May 1, 2011

Ennustaja-Ukolla on asiaa

Ennustaja-Ukko tieetäää!

1
Lähitulevaisuuden ennuste [virhemarginaali 0.48% suuntaansa]:

Suomen ökyoikeisto ajautuu takinkääntäjäpuolueen avustamana tekemään ennennäkemättömän härskejä lehmäkauppoja EU:n monetaristien kanssa [sopimusten tärkeimmät momentit ovat tietenkin salaisia], maahanmuuttajat eristetään omiin vartioituihin asuinreviireihinsä ja he joutuvat käymään työleireillä maksaakseen valtiolle korvauksen elämisestään Suomessa, homojen heteroimiseksi tarkoitettuja kromosomi- ja geenimuuntelukokeita aletaan kehitellä huippubioyliopisto-Lasse-Kuurapellossa, ruotsin kieli lakkautetaan, rappiotaide siirretään kellarivarastoihin ihmisten silmistä ellei sitten peräti hävitetä, TS- sekä JH-A- logolla varustettuja tuulipukuja saa ilmaiseksi liittymällä populisti-puolueeseen jne. - [100:lla eurolla ei saanut enempää ennustuksia - kallis poppamies on tämäkin E-U].

2
Kirjoitettu kommentiksi Ironmistressin päreeseen Valkoisen lapsen pako.
*
Mega-makrotasolla on nähtävissä 2½ vaihtoehtoa yhteiskuntaelämän järjestämiseksi Suomessa.

1] Nykymeno jatkuu eli liberaali-kapitalistinen pseudohumanismi antaa ihmisten ja ihmisryhmien kasaantua kysynnän ja tarjonnan vapauden periaatteella [luonnonvalinta] mielivaltaisesti omiin reviireihinsä ja siten toisiaan vastaan [sillä ihmiset ovat luonnostaan kateellisia ja kilpailevat keskenään], mikä kehitys johtaa tuloerojen jatkuvan kasvun takia yhteiskuntarauhan järkkymiseeen ja anarkiaan [= poikkeustila eli 'pehmeä' sisällissota, mikä siis ilmentää evoluution/kapitalismin perimmäistä periaatetta, joka on kaikkien sota/kauppa kaikkia vastaan].

2] Utopia [eräänlainen uusi uskonto] eli kapitalistisen reaalipolitiikan hegeliläiseen negaatioon pohjaava totalitaarinen hallinto [Platonin 'tosi-demokraattinen' Valtio], joka ylimmän mentorin tavoin neuvoo kansalaisia mutta myös tehokkaasti kontrolloi ja säätelee kansalaisten käyttäytymistä [heidän (oletettujen?) tarpeittensa ja kykyjensä mukaan], jolloin yhteiskuntarauha säilyy ja ihmiset tekevät kiltisti oman osuutensa eivätkä rötöstele, reuhaa tai tunne kateuden sekaista pelkoa, joka saisi heidät vainoamaan toisiaan.

2½] Kapitalismi ajautuu kansallisesti paniikkireaktioihin eli kytkemään päälle taloudellisen ja [myös taloudesta johtuvan] etnisen kriisiytymisen korjaamiseksi populistisen maastovaihteen [vrt. 1930-luku, ks. Polanyi], jolloin nationalistit saavat valtavan vaalivoiton, kaappaavat vallan ja ottavat hallintaansa sisä- ja ulkoasiainministeriön sekä tietysti armeijan lakkauttaen samalla eräitä demokraattisia perusvapauksia kansakunnan integraation kannalta vaarallisen viher-humanistisina aatteina ja instituutioina.

Kahdes ja puoles vaihtoehto muistuttaa jonkun verran ensimmäistä [sen talousjärjestelmä on valtiokapitalistinen] ja toista [hallintobyrokratia pyrkii yhdistämään (manipuloidut) kansanäänestykset valtiokonservativismiin], mutta eroaa niistä kummastakin selvästi avoimen militarisminsa [nationalisteilla on yksinoikeus aseiden hallussapitoon] ja rasistisen diskriminaation takia [maa on jaettu nationalisteihin, muihin suomalaisiin ja rupusakkiin].

Toisin sanoen kyseessä on nimenomaan sotilasdiktatuuri eikä kuten ykkösessä ideologialtaan mystifioidun moraalin eli kaksinaismoraalin [psykologinen egoismi legitimoidaan 'luottamuksena' talouteen] varaan tilapäisesti rakennettu/sovittu vapaa markkinatalous tai kuten kakkosessa rauhanomainen, valistunut ja yhteisöeettisyyden periaatteita, suoraa ja ehdottoman avointa joskin vain neuvoa antavaa demokratiaa [kansanäänestykset] toteuttava valtiobyrokratia [nationalistien vaaleja sen sijaan manipuloidaan propagandaministeriöstä käsin].

3
Hyvää Vappua ja Onnellista Uutta Vuotta Pohjanmaan rannikon paremmalle kansalle [svfennomaanikoille ja korko-tervaporvareille] toivottaa alempiarvoinen, syrjäytynyt, väkivaltainen ja tyhmä mies tynnyristä.

4
http://www.youtube.com/watch?v=Gi5VTBdKbFM&feature=fvwrel
Chopin Etude Op 10 No.12 - [Vallankumousetydi Vapun kunniaksi - pianossa iiihana ja taitava Valentina Lisitsa]
*
http://takkirauta.blogspot.com/2011/04/valkoisen-lapsen-pako.html
http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2009/06/drag_me_to_hell_on_kauhua_joka_ei_pelota_798852.html?print=true

4 comments:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=dJLaKIUWnx8&NR=1


Haha.

Rauno Rasanen said...

'Siis liity joukkoon kummaan, sun ei tarvii tietää miks, työväen etu sikseen, luokkasopu nousee reseptiks. Kun lääke joka tautiin löytyy luokkayhteistyöstä, ei näillä keinoin koskaan voida nousta sorron yöstä.'

*
Hehheh. Tää oli hyvä. Nyt ihan hävettää ne aiemmat kehuni Erkki Tuomiojalle ;\]

mikis said...

Tulipa taas tuttua terävää tekstiä Raunolta!

Mutta Towerit, vielä kauempanakin vasemmalla on maamiinoja, jotka odottavat vain (kuin suutari kenkää) että posahtaisivat. Tai "miinoja ja miinoja", voi sitä lehmänpaskaankin liukastua, ja vammautua vakavasti.

http://antifasistit.blogspot.com/

Ironmistress said...

Ken elää, se näkee.

Bolševismi onkin Suomessa katoava luonnonvara. Onneksi.