May 21, 2011

Syöttääkö Euro-emakko Piigs-maat potriksi vai kuoleeko se sitä ennen anemiaan tai ylipäätään johonkin autoimmuunireaktioon?

Joku tolkku se on oltava äidinrakkaudessakin, sillä eihän porsaitten pidä antaa saattaa äitiään hengenvaaraan. Sitäpaitsi äidin kuolema uhkaisi myös porsaitten henkeä. Vastuu on äidillä, koska porsaat ovat yhä vielä niin tyhmiä [harvinaisen pitkään muuten] - ellei sitten mainittu rakkaus [Euroopan pluralismia integroiva (illusorinen?) identiteetti] ole sekoittanut rouvan päätä lopullisesti.

Entä miksi isä-karju [pankki-spekulantti kysynnän ja tarjonnan 'objektiivisine' lakeineen] jättää hoitovastuun Piigs'eistä vain rouvalle, vaikka on itse ollut niitä himokkaassa ahneudessaan alulle panemassa? Ja vielä pahempaa on odotettavissa, sillä juuri pörssi-karju-isä rahastaa kuola valuen (uusia kohteita jo etsien) Piigs'eiltä kynittävät pakko-valtiovelka-pelin korot maksoipa nuo korot sitten viime kädessä kuka tahansa (takaajamaiden veronmaksajat) perhepinnarin välittämättä paskaakaan sosiaalisesta vastuusta.

Euro-emakon luultavasti tappaakin [tai ainakin rahalakien voimalla alistaa] itse pörssi-karju-isä Invisible Dick (kapitalismin Näkymätön Raha-Kyrpä), johon Euma suostui 1950-luvulla EEC:tä perustettaessa. Näin ollen kapitalismi on himokkaassa ahneudessaan paitsi omien kilpailijoidensa tuhoaja, omien lastensa murhaaja myös vaimonsa lapsivuoteeseen raiskaava pankki-karhu.

[Joka tästä asiaintilasta pystyy vielä kehittelemään aitoa positiivista moraalia, voittaa jopa Ironmistressin trivia-diibadaaban konservatiivisten kompromissien pragmaattisesta joskin samalla piilorasistisesta paras-voittaa-etiikasta]. 
*
http://hampaankolosta.blogspot.com/2011_04_01_archive.html
http://takkirauta.blogspot.com/2011/05/moderni-postmoderni-ja-konservatiivi.html

No comments: