämä tylsä aika).
***
Itsensä raiteiden välistä koonnut, yksinäinen Pathos, on matkalla Malmilta parin kilometrin päähän kotiasemalleen. - Hän pyytää keijukaisen lailla paikalle ilmestynyttä (niin unissa usein käy) Doris Day'tä matkaseuraksi itselleen, sillä yö on synkkää aikaa, joka saattaa masentaa vakavasti jopa äskettäin jo kertaalleen kuolleen miehen.

Doris vastaa Pathokselle jotain - en vain kuule mitä, koska Pendolino (sic) ajaa juuri nyt aseman ohi. He astuvat kuitenkin molemmat lähijunaan, joka samanaikaisesti pysähtyy viereiselle raiteelle.

Pathoksen surrealistinen uni (todellisuus) siis jatkuu edelleen - - kuin alkuperäisen ohjaajansa (Gene M. Code) menettänyt, käsikirjoituksensa kadottanut ja loppukohtauksensa unohtanut makaaberi fantasia-elokuva (pitäisiköhän soittaa David Lynch apuun?).
*
http://features.cgsociety.org/story_custom.php?story_id=4336&page=2

9 comments:

elysee said...

Hey, no, I didndt write here anything? Good morning Mr

Homo Garrulus said...

Norsut kusevat tuollaisten pikkumiesten päälle. Varo vaan: ei mene noin kuten uskot. On väärä lähtökohta.

Mene vaikka ulos, Räsänen. Get a life, vaikka.

Homo Garrulus said...

Tätä ei olisi saanut sanoa, nyt mieheni taas häpeää minua ja en saa työtä. En saakaan enkä halua; haluan työtä esim. Aasiasta missä on toinen kulttuuri: tämä on pimeä; siis pimeä; ei valoa.

Mutta minun valo on nyt täysillä. Tiedän miten pitää sanoa mutta sinä olet pettymys hyvä sisäänpäinkääntynyt filosofi; sinäkin pyörittelet sisäänpäin kuten muutkin vaikka sinun pyörittely oli hieman kattavampaa. Koeta pyörittää ulospäin, yritä.

Lue vaikka Marcel Duchampia - luovan teon ylemmyyttä. Siinä pieni neuvo, loput varastatte netistä kuten aina?

Homo Garrulus said...

Kemppiselle voit sanoa, että onhan se outoa, että lukioissa saadaan valita ollaanko a) matemaattisluonnonfilosofisia tai b) reaaliaineiden pänttääjiä.

Mutta yliopistossa kaikkien tulee olla reaaliaineiden pänttääjiä? Filosofiaa pitää ensin lukea ulkoa ja jos se taito ei ole harjaantunut pitää mennä pois. Suurella matemaattisella luovuudella ei pääse eteenpäin koska norsun alle jäävät pikkumiehet (Romulus ja Remus) jäävät juomaan kusta.

Kauniisti sanoen. Minä olen uhrannut 12 vuotta tälle alttarille: nyt on palapeli ehjä. Kukas toisi minulle konjakkia ja kirjoituskoneen, joka ei ole varastettu online?

Ei taida lännessä olla koska Asia tietää mitä aion sanoa; he tietävät.

Joten - kuka ensin? - tämä on sama tilanne kun jos Svenska Kulturfontten saa napata yliotteen vastaisuudessakin Suomesta tai jos sama kompetenssi aletaan tasaamaan pikkuhiljaa. Tai jos Ahvenanmaa opettaa svenskfinlandia siitä, mitä he ovat itse n. 200 vuotta osanneet. On pikku viitteitä siihen, että pian alkaa uusi eera systeeemiteoreettisesti kun oikeat matemaatikot pääsevät näyttämään ulkoalukijoille mistä Norsu Pissaaaaa. Pisaa.

Rauno Rasanen said...

HG kirjoitti:

'Norsut kusevat tuollaisten pikkumiesten päälle.'

Hyi mitä kieltä! Ei ihme, että miehesi vihaa sinua...

Homo Garrulus said...

Jostain sen arvasinkin...

Homo Garrulus said...

http://comics.com/peanuts/


Möi vaimonsa peanutsin hinnalla ....?? Kuka maassamme on oikeastaan narsisti? Se, joka osaa tai se, joka haluaisi osata? Mikä on osaaminen siinä kohtaan kun kulttuuri on ruvennut syömään omasta kuormasta eli kuvittelemaan tietoa sellaiseksi, jota peritään pelkästään ja toistetaan? Miten sellainen kulttuuri pärjää sadan vuoden päästä jossa puolet on narkkareita ja toinen puoli rakentaa seinämiä kuten Gazassa?

Pitää havahtua ajoissa. Vaikka kusi on ikävä ja nainen tekee sen yhtenä toimituksena pedofilin kauhistukseksi.

Homo Garrulus said...

Teitä surkeita miehiä - te äitinne vauvoja. Te naisten sortajat, lasten viettelijät, huumeiden tuojat. Mitä te oikeastaan tuotte tänne kun vielä herjaatte meitä, jotka emme edes riitele kanssanne vaan annamme ilmaiseksi vuosi toisensa jälkeen tietoa miten pitää olla jos aikoo olla oikea tiedon käsittelyssä ja tiedon ymmärryksessä.

Homo Garrulus said...

Kehtatte vielä puhua kuka inhoo ketä. Minä olen inhonnut kaikkia ihmisiä viimeiset 10 vuotta koska näin vain valehtelijota ja kiemurtelevia sadisteja ja kaikenlaisia sammakoita, anteeksi: SAMMANKONKUTUA.