October 17, 2010

Miksi Rahma Jesus Derivata ei pääse Suomeen - edes käymään?

Päätös. Sudanilaisen Rahma Jesus Derivatan maahanmuuttohakemus hylätään. Syy: Prima facie evidence [ks. PS].
*
Sudanilainen, muslimista kristityksi kääntynyt Rahma Jesus Derivata on suorittanut tohtorintutkinnon taloustieteen, astrofysiikan ja kulttuuriantropologian aloilta kolmessa eri yliopistossa [Chicago, MIT ja Cambridge]. Lisäksi hänellä on kaksi kansainvälisen politiikan tutkintoa Harward University'sta.

Rahma Jesus on anonut maahanmuuttolupaa Suomeen työperäisin perustein tutkintoihinsa vedoten, joskin hänen halunsa päästä rodullisesti melko puhtaana pysyneeseen maahamme johtuu lähinnä siitä, että täällä asuu hänen ainoa sukulaisensa - äitipuoli eli täti Saba Derivata-Rummukainen, joka kasvatti hänet kymmenvuotiaaksi Sudanin autiomaan reunalla [Rahman vanhemmat kuolivat nälkään tämän ollessa 1½-vuotias], kunnes lähetystyöntekijä Paavo Rummukainen Pielavedeltä tuli julistamaan heterosanomaa sudanilaisille ja ihastui eloisaan tätiin, nai hänet ja vei karjakoksi Suomeen.

Saba-tädin suureksi suruksi Rahma ei saanut matkustuslupaa Eurooppaan, koska he eivät olleet tarpeeksi läheistä sukua keskenään, ja niinpä Rahma sijoitettiin kaukaiseen sukulaisperheeseen, joka kuitenkin alkoi parin vuoden vainoharhais-taikauskoisen seurannan jälkeen pitää tätä lahjakasta varhaisteiniä noitana varsinkin sen jälkeen, kun Rahma - käytyään kolmen viikon asioimismatkalla pääkaupungissa ja tutustuttuaan iltaisin sen suurimpaan kirjastoon - hallitsi palaamisensa jälkeen tyydyttävästi kolmea eurooppalaista pääkieltä, mm. differentiaalilaskennan, kvanttifysiikan alkeet sekä esim. Claude Levi-Straussin strukturalistiset kulttuuriteoriat. Lisäksi hänelle oli muodostunut selkeä visio kansainvälisen vesioikeuden tehtävistä ja etenkin sen valtuuksien laajentamisesta somalialaisten merirosvojen kiinni saamiseksi.

Sukulaiset siis pelästyivät nuoren neron ylivoimaista tietomäärää ja karismaattista esiintymistä siinä määrin, että julistivat tämän eräänä yönä salaisessa kokouksessa noidaksi - sitoivat hänet saman tien köysiin ja tunkivat hengitysreillä varustettuun vaneriseen rahtikolliin, jonka päälle kirjoitettiin suurin mustin kirjaimin: EUROOPPALAINEN MAGIA- JA NOITAOPISTO, CAMBRIDGE, ENGLANTI.

Sukulaiset olivat kuulleet Cambridgestä, koska Rahma puhui siitä jatkuvasti joka päivä. Itse he tosin olivat lisänneet osoitteeseen sanat magia ja noita. - - Loppu onkin sitten klisheemäisesti historiaa.

Mutta nyt Rahma Jesus Derivata siis hakee maahanmuutto- ja työlupaa Suomesta toivoen tietysti näkevänsä pitkästä aikaa rakkaan äitipuolensa Saban.

Merkillistä[?] kyllä Rahma ei ole toistaiseksi saanut maahanmuuttohakemukseensa muuta vastausta kuin: Hylätään [syy: Prima facie evidence] - eikä kuulemma tule koskaan saamaankaan, vannoi eräs maahanmuutoista päättävä poliittinen vaikuttaja TS yksityisessä kabinetti-keskustelussa, jonka vuosi medialle lobbari-toimittaja RS.

Kysynkin nyt päreeni päätteeksi: miksi näin oppinutta ja lahjakasta miestä ei haluta päästää Suomeen töihin, vaikka hänet muualla maailmassa haettaisiin vaikka puoliväkisin yksityiskoneella parhaimpaan huippuyliopistoon johtavaksi tutkijaksi? - Asuuhan maassamme kaiken lisäksi paitsi hänen ainoa myös läheisin sukulaisensa [Rahman kaukaisen sukulaisperheenkin jäsenet ovat vuosien mittaan jo kuolleet - kuka ruttoon, kuka nälkään, kuka sisällissodan viattomana uhrina].

Sitäpaitsi onhan Rahma Jesus jopa kääntynyt muslimista hetero-kristityksi [vaikka ei sitäkään ehkä prima facie uskoisi].

Esitän kysymykseni muun muassa Takkiraudalle, Jussi Halla-aholle ja Timo Soinille.

PS.
Prima facie [priima fakie t. priimaa fakie] ensi näkemältä, ensi kädessä; aluksi, toistaiseksi ¶ Usein ilmaisuissa, joissa jotakin käsitystä, velvollisuutta tms. pidetään lähtökohtaisesti pätevänä tai oikeana, mutta tunnustetaan se mahdollisuus, että jokin peruste osoittaa sen vääräksi tai ohittaa sen. Periaatteessa sitaattilaina latinasta, merkitykseltään lähinnä 'ensi näkemältä', 'ensi silmäyksellä'. - http://www.cs.tut.fi/~jkorpela/siv/sanatp.html
*
http://en.wikipedia.org/wiki/Prima_facie
http://www.seurakuntaopisto.fi/upi/hh2/Etiikan_teoriat.pdf
http://ahllenpascua.multiply.com/links/item/4

10 comments:

Ironmistress said...

Yksi ainoa sana vastaukseksi: konfabulaatio

Rauno Rasanen said...

Yksi ainoa sana vastaukseksi: rasismi.

Ironmistress said...

Niin, vanhan totuuden mukaisestihan joka toisia haukkuu se itse sitä on.

Rauno Rasanen said...

Kiitos vain itsellesi sinä Blogistanin johtava ÄO-eugeenikko.

Sitäpaitsi sananlaskusi ovat typeriä klisheitä [kuten sananlaskut yleensäkin], joita kuka tahansa voi soveltaa ihan miten haluaa.

Ja jos tuntuu siltä, että minä haukun sinua, niin kerron 'salaisuuden'.

Minä käyttäydyn sinua kohtaan aivan yhtä hävyttömästi kuin sinä eräitä älykkyysosamäärältään muka alempiin ja siten myös muka alempiarvoisiin ihmisryhmiin kuuluvia kohtaan.

Ainoa ero piilee siinä, että minä en selittele enkä peittele inhoani sofistikoidusti perustellen vaan sanon suoraan: haista paska!

Sinulta tuon haista paskan eli inhon ja halveksunnan hienostuneeseen ilmaisemiseen kuluu kymmeniä sivuja pseudotieteellistä [lue: tiedostamattomasti poliittista] ja omahyväistä jaarittelua.

Mutta intentio meillä on silti sama: syvä inho tiettyjä ihmisiä kohtaan.

[Väitän myös, että buddhalaisuutesi ei ole mitään muuta kuin kurja naamio ihmishalveksunnallesi].

Sinä olet kuitenkin koko ajan monomaanisesti tosissasi kuin torvensoittaja - jopa yrittäessäsi olla hauska.

Minä sen sijaan yritän maustaa halveksuntani groteskilla satiirilla ja vähintäinkin kahdella eri näkemys-perspektiivillä, koska en aio jäädä riippuvaiseksi halveksimieni ihmisten reaktioista tai ylipäätään mistään ideologiasta [en varsinkaan (pseudo)tiede-ideologiasta].

Saat siis minulta takaisin päin pläsiä sen paskan, minkä heität muiden naamalle niinkuin esimerkillisen rasistin kai kuuluukin[?] tehdä.

Ole hyvä. Rehellisyyteni ei lue lakia.

*
Tunnustan. Pidän itseäni Blogistanin ehkä raadollisimpana ja itsekkäimpänä tyyppinä kaikesta rehellisyydestäni huolimatta tai ilmeisesti juuri sen takia.

Meillä oli buddhalaisen ystäväni H:n kanssa äsken mainio keskustelu kiinalaisessa ravintolassa ja kieltämättä - kyllä hän on ihan fiksu ja miellyttävä ihminen. Minä sen sijaan en [?] - - Tästä lisää joskus myöhemmin.

Hg said...

och jag då?

HG said...

Rähmällään oleva Jeesustelija Derivaattamaassa ei sovi Suomeen koska teknisesti täällä tsiigataan ensin saman putkinäön kautta jonka jälkeen puolet pitää hylätä ja lopulta jää se kuuluisa neulansilmä, josta kamelit pääsevät mutta kirput eivät.

Tosi skarppi pitää olla (ja madaltaa kaikkien maata, sitä Ironmistress ei snaijaa eikä nuo oikeat rasistitkaan koska heidän aivot ovat keksineet tuon putkinäkö-tilauksen. Ja harjoittavat sitä kiitettävästi..

Ironmistress said...

Kiitos vain itsellesi sinä Blogistanin johtava ÄO-eugeenikko.

Humen giljotiini: Tosiasioista ei voi johtaa arvolauseita. Ruukinmatruuna on sitäpaisti ottanut useasti kantaa eugeniikkaa vastaan ja perustellut vielä että miksi.

Minä käyttäydyn sinua kohtaan aivan yhtä hävyttömästi kuin sinä eräitä älykkyysosamäärältään muka alempiin ja siten myös muka alempiarvoisiin ihmisryhmiin kuuluvia kohtaan.

Se, että ihminen kuuluu ÄO:ltaan alempaan ryhmään ei ole oikeutus kohdella häntä alempiarvoisena. Piste.

Humen giljotiini: Tosiasioista ei voi muodostaa arvolauseita.

sofistikoidusti perustellen vaan sanon suoraan: haista paska!

Pyyhkisit peppusi ja kävisit suihkussa niin ei tarvitsisi haistella.

Mutta intentio meillä on silti sama: syvä inho tiettyjä ihmisiä kohtaan.

Inhottavalla tavala käyttäytyvä ihminen vetää inhoa puoleensa.

[Väitän myös, että buddhalaisuutesi ei ole mitään muuta kuin kurja naamio ihmishalveksunnallesi].

Ei ruukinmatruuna halveksi ihmisiä. Hän säälii heitä. Buddhalaisuuteen ei kuulu viha eikä halveksunta, vaan sääli ja myötätunto.

Saat siis minulta takaisin päin pläsiä sen paskan, minkä heität muiden naamalle niinkuin esimerkillisen rasistin kai kuuluukin[?] tehdä.

Lasitaloissa asuvien ei pitäisi heitellä kiviä. Oma antisemitismisi ei oikeuta heittämään sitä ensimmäistäkään.

Meillä oli buddhalaisen ystäväni H:n kanssa äsken mainio keskustelu kiinalaisessa ravintolassa ja kieltämättä - kyllä hän on ihan fiksu ja miellyttävä ihminen. Minä sen sijaan en [?] - - Tästä lisää joskus myöhemmin.

Kerropa terveisiä!

Rauno Rasanen said...

On kerrottu jo.

Jarkko Pesonen said...

"Kysynkin nyt päreeni päätteeksi: miksi näin oppinutta ja lahjakasta miestä ei haluta päästää Suomeen töihin, vaikka hänet muualla maailmassa haettaisiin vaikka puoliväkisin yksityiskoneella parhaimpaan huippuyliopistoon johtavaksi tutkijaksi?"

- Koska hän on mielikuvitushahmo, jota ei ole oikeasti olemassa.

Rauno Rasanen said...

Ehhehe. Mielikuvitushahmo? Siinä tapauksessa sinäkin olet minun mielikuvitustani.