October 12, 2010

Kerjäläisongelman voi ratkaista nopeasti ja kätevästi [tuosta vaan yks kaks nikamat niks naks]

Suomen populistisen oikeuslain ja oikeistolaisen karmankeräämisen itsenäinen edunvalvoja SPOOKIE on päättänyt ehdottaa islamilaisen sharian luovaa soveltamista maassamme kerjääviin ja varasteleviin romanialaisiin hylkiöihin. - - Ehdotus saa lainvoiman, mikäli SPOOKIEt voittavat tulevissa eduskuntavaaleissa ja pääsevät hallituksen määrääville paikoille. - Lain toimeenpanon mahdollinen lopputulos näkyy kuvassa.
*
http://www.google.fi/search?sourceid=navclient&aq=2&oq=sharia&ie=UTF-8&rlz=1T4PCTA_enFI299FI299&q=sharia
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=spookie

9 comments:

Anonymous said...

"Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen" on hyvä elokuva, ainakin jos siitä tekisi kotimaisen version. Ja mahrollisimman naturalistisen.

Anonymous said...

Minulta Mannet, nämä kotimaiset pussihousuiset hevosPellet, ovat varastaneet niin paljon rahaa, että ihan samantekevää vaikka he kaikista vankiloista, joissa heitä on pirun, pirun paljon, tulisivat taivasalle. Vaikka ko. kuvaan.

Sanon. (Tiedät kyllä kuka.)

Rauno Rasanen said...

9 ja ½ ylimääräistä plus-pistettä raakalaismaisesta rehellisyydestä, sille, jonka kuulemma tunnistan.

Sen sijaan virallisia [poliittisesti korrekteja] miinuspisteitä raakalaismaisesta brutaaliudesta ja groteskiudesta en käy luettelemaan. En voi. Asteikko [1-10] nimittäin loppuu.

Anonymous said...

Saatanhan minä sitäkin tarkoittaa, ja miksen tarkoittaisi, että he, kaikki maailman mannet, tulisivat tuonne katselijoitteen joukkoon. Eli siinä mielessä päivänvaloon. Ja ihmettelisivät, samoin kuin minä, että miten näin brutaalisti voidaan maailmassa käyttäytyä. Ja minkä takia tällaisia oksettavia kuvia pitää esittää, miksi?

Rauno Rasanen said...

Siksi, että paremmin ymmärtäisit, mitä merkitsee tuomita ihminen kuolemaan. Siksi.

Anonymous said...

Tuo on kyllä vastaus, myönnän. Kuvaa parempi vaihtoehto tässä mielessä on silti liikkuva kuva, video. You Tubestakin löytää sellaista materiaalia jota... murehtii, että ehti nähdä. Ennenkun ne tietysti sieltä poistetaan.

Me elämme silti sivistyneempää aikaa mitä Attilan aikana elettiin - heh he heh. (Mitä nyt Bosnian sodan aikana serbit - tai kroatit, hällä väliä - löivät sotavankien päähän viiden tuuman nauloja. Siinä vaiheessa kun uhri alkoi rukoilla että 'tappakaa mut', naulaaminen lopetettiin. Heh he heh.)

Rauno Rasanen said...

Minäkin olen kaksi kertaa nähnyt teloituksen tuubissa - vahingossa, sillä clipin nimi antoi harhaanjohtavan kuvan sen sisällöstä.

Ensimmäisellä kerralla uhrilta viillettiin kurkku auki [onneksi kuva oli epäselvä].

Toisella kertaa tuoliin sidotun kauhusta huutavan mutta kauniilta näyttävän naisen [ääntä ei onneksi kuulunut] aivot ammuttiin seinälle.

Tuo clippi kesti vain kolme neljä sekuntia, joten lopputulosta ei sentään näytetty - mutta se tuijottavan verestävien silmien katse, luodin voimasta taaksepäin nytkähtänyt yläruumis, auennut verta valuva suu - ikäänkuin hämmästyneitten kasvojen pysähtynyt ilme heti luodin lävistettyä pään ja veren roiskahtaessa takaseinälle - huh!.

Saan etenkin tuosta naisen teloituksesta outoja kuvotuksen tunteita joka kerta, kun sen muistan, ja kesti pari viikkoa, että se alkoi vähitellen unohtua ja menettää karmeinta voimaansa muistikuvissani.

Väkivaltaisen kuoleman ja seksuaalisuuden kokemuksen samasta juuresta ei ole turhaan puhuttu kautta historian.

On kerrottu, että aikoinaan Circus Maximuksen tappajais-areenalla Roomassa naiset saattoivat kirkuessaan hysteerisesti kauhusta kiemurrella samanaikaisesti orgastisissa kouristuksissa [mutta niinhän ne kirkuivat sittemmin beatleksien konserteissakin ;\].

Ja nainen jos kuka ymmärtää kuoleman käytännössä in the guts - sisuksissaan, sillä nainenhan se meidät kuolevaiset synnyttää, koska aina kun joku syntyy, hänet myös samanaikaisesti tuomitaan kuolemaan.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=PZBc4WFMTdM&feature=related

Riku Riemu said...

Tuo kuvituskuva taitaa olla sellainen Rorsachin testiä muistuttava: mitä näet tässä kuvassa?

Onpas Kataisella nukkavierut housut jaloissaan ja Stubb on näemmä hoikentunut entisestään.