November 30, 2008

Kommenteista ja bloggaamisesta - yötä vasten

(Kuvassa on Mummo - 1 piste - ks. linkki)
*
Viittaan edelliseen päreeseeni Avoin kirje Homo Garrulukselle 2 ja sen kommenttilaatikkoon.
(Kielimafian yövalvoja huomauttaa, että kitaristin soundi ei ole kitarassa vaan hänen soitossaan. Pitää paikkansa. Kiitos vain huomautuksesta.)
*
I
HG:lle

En voi auttaa sinua. Voin vain kokea sympatiaa kommentissasi esittämiä ajatuksia kohtaan, joista olemme kyllä joskus jutelleet.

Mutta niin kauan kuin valikoit keskustelufoorumisi noille asioille väärin - tai sanotaan pikemminkin: niin kauan kuin ryhdyt väen väkisin kirjoittamaan toisten blogeissa ikäänkuin omaa blogiasi ja lopulta riitelemään ja pilkkaamaan! - ja varsinkin siellä, missä riidan saa kyllä helpostikin aikaiseksi - esimerkiksi Iineksellä - olet väärässä paikassa.

Minulle sinä et kuitenkaan mahda mitään. Olen ivasi yläpuolla. Sen tiedän, mutta pidän sinua sen verran kiinnostavana tapauksena, että roiku nyt siinä. Deletoin sinut aina silloin, kun minua huvittaa eli mittani tulee täyteen. Ethän ole tyhmä etkä oppimaton. Aika junnaavan monotoninen vain joskus...

Tästä ei kohta puutu enää kuin, että ryhdyn säälimään sinua.
*
Onko kaikilla naisilla joku isävamma ja kaikilla miehillä joku äitivamma! Huh! Olemmeko hulluja kaikki?

II
Jotkut blogit ovat ajan mittaan vain lakanneet kiinnostamasta minua, mutta muutaman diggaamaaani blogin olen jättänyt lopullisesti sen vuoksi, koska huomasin tulevani liian vihaiseksi ja mokaavani itseäni entistä enemmän yrittäessäni perustella mielipidettäni (no - itseni häpäisemisessähän minä olen haka - mutta se on salaista egoismia folks!), koska en saanut bloginpitäjä-luupäätä muuttamaan mielestäni järkyttävän yksipuolista, kaunaista tai muuten jollain tapaa fundamentalistis-moralisoivaa asennettaan yhtään miksikään.

Kun tämän huomaa - siis että lyö vain päätään seinään yrittäessään saada toista tajuamaan mielipiteensä ydintä - silloin on syytä lähteä - maybe forever.

Joitain blogeja en sentään henno jättää kokonaan, ja Iineksen blogi on yksi sellainen. En tosin aio enää juurikaan kommentoida ja keskustella Iineksen kanssa, koska ei siitä meidän välillemme tule lopulta kuin riita (olemmehan tämän jo monesti kokeneet - ah ja voi!), mutta arvostan häntä silti kirjoittajana ja bloginpitäjänä melko korkealle.

Iineksellä on oma profiili ja oma ääni samaan tapaan kuin hyvällä kitaristilla on oma soundi soitossaan. Tämä on eräs hyvän blogistin tärkeimpiä 'ominaisuuksia'. Ja sitäpaitsi - jos jostain tykkää, niin tykkää. Eipä sille mitään mahda. Tuli riitaa tai ei. (Pitipä nyt tuokin sanua...)
*
Kompostia en ole edes viitsinyt käydä vilkaisemassa. Tämä hänelle tiedoksi. Ei kiinnosta herjat.
*
Yllättäen ja jossain määrin asian vierestä vastattakoon tässä - vaikka ehkä hieman happamia-sanoi-kettu-ironisesti siihen, miksi en ole puoleen vuoteen kommentoinut Kemppistä kuin pari kolme kertaa. Aiemminhan yritin mestaroida hänellä useinkin niin monen muun tavoin 'pikku-Kemppisenä'.

Vastaus. Minä en tarvitse Kemppistä, eikä Kemppinen tarvitse minua. Niin yksinkertaista se on.
*
Blogikirjoittaminen ja -kommentointi on aika merkillistä puuhaa. Yksinäistä ja samalla seurallista. Strange people. Strange thoughts. Strange fantasies. Tätä pitää vielä pohtia. Ihan nukku-Maisan kanssa. Jospa tyynyni viereen ilmestyisi uusi korva eräänä aamuyönä.
*
Taidan lähteä käymään Mummolla - naatiskelemaan mieltä hivelevästä asiaproosasta. Tai jos menis heittään jonkin sloganin peeÄR-miehelle.
*
www.freewebs.com/bhcblend/re10.htm.

4 comments:

anonyymi said...

Yoru Slogans are so white

Rauno Rasanen said...

White? I don't understand you now. What white means as a metaphor?

Homo Garrulus said...

Barry White.

Homo Garrulus said...

My first, my last, my everything.
:) valrus