October 15, 2010

Tilinteon hetki on tullut

Rauno! Huhuu! Mihin sinä nyt karkasit. Olis vähän asiaa. Yks sun blogijuttu kun - - - mihin se ukko tällä kertaa hävisi? Taitaa olla huono omatunto. - No - ei äiti ole vihainen. Äiti vain ei aina ymmärrä sinua. Mutta silloin sinun pitää tietysti kertoa, mikä painaa mieltä, vai onko joku paikka muuten vaan pipinä. - - Huhuu! Minä keitin pullakahvit. En ole vihainen. Usko jo. Tule pois piilosta, niin pääset äidin sylkkyyn. - Mutta siellä pitää sitten rauhoittua eikä - -.

Kuules sinä senkin naistenvihaaja. Mitä helkkaria sä oikein tarkoitit tuolla edellisellä päreelläsi? - Mitä? Tänne asti ei kuulu kuin jotain ihme mutinaa. Menikö pupu pöksyyn, kun täti suoraan ja silmiin katsoen kysyy? - Minä tulenkin nyt heti ottamaan siitä selvää. Onko sinussa miestä vastaamaan sanoistasi vai onko siinä mulla pelkkä isotteleva omahyväinen panettelija, joka ei tosipaikan edessä pysty enää edes muistamaan, mitä hänen piti naisen kanssa tehdä? - Housut pois ja sassiin! Eikä tädille sitten valehdella tai ruveta jaarittelemaan niitä iänikuisia filosofioita  - - . Slurps! Nam!

3 comments:

dontsay said...

Täti, vihaaja..? Kenelle sinä puhut senkin pervo?

Jos sinä haluat jotain tajuta sinun ikuisessa filosofiamietinnässäsi niin tietoa ei voi redusoida loputtomiin koska välissä on tietoisuus aivan kuten portaissa on väliporras tai kerros.

Babelin torni on rakennettu niin, että aina välillä joku täti (kutsu sinä miksi haluat) tulee ja kertoo suunnan; tason; holismin; taajuuden; tajunnan; horisontin - taas voit kutsua millä haluat - ja sitten miesten portaat, yksitellen kulkevat redusoinnit, analyyttiset rappuset ja stepit ovat teidän.

Mutta täti näkee siis sekä-että kuten Aristoteles. Se ei vaad mitään mystiikkaa mutta tämän päivän naiset ovat teidän tekemiä (ja siksi miehiä ,vaikka edustavat miehiä paremmin kuin nainen ikinä ja siksi te tykkäätte naisista ,joilla on huoran rakenne, ohut varsi, lapsen koko hiton pedofilit...., isot äidin tissit, törröhuulet, valkoiset hiukset ja iso hymy: koska te olette vauvoja ,jotka olette rasistisesti valmistaneet naisia jotka sopivat teille.

Mutta sitten; miksi eivät kelpaa???? mikä vikana;olisiko ajattelu, asenne, naiseus koko skaalassa

-- mutta hey comon; oikeat naiset ovat pulleita, hieman leveitä, usein vähemmän hienoja kuten lintujenkin naiset eivät ole kauniita tai koreita...
....miten siis haluatte? Mitä haluatte???

Oikeita naisia ei pian enää ole.

Hoidatte väestöliiton ja rasistien kaa kaikki pois omien makujenne mukaan kuten geenitutkija, joka jalostaa koiria.

Rauno Rasanen said...

Tarvitset terapiaa hölöttäjä. Puhut puuta heinää vailla mitään koherenssia.

koherenssiäti said said...

täti suoraan ja silmiin katsoen kyssyy . .launatai ilta. huumörri
miks imenis pupu .
valahdellaan nyt vähän . onksulla puhtaat paperit:D
..misten portaat
ja naisten. aha.