February 20, 2010

Yksi ei valehtele ja sen vuoksi hänellä on hyvä omatunto

Iloista antajaa Jumala rakastaa

Yksi ei piilotellut eväitään. Yksi ei piilotellut mahdollisuuksiaan. Yksi ei halunnut nauttia hyvästään itsekkäästi. Tuo yksi ansaitsi ihmeen. Raamattu puhuu iloisesta antajasta, jota Jumala rakastaa. Ja Jeesus itse kehotti ”Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa”.

Mitä varten meille on annettu ja annetaan? Siksi, että me antaisimme sen eteenpäin yhteiseksi hyödyksi. Toisia varten. Tämä poika jos kuka on seurakuntanuori, joka näyttää esimerkkiä meille vanhemmille.


Pojan eväät viisi leipää ja kaksi kalaa maksaisivat ehkä 11 euroa. 11 euron arvoisesta yhdelle perheelle tarkoitetusta ateriasta tuli siis yli tuhannen perheen ateria Jeesuksen siunaamana ja jakamana. Uskomaton korkotuotto siis! Ja onhan meidän laskettava vielä koronkorkoa päälle eli ne kaksitoista täyttä korillista leivänpalasia, joista sai syödäkseen vielä moni nälkäinen myöhemmin.
*
Kaupankäynti on rauhan paras tekijä. Kun käydään kauppaa, käydään vähemmän sotaa. Lauri Kivinen

Muistakaa tämä: joka niukasti kylvää, se niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se runsaasti niittää. Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää. (Kor. 9)
*

Yleen siirtyvä Kivinen puolustautuu aktivistien syytöksiltä
*

28 comments:

Homo Garrulus said...

Itsetunto = on kohdannut omat heikkoutensa ja tehnyt niiden kanssa sovintoa
Omatunto = oman lajin tunto kun itse on brackleteissa
Itseluottamus = uskallus osoittaa ,että on merkki, joka vaatii älyttömästi jos samalla on korkea itsetunto; nämä toimivat siis yhdessä kuten tuo äsken sanomani teoria+pragmatismi, ihminen on merkki sanoo Nietzsche, Jumalan merkki sanoo joku muu en tietenkään idioottina, idiottina, muista kuka fan.
Itseriittoisuus=filled of oneself, lännen tauti numero yksi
Omahyväisyys=paitsi itseriittoinen myös egoistisesti siitä onnellinen ja tyytyväinen
Ego=Minän syvin mieli, ihan ok asia
Egoistisuus= joskus täysin positiivista, jos se ei vähennä tai heikennä muita merkittävästi
Egocentrisyys=egon napaa kiertävä, on lapselle tyypillistä etenkin 5-vuotiaana ja se on samalla tärkeä vaihe kehitykselle miksi koulua ei saa aloittaa siinä: tässä kehittyy niin paljon mm fantasiaa, itseluottamusta, minän rakennelmaa suhteessa ulkomaaillmaan. Tästä pitää tajuta enemmän ja suomen jääkaappimainen kieli on ehkä osittain siksi, ettei lasten kieltä olla rikottu kuten länsimaissa ovat sosialisoineet liian aikaisin ja se kostaantuu tunnekieleen. Toisaalta suomalainen on saanut suhteessa lännen rikottuun egoon tai ylisosialisoituneeseen egoon nähden hävetä (!) että on rehellinen; re-hell-inen; merkkinä takaisin kohti Jumalaa, loop; valmis hermeneuttinen ympyrä. Mutta siinä on hyvä, ettemme ole antaneet sormea pirulle ns. kannattavuuden suhteen kuten yliopistotkaan eivät antaneet koko kättä taloudelle vaikka sekin olisi ollut mahdollista: on pissa housuun, lämmittää vain tilapäisesti.

Homo Garrulus said...

Mutta ilman talouden mukanaoloa ei olisi käyttäytymisen oikea suhde tullut esiin. Talous ja käyttäytyminen on yksi ja sama asia pörssimarkkinoilla mutta peitetty tieto, junailtu tieto, fuulattu tieto, väitetty tieto, korruptoitu tieto jne eivät ole siinä ikäänkuin mukana: Vanhan kaartin yliopistolaiset kuvittelevat maailman joksikin toiseksi mitä se on.

Heille maailma on sitä mitä kirjoitettu on; he uskovat historioitsijoiden hienostoperseilyyn ja hienostopolitiikan silmälasien kautta tutkittuun ns. tapahtumaketjuihin tietämättä mitään miten talous pakottaa olla ns. luova - kun haluaa olla kansallinen. Samalla kansallisuus ja kulttuurin ja kieli ovat yhdessä ainoa portti sisäänpäin; egoon päin. Jos portti egoon päin murenee olemme pelkästään poliittisia elukoita; vailla sisäistä sielua, vailla sisäistä peiliä, vailla häpeän oikeaa tarkoitusta ja merkitystä, vailla mitään ylevämpää.

On vain aseet, viholliset, me ja he, raha, mulle tässä heti ja nyt, kaikkien sota kaikkia vastaan jos tuo barrikaadi joka on täynnä oikeita idiootteja (ihmsiä, joilla on korkea status, eivät silti ymmärrä mitään)
murtuu, murtuu ihan kaikki koska heidät sidottiin yhdeksi egoksi tai yhdeksi olioksi sotateollisuuden ihanteiden mukaan: tästä peda-gogiikka ja pedo-filia (kiitos joukolle tästä viimeisestä oivalluksesta, olen kiitollinen siitä).

Homo Garrulus said...

Intrinsikaalisuus = minän suhde itseensä
Instrumentaalisuus = minän artefaktinen osuus toiseen, jota ei silti koskaan tavoita

Minun ns. "faija" muistuttaa aina, että Snellmanin tärkeitä huomautuksia oli ihmisen suhde itseensä ja ihmisen suhde muihin. Minä itseäni varten ja minä muita varten, sanoi V.

Tätä ei muisteta -toivon, että on mukana tuossa suuressa valtakunnallisessa OPS-hankkeessa, missä suunnitellaan tulevaisuuden kuvioita. Jotenkin se on mukana, sen tiedän, mutta onko se painottunut kuinka tämän suhteen; en tiedä enkä ole laittanut nenääni sinne vaikka eräällä tavalla olisi ollut juuri minua varten. Mutta kun hienostoperseet eivät a) tajua ja b) opportunistit ja minä-egot tietyssä mielessä eivät välitä tai eivät aio uskoa. Ei sit. Menee se elämä näinkin; aina tulee jotain jonnekin lisää.

Homo Garrulus said...

On siellä ollut ajatteleviakin , siis ihmisiä, joille on ollut luontaista kuunnella minuakin ja arvioida mitä sanon sanoista eikä statuksesta, kirjaimista, maineesta tai muusta ulkoisista kuvitelmista. Nämä ovat olleet minun ainoa henkireikä, minkä avulla olen ylipäänsä voinut elää, olla, ajatella tulevaisuutta jne sillä hyökytys oli niin saatananmoinen ja kasvoi kun ei meinannut löytyä oikein mitään tahoa, joka aikoi olla eri mieltä, omaa mieltä tai varmaa mieltä. Varmoja olivat vain sadistit; pankaa rautoihin, pankaa pakkohoitoon jne eli täysin sairaat ihmiset olisivat ensin olleet ns. varmoja; niiden seassa myös psykiatrisesti oppineita. Huh, brrr hirveää tämä elämä molemmin puolin; liian sosiaaliset ja liian egoistiset ovat molemmat vaaraksi ihmiselle, totuudelle.

Homo Garrulus said...

Intrisikaalisuus ei siis hoidu pakkotoimilla, ei kertomalla, ei julistamalla, ei manipuloimalla eikä opettmallakaan paitsi, että opetus on tästä paras.
Ja nyt tulee kaikista oudoin asia sinulle rakas RR:
- intrinsikaalisuus, luova minä, aitous, autenttisuus jos sen päästää sikseen koska se ei ole kulttuurin mielestä järin fiksua, kuvitellaan idiotismiksi - Marx brothers stupidox you know - tulee vain rukoilemalla - ja samalla kun sen sanoo, minä tajuan, että väärin menee: ei voida sitäkään sanoa ja silti se on totta.

Älkää ainakaan sitä opettako sillä nuo hienostoperseet, ääririkkaat, kirkon toopet, kirkon vähemmän toopet jne saavat heti vettä kiukailleen ja sen jälkeen idiotismi ja raakuus jatkuu.

Joten, älä kerro että on rukous.

--

Älä kerro mitään mutta pidä kattokorkeus korkealla, ei saa peittää tietoa oman poliittisen navan takia, ei saa lynkata ihmisiä valheista sillä valheet ovat oikeasti osaksi pakkokeinoja tässä alhaisessa maailmassa joka pinnalta yrittää elää ns. ihmisiksi ja sisältä ovat puhtaita roistoja, sekä hienostoroistoja ja sadisteja, vallan väärinkäyttäjiä että toisesta suunnasta roistoja eli murhaajia ja varkaita, vaimoja varastavia kiimaita pukkeja.

Mutta - mikään ei ole pahempi kuin toinen; eikö oikea juttu mm Raamatussa ole tuo kultainen rengas; tee kuten itse uskot, että muidenkin tulisi tehdä ja sen lisäksi tiede voisi rakentaa näkyväksi Babelia ja täydentää sen kerroksia sosiologian ja psykologian historialla, ei siis itse tiedekuntien historialla eikä substanssihistorialla vaan pitkittäisluokitusten mukaan ,miten ihmiset ovat käyttäneet mitenkin tietoa ja kertomuksia omaan hyötyyn ja miten appelsiinit tuli ensin ja sitten sadan vuoden kaappisopimukset, alkoholi, baarit ja ukot; vaikuttamisen salakieli jne.

NÄkyväksi ainakin tieteessä ja tieteen sisään pakkokurssi jokaikiselle tutkijalle, että homo sapiens on valehdellut ennenkin; ja miten käytt.tiede ja rahatiede ovat yhtä ja samaa ja miten tietoa ollaan väitelty kouluista ja lisätty kauppakorkeisiin markkinointimielessä jne jne
-> tästä pitää alkaa.

Minua ei kannata kopioida, en itsekään haluaisi mitenkään enää olla tätä mihin jouduin. Muista se, ei kannata: on liian monimutkaista suhteessa tietoon, onnellisuuteen, sidoksiin ja tavoitteisiin.
Olen Idiootti, Dostojevskijin idiootti oikeasti.

Slö, lite dum, enfaldig och väldigt snäll.
(tjock dessutom)

Homo Garrulus said...

Raakuus tulee siitä, että uskoo olevansa pelastettu.
-
Tieto tulee paradoksaalisesti sen vastakohdasta ja se on silloin luova tieto, yhteensopivuus, suhteet, värien kirkkaus ja valo. Kun tietää, ettei ole mikään joka voisi pelastaa vaan kuolema on edessä, varmasti ja lopullisesti. Silloin näkee koko globaalin ja planetaarisen maailman edessään kuin ilmapallot, joita voi katsella ja nähdä. Kertasilmäyksellä.
-

Tätä ovat sadistiset ryhmät kirkon taustalla tienneet ja siksi he panevat ihmiset ns. kuolemanportille jotta oppisivat itse lisää. Mutta vielä kerran kun sen tekevät koko maailmankaikkeus tuhoutuu koska ei ole enää toista mahdollisuutta koska tiede sulkee samalla ulos mahdollisuudet, eivät päästäneet minua minnekään puhumaan, ei voinut kirojittaa ,ei voinut huutaa ja tietotekniikka oli ns. poliittisen vallan perustelemana (minä olin mukamas Stasin agentti pölö pölö vitun helppoja selityksiä) estämässä minulta kaikki mahdollisuus elää, kirjoittaa kirjeitä, elää kuin kuka vaan.

He halusivat tietää miten minä koen kuolemanportin koska he (minun geeneistä tietoiset) olivat tienneet minkälaiset ihmiset ovat minkälaisia suhteessa rakkauteen, vitalisuuteen ja avoimuuteen. Roistot ovat siis ne, joiden kyky istua kirkon etupenkillä on suuri.

Ja samalla pakanat lääketeollisuudessa jotka tekevät vain uudelleen ja uudelleen sitä mitä raha haluaa, raha haluaa UUTTA ELÄMÄÄ eivätkö ole sitä jo tajunneet: koko globaali sirkus tähtää siihen, että pari ökyrikasta ovat aikaansaaneet hirveitä prosesseja kaikenlaisten verukkeiden avulla että löytäisi tietoa kuoleman puoleisesta. Mutta kun tarpeeksi kiduttaa ihminen vain kuolee koska siellä ei ole mitään; tieto vain kirkastuu - mutta minä en ottanut asetta ampuakseni viholliseni mutta olen vakuuttunut, että nuo kouluampujat ovat vain hierarkian tai jäävuoren huippu jos on sikseen, että tämä sama fokalisaatio ja rahanvalta jatkuu.

Rahaa ei siis käytetä kuten uusi johtaja uskoo mitenkään sodan sijaan vaan nimenomaan sotaan.

Tekniikka on yksi perisynnin tekijöistä jos ei ole kauhean korkea johtajuus samalla ja se on puuttunut tähän asti. Lapsia ei saa pyydystää eikä koulusta saa tehdä mikään koe-prosessilaitos.

Wideroos on ihan oikeassa suhteessa YLE:en.

Homo Garrulus said...

Tieto tai tietoisuus on siis aina soliphistinen koska yhden ihmisen pää pitää järjestää suhteet kerralla.
Yleensä sitä ei ehdi kukaan. Eikä pitäisi tarvitakaan kunhan koulu olisi koulu eikä koekaniinilaitos toisten lapsia varten, joilla on valmiiksi pari miljardia rahaa.

Mutta kerrottuna tulee emansipaatio. Ei enemmän tietoa vaan helpotusta omiin ajattelun pyrkimyksiin.
Sitä olen yrittänyt työkseni tehdä - about 20 vuotta ja naurettu on. Haha haa haaa haaaa mikä idiootti.

??

Homo Garrulus said...

?? Mitä ne sielä yliopistossa miettivätkään? Miksi koulutetaan?

- Ketä varten?

- Miksi pitää madella heidän rahaa?

- Onko mahdollista alkaa ns. alusta, traktorit esiin?

- Varsinainen tieto, oikea luonnontieteen tieto ja karttapallo ja Darwin on aika pian luettu. Historiaa ja kirkkohistoriaa päälle, mutta stooreina: this is not tietoa, not disciplinary correct science.

Homo Garrulus said...

Matikka ja kielet ovat artefakteja, ei saisi statusoida.

On silti hyvä pitää tajuntaa korkealla kuka oikeasti on verbaalinen, lukutaitoinen ja myös matikkalukutaitoinen sillä se näkyy myös futiksessa ja piirrustuksessa. Ulkoalukeminen saisi loppua tai vähentyä ja vanhat 1800-luvun kirjat pitää olla myös opetussuunnitelmissa. Opettajan tulee helpottaa työtä ja kertoa mikä on symbolinen interaktionismi ja miksi fenomenologia ja fenomenografia ovat tärkeitä käsitteitä. Kertoa.

Ei kysyä kuulumisia ja diibadaabaaa...

Homo Garrulus said...

Lopettakaa ainakin terapian pyrkimykset koulun yhteyteen koska se ei silti johdeta oikein. Menee entist sekavammaksi kun pöllöt diagnostisoivat yliolan toisia joiden älykkyys voi olla far above the person herself.

Homo Garrulus said...

Terapia on se, että saa emansipoitunutta tietoa, siis tietoa joka emansipoi: antakaa vahemmlle, minä olisin halunnut mutta heinostoperseet estivät senkin.

Koska he halusivat olla oikeassa - siellä kartanoissa.

Ja mitä perseeet edellä sitä pierut perässä. Pikkupierut.

Homo Garrulus said...

Nyt tuli taas rupulia sinulle / teille - en valehtele. On vaan niin kovaa tekstiä, ei voi edes kirjaksi laittaa: laita sinä eteenpäin sinne missä tehdään jotain oikein.

Homo Garrulus said...

Terapia on se, että saa emansipoitunutta tietoa, siis tietoa joka emansipoi: antakaa vahemmlle, minä olisin halunnut mutta heinostoperseet estivät senkin.

tämä lause ei pyri falsifioimaan mitä ensin sanon; minä haluan että tässä nykymuodossa lopetetaan kyseleminen ja observoiminen, se rikkoo ja on hävytöntä - HÄVYTÖNTÄ - koska opettaja voi olla sika ja idiootti ja lapsi herkkä ja luova, mutta kun sika diagnostisoi tulee ruhjeita ja vammoja loppuelämäksi.

Tuolla lauseella tarkoitin, että kun kunnioittaa aikuisia niin antaa heille tietoa, ei kysy yhtään mitään tavallisen kuinka-teillä-hurisee tyylin jälkeen. Lopettakaa tuo ylimielisyys mistä on tullut lähes tauti tässä maassa: saatanan observointi hiiteen, se on YÖKÖTTÄVÄÄ JA ALENTAVAA

Homo Garrulus said...

Ennen vanhaan opettaja antoi tietoa. Antoi. rakkaudesta, osaamisesta ja kunnioituksesta.

Nykyään kverulantit observoi ja diagnostisoi (!) ja hienostoperseet ohjaavat opettajainhuoneessa joka tapauksessa.

Homo Garrulus said...

Lapset ovat vain koekaniineja erilaisten hirarkisten systeeminen takia; kuka bokkaa kenelle ja missäkin järjestyksessä. Kunnioitusta ei ole; peitettyä fuulausta.

Hela vägen.

Rauno Rasanen said...

HG,

asetan sinulle tästä lähtien rajan. Viisi (5) kommenttia on maksimi yhteen päreeseen. Kaikki sen ylittävät deletoin vapaavalintaisesti.

Tiivistä sanottavaasi äläkä hölötä, mitä mieleen juolahtaa.

Mikäli et noudata sääntöä, otan yhteyttä poliisiin ja vaadin tutkintaa häiriköinnistä.

Mitähän ukkos siihen sanoo, kun sukunimellä kysytään?

Homo Garrulus said...

Kun meni häpeämään minua niin kovasti, että minun elämäni lähes kuolletettiin, häpäistiin vailla mitään vertauskuvaa - hän saa nyt kestää, että minä jouduin häpäisemään (onko se sitä, häpäisenkö itseni ja hänet olemalla rehellinen todellakaan?) hänen hienon eiku hianon nimensä jonka varjolla on ollut helppo olla suosittu leikkikoulusta lähes eläkkeelle ja päässyt sen suosio-imagon myötä myös vastuusta, lähes poikkeuksetta. Montako sellaista (siten kasvatettuja) meillä onkaan? Jotka ovat automaattisesti oikeutettuja ihailuun / menestykseen vaikka ovat manageritason ihmisiä yleensä (ovat tarkkoja pitämään paikat paikoillaan) ja monesti vielä kykenemättömiä ottamaan riskejä koska se juuri romuttaisi tuon imagon täydellisyydestä. Mutta kun oikea elämä vaatii lähes poikkeuksetta päinvastaista olemusta; siitä, josta ei saa kuin herjaa ja lisää negatiivista mainetta. Vätys- ja sikamaisuusmaailmalla on siis jo tapansa nostaa pinnoja.

-sanon aina, että ovat ne ,jotka ovat kuin 65-vuotiaita jo alakoulusta: eivät vahingossakaan ns. elä omaa ikäistensä elämää. Jäävät siis matkimaan valmiiksi konventionaalisia vanhempiaan ja nämä signaalit näyttäytyvät tietysti oikeana vanhojen ämmien ja kulttuuria vaalivien typeryyksien silmissä. Ovat voittajia: kenellä on enemmän vieraita 50-vuotisjuhlassa on voittanut. Lällällää, ja he alkavat ihmisten keräämisen jo 20:senä.

Mutta eivät varsinaisesti tai autenttisesti elä. Vahtivat nimeään, oikeutettua tilaa olla olemassa vaikka kiusaavat sitten niitä, joilla on jotain muuta mielessä koska joillekin on totuuskin kiva tietää.

Se kun ei ole ollut muodissa lainkaan.

Minä olen pyytänyt anteeksi äidiltä ja isältä, että olen vetänyt heidät tähän. Kun lapsi sanoo, että on tuntenut olevansa kiusattu se on tunne, joka on myös aina oman itsetunnon kanssa tekemisessä ja senkin sanoin jo silloin kun rupesin avautumaan ja olin Vanhempainyhdistyksessä. Piut, siitä eivät välittäneet: puf, minut syötiin ulos silti. Verukkeena aina jotain mutta taustalla oli pelko Stasilistasta jota minä yhtäkkiä inkarnoiduin. Miksi siis pitivät minut kuin hirressä roikkumassa siitä kun olin 25 kun nyt olen 52? Miksi piti siis pitää minut sairaana, vaarallisena tai rikollisena vain siksi, että he saisivat katsoa omaa napaansa tarkemmin? Se on rikos mielestäni eli oikea kiusaaminen joka ei liity enää lapsen tahtoon tai tahdottomuuteen olla koulussa läsnä.

Ei pidä sekoittaa puurot ja vellit ja lähes 30 vuoden sikamaiset katudiagnostisoinnit - ne (!) meinasivat tappaa minut. Ei siis kouluajan muisto, joka oli vain avauksen asia. Varsinainen hirviöelämä alkoi kun rupesin olemaan emansipanoitunut ja sen jälkeen sain sen vastaanoton minkä sinäkin usein: minulle huudettiin koska he eivät olleet vastaanottavaisia.

Se on vika + todelliset ongelmat, joita otin tässä sinulle äsken.

Homo Garrulus said...

Koska en halunnut ampua ketään minä käytin rumaa ja väärinkirjoitettua kieltä. Jonku olisi pakko tajuta ja kun en saanut filosofieltakaan apua tai edes 5 minuuttia aikaa kertoa, lähetin satatuhatta meiliä enkä tajunnut, että no nyt, nyt ne kääntävät siitä taas uudet jutut ja sitten piti raahata runoterapiaan....ja elämäni kuluu, aika kuluu ja maine kasvoi.

Ja sen jälkeen en enää välittänyt: elämäni ei mene uusintana vaikka he sen ehkä kuvittelevat. Pilasivat olemalla juuri tuollaisia nimekkäitä.

Se on oikea diagnoosi tästä maailmasta. Hulluja, joilla on aivan liian paljon valtaa.

Homo Garrulus said...

And I don't care anymore: kasvatustieteen naispuoliset lehtorit ovat huonompia kuin kouluampujat: ottavat toisen elämän kasvattaakseen piirun verran jotain omaa näkemystä; ja tämä (+psykologia) on sen tähden sadististen ämmien mielipuuhaa.

Koska nämä olisivat voineet nostaa minut myös - valitsivat myymisen. Se oli rajapyykki, ei siis filosofien käytös. Naisten, jotka lukivat tekstejäni ja ihailivat, mutta seinän takana kun hakivat itse rahaa päästivät kuin käärmeet ihan toisenlaiset ns. arviot; voi voi enhän voinut tietää voi voi voi - ja sitten flirttailivat sen kun ehtivät niin paljon kun ehtivät miespuolisten rahastomiesten ja muiden pikkunilkkien kanssa - yök yök yök ja nyt istuvat minun aikaansaamisten takia erilaisissa ns. komiteoissa ja kertovat nenäkkäästi miten asiat tulisi olla ja voi voi miten tuo kiusaaminen onkin suurin ongelma (ja ilmankos siitä tietävät vihdoin; mutta oliko minua pakko uhrata sen oman narsismin takia?). Kun minä nuorena avauduin ja puhuin kiusaamisesta en tarkoittanut omaa laiskuuttani suhteessa ankariin opettajiin (minä pidin eniten juuri niistä, jotka olivat mukavasti ankaria kuten matikkaopettajani ja yksi venäläinen biologiaopettaja jota muut inhosivat). Osaan erottaa mikä on oma tahdottomuus ja mikä on kiusaamista; nämä muut opettajat kiusasivat minun isäni takia; minä olin vasemmistolaiskakara, ruma, tyhmä ja vapaaoppilas.

Se oli silti toisarviosta; pahempi oli tämä aikuisiän selvittely tai mahdollisuus olla elämässä kuten ihmiset yleensä: siihen ei kukaan antanut tilaa; nauroivat aina ensin; jotkut monta vuotta kunnes olivat todella häpäisseet minut.

Ja mieheni salli sen. Ja antoi vaihtaa runo-terapiaksi jonka jälkeen minä ajattelin, että en enää tee yhtikäs mitään: tämä on hullujen yhteiskunta.

Rauno Rasanen said...

Goodbye HG.

Anonymous said...

+++++++ pitää kokeilla toimiiks tää

Rauno Rasanen said...

Toimii toistaiseksi.

Homo Garrulus said...

Älä sekoita kolmiulotteista (neljä, melkein viisi) ulotteista ajattelua skitsofreniaksi joka on vanhojen puolisokeiden tieteentekijöiden joilla on oma piippu vinossa omasta kulttuurisokeudestaan (halleluja-tausta vaikka itse ei ole halleluja) sillä ota huomioon, että minun geenit ovat luultavasti enemmän isäni (koska äitini oli varma, että olen yhtä hullu kuin isäni ja rigidille tutkijaporukalle joilla oli Hitlerin lailla rotu-opit liian lähellä) niin olen enemmän ns. uskontovapaa tai indoktrinaatiovapaa lähtökohtaisesti. Se, että sanon, että olen uskovainen tai että intrinsikaalisten oppien taustalla on oltava usko joka ei olekaan pelkkä logiikka on minulle opittu tai saatu oma kokemus, joka ei ole lähtökohtainen sillä en ollut mitenkään ns. uskovainen, ennenkuin tajusiin, että maailmankaikkeus ja planetaarinen kartta tulee silmieni eteen kuten kirjoitin von Wrightille. Miksi tätä ei voitu heti kysyä; nyt eletään vuotta 2010 ja siinä vaiheessa olin vielä avoimessa yliopistossa vuonna 2001 eli pian kymmenen vuotta sitten. Sen jälkeen von Wright kuoli mutta väärät spekulaatiot täyttivät käytävät ja minun elämä pidettiin kuin roskalavaa tai sadististen ihmisten omana sidostesukkana.

Repivät ilman minun lupaani. Ja kun väärät ihmiset sen ottavat vain tehtäväkseen ilman, että olen läsnä minua suutuuttaa koska aika meni ja minä lähes kuolin tässä ns. empiirisessä koetilassa mistä silti nyt jotain kiitosta alkaa tulemaan. On siis hyvä jos siitä kanssa jotain tulee eikä pelkkä poliittinen erävoitto mitä alan epäilemään koska miehet eivät voi johdatella totuudesta mitään vaan on pakko johdatella jostain omasta mutu:sta kaiken. Ja juutalaisia en usko enää yhtään; ovat todella nopeita olemaan vain massan mukana tai korkeimman raha-kukkaron sylikoira. Hitler oli siis tietyllä lailla oikeassa, että eivät edusta ajattelevaa sakkia ja samalla se on hävytöntä koska edustavat silti hyvinkäyttäytyvää ja se on sitä mitä myös oikeasti haetaan. Nyt ei vaan saa hypätä evoluution ohjaajaksi eli Jumalaksi vaikka tietää jotain evoluutioista. On kuin kansi elämän päälle; se lopahtaa siksi, että joku ns. tietää miten tulee käymään ja sen takia käykin. Mutta se vasta vaaralliseksi rupeaa ja siksi juutalaisia ja muita tiedon hännässä roikkuvat joutavat pois niistä paikoista mitä ovat itselleen ottaneet. On siis väärä tapa johtaa; menee todella alta lipan siksi.

Polttakaa kaikki sellainen tieto, joka toimii facitina; ellei halua lisää kummallisuuksia ja lisää psyykkisiä vammoja.

Joille sitten löydetään ns. diagnooseja; paskan marjat sanon minä: tieteentekijät itse peiliin kuten Rosingkin peräänkuuluttaa tämän päivänHbl:ssä. On ylimielistä ja ennennäkemättömän härskiä sakkia siinäkin eivätkä reagoi edes pyynnöstä. Ovat vielä epähumaanejakin; rääkkäävät varmaan turkiseläimiä ja muita elukoita, naiselukoita ja empaattisia elukoita. Kaikki ovat heille elukoita koska eivät näe omaa elukkamaisuutta koska se on ainoa asia mihin mittaavat mm väestöliitossa asioita.
Patti väärästä suunnasta.

Homo Garrulus said...

Goodbye siis myös.
Tee jotain.

Homo Garrulus said...

Aira Samulinin tytön tilaa olisi kiva nähdä tai olisi ollut hauska nähdä. Oikea skitsohan puhkeaa ennen 40 ikävuotta mutta minua yrittivät pitää sairaana tähän päivään asti, olen 52.

Uskon, että on ollut kenties äidissäkin jotain....(tämä on vaikea alue, jos on luova ja saa vääriä vahvistuksia, siitä vääntyy naama voin kertoa ja se vääntyminen on kyllä nähty psykologeissakin, joiden oma kyky kohdata näitä omituisia aikaansaannoksia ovat joutuneet siihen vastoin tahtoaan). Vääntyy kun historiasta tehdään jotain muuta mitä on uskonut. Ja sen takia en usko historiaan pian yhtään: on pelkkä satujen maailma ja valmiita aitauksia.

Ja miten Monk joutui itse rikolliseksi ja vielä hakemaan evidenssejä ettei ole rikollinen on sitä mihin minä jouduin. Ja siitä tulee tietysti tv-ohjelma, raha on nopea junailemaan omat edut; kas kun eivät vaan ole samaa verkostoa? Rikotaan ja tehdään bisnistä, vähän niiin ja vähän näin.....

koska huomaaminen vaatii todella ns. skitsofreenistä ajattelukykyä joka on kyky - ei siis tauti. Tässä tapauksessa on oltava helvetin sinnikäs ja helvetin osaava ja helvetin uskaltava jotka ovat kaikki kolme vaativia. Ja silti typerät tulevat uskomaan mitä haluavat. On siis pelko taustalla ja se on sama kuin uskonto: pelko ja usko ovat toistensa vastakkaisuuksia ja tästä syystä uskon, että sitäkin tahallaan lietsotaan molempiin suuntiin.

Missä siis aidot johtajat? Heitä kaivataan länteen, jossa on vätyksiä ja vätysten suojelijoita eniten.

Homo Garrulus said...

Pyrkyrinaisia on enemmän kun pyrkyrimiehiä. Mutta miksi kelle ei ikinä nouse mieleen, että voisi mennä myös kohti jotain ,joka oli Hitlerinkin ajatus: kolmatta reittiä: ei tarvitse taistella onko pysähtyneisyys (vasen) vain runnominen (oikea) se ns. vapauttava tapa. Vapautusta tulee kun tiedosta ei tehdä tabuta ja annetaan ulos oikealla tavalla.

Koulu siis synnytetttäisiin uudelleen ilman poliittisia hännänvetoja; olisi kerrankin kaikkien etu.

Homo Garrulus said...

Metodit miten Hitleriä ujutettiin hoitamaan asiat olivat vain väärät ja minä kysyn; kuka siinä taustalla olikaan?

Tuskin juutalaiset, tuskin edes lännen ihmiset vaan joku muu kompetenssi, ehkä idästä tai ihan tuntematon porukka?

Homo Garrulus said...

Älä unhoda perspektiiviä ja merkkiteoriaa. Mitkäs olivat ne, jotka pyramiideihin laskivat ennennäkemätöntä laskelmaa? Ketkä he olivat ja missä ovat?
Älä puhu avauudesta tulleista, en usko. Ovat vain kulttuuri, jossa ollaan edellä - ja minä voin olla heistä polveutuva? - olen sinisilmäinen ja samalla tumma.
Älä minua silti mestaa, mutta ajattelu voi johtua jostain, jota siksi haluttiin geneettisesti lajitella pois.
Mutta pelko on huono isäntä.