September 14, 2010

Alustava huomautus tieteenteon dogmaatikoista ja lobbareista

Minäkään en ole tipahtanut tähän paikkaan ilman kaikkivaltiaan evoluutio-jumalan lupaa, sillä mitään ei voi tapahtua sen tietämättä. Usko sinäkin evoluutioon. Silloin löydät oman luonnollisen luontosi.
1
Tiede on sarja enemmän tai vähemmän hyvin todistettuja uskomuksia, joita täytyy välttämättä tarkistaa lisäevidenssin muuttaessa havainnoista tehtyjen alkuperäisten väittämien uskottavuutta [tosi on].

Se, mikä tieteeltä kapitalismissa viime kädessä puuttuu, on avoimmuus, autonomisuus, kriittisyys ja itseään korjaavuus eli tieteenteon eettiset periaatteet.

Yllättävää kyllä - juuri naturalistisen koulukunnan tiedemiehet näyttäisivät olevan kaikkein dogmaattisimpia tieteen tekijöitä, mitä mainittuihin tutkimuksenteon hyveisiin tulee.

Kannattaakin ehdottomasti lukea Tapio Puolimatkan perusteellinen teos Usko, tiede ja evoluutio [2008]. Se kirja tuo vankkaa realismia kaiken maailman tähtivaeltaja-valtaojien ja fittest-takes-it-all-tammisalojen maagis-uskonnolliseen reduktio-funktio-naturalismiin, jossa lehtikään [ei edes yksi ainoa lehti] putoa maahan ilman evoluution [ja pano- anteeksi painovoiman] vaikutusta.

Evoluutio on siis vähintäinkin yhtä kaikkivoipainen kuin teologien Jumala. Kaikella on tarkoituksensa evoluutiossa - jopa finneillä [enkä tarkoita nyt vain suomalaisia]. Vaikuttaakin pahasti siltä, että evolutionistien jumala jättää huomattavasti vähemmän [jos lainkaan] vapautta ihmisen toiminnalle kuin teistien Jumala.

2
Tiede ja etenkin lääketiede on kapitalismissa osa 'vapaata' markkinataloutta, mikä merkitsee, ettei sen pyrkimys ole niinkään parantaa ihmisiä ja ehkäistä sairauksia kuin myydä tuotteita ja palveluja eniten maksavalle.

[Kapitalismin sisäinen logiikka (jatkuvan kasvun ja pääoman kasautumisen determinismi) ajautuu aina vapauden kieltämiseen; tämän vuoksi lainausmerkit käsitteeseen 'vapaa', kun sitä käytetään markkinatalouteen viitatessa].

3
Pekka Puska on ensisijaisesti markkinatalous-lääketieteen palveluksessa oleva lääketeollisuuden markkinoinnin edistäjä [yrityslobbari] ja vasta sen jälkeen tieteellisesti sekä eettisesti vastuullinen johtaja/tutkija.

Ostaisitko Pekka Puskalta tänä syksynä sikainfluenssapiikin? - Hehheh! No en varmasti. Nukahdan ilman piikkiäkin.
*
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pekka_Puska
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tapio_Puolimatka
http://www.nettikirjakauppa.com/fin/tuotekategoriat/?id=33&selProduct=2041&selGroup=36
http://www.tapiopuolimatka.net/72
http://www.tapiopuolimatka.net/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Osmo_Tammisalo
http://fi.wikipedia.org/wiki/Esko_Valtaoja
http://archienblogi.blogspot.com/2008/08/lehti-upusta.html

18 comments:

HG said...

Mistäs nuo unet tulevatkaan? Zzzzz siis.

Rauno Rasanen said...

Okei. Minä kerron, miten saan parhaiten unen päästä kiinni.

Ryömin aamuyöstä uuden paksun untuvatäkin alle leveään sänkyyni. Sitten vajoan perversseihin fantasioihin, kiemurtelen niissä vähän aikaa, kunnes nukahdan kahden[?!} lempivaimoni [äti + varaäiti] väliin kuin ihqu-viaton ja putipuhdas lapsonen pehmeissä kapaloissaan.

http://images.inmagine.com/img/beyondfoto/bl034/013338bl.jpg

HG said...

Äidin poika. Onko äiti tarkistanut kynnenalustat ja kammannut jakauksen kunnolla?

Rauno Rasanen said...

On tietysti. Ja vähän muutakin - - .

hg said...

Kalamaksaöljyt, välipalavoileivät ja muut tärkeät asiat.

Housupuntit lyhennetty ettei kastu syksyn tulvia odotellessa.

Anonymous said...

Yksi asia pitää tajuta: nyt kun kikkelipikkukikkeliporukka on saamassa vähän nenilleen ne tekevät uusia yrityksiä, että loisivat eräpuraa maailmaan. Tätä pitää siis tajuta ja nähdä kenen ahdistus on siis vain seuraus jostain ja kuka oikeasti sitä ohjaa: on siis täysin turhaa ottaa näppylöitä kuten olette ottaneet ennenkuin koko analyysi on tehty ja se on pian. Koska nyt tullaan siihen, että toopejengi on saanut tehtäväkseen etsiä geeneistä ns. rikolliset ja kas kas löysivät kaikki älykkäät koska vain riittävän älykäs ryhtyy hoitamaan oikeutta itse kun varsinainen systeemi on ahdas kuin kenkälaatikko joka haisee vanhalle sukkahielle...niin sitten näitä on stigmatisoitu alusta alkaen, että ovat kuulemma buuubuuuuuuuuuuu siis pelkää nyt hyvä actuspurunen koska sinun kuuluisi pelätä nyt minuakin - olen siis yksi heistä - joita pitää löytää, löytää ja löytää ja paikallistaa että nämä toopetyperyydet saavat myydä maansa halvalla mm Japaneille applen kautta. Sitähän menivät tekemään ja heidän vastapuolella oli toinen yhtä toope sakki joka meni myymään sheikeille saman maan (kas, kas - kahdesti myyty, ei vielä lunastettu...oboy) ja näin antoivat toisille tehtäväkseen amerikan kautta. Onpa siis puristus, siis siitä on kyse ja nyt kun aikovat lopettaa postin, puhelimen ja muut viestittimet olemme siis vain talona myyty jommallekummalle ja sen teki omat maamiehemme liperistä ja lipevistä - kuka nyt ehti huorata nopeiten...

....siitä oli kyse. Koko ajan samasta asiasta ja se on tullut vain esille: muu oli ajanvietettä, turhaa ns. taidetta a la hotakainen ja muut haaskalinnut - koska kukaan ei tajunnut miten ihmistieto menee arkistoon ja siitä tulee kamppailu. Mutta siirretään nyt nämä taistelevat metsot muualle taistelemaan: suomi ei ole myynnissä.

....teemme siis yhteistyötä molempien kanssa mutta eivät voi olla päällä ja alla ottamassa mitä haluavat: se on korkeimman oikeuden asia tajuta myös EU:ssa jotka eivät tajua vielä mitään.
hg

Anonymous said...

Ja välistävetäjät saavat rahaa kun erottavat maan kahtia; kuten Serbia ja Kosovo. Sitten on niinqu hoidettu homma koska Suomesta tulee Serbia ja ruotsinkielisistä Kosovo ja näin Suomi jää tavallaan alle ja pienempi (joka kuulemma osaa käyttäytyä ja syödä ruokaa lusikka oikeassa kädessä ja osaa siteerata Göethea ja Goebbelsia siinä kohtaan kun se on kuulemma tarkoituskin)
ja niin tulee rauha maailmaan kunnes nämä samat polarisaatiot löytävät uusia alueita, josta voisi syödä marginaalit veke.

Sehän on näitten kansojen ongelma; ovat aina hakemassa arvoa jostain muualta; eivät enää muista, että yhteisö voisi oppia sisäänpäin myös eikä vain tyydyttää, tyydyttää ja tyydyttää sitä mitä ensimmäiseksi tulee mieleen: valta.

Anonymous said...

Näin Ahtisaari on jo saanut harjoitella ja suosittelee vakavasti tätä...

Ahtisaari tietää miten rauhaa saadaan mutta auta armias sitä arvon menetystä mikä lähtee maasta tai molemmista maista samantien: sitä ei kukaan vielä tajua (vedet, metsät, infra tietyssä mielessä, tietotaito tekniikan osalta (plagioidaan ja omat ihmiset saavat koiranpäät)..jne eli silkkaa pahuutta) ja siksi Ahtisaaren tulisi hold his horses koska työ tuolla Baltiassa ei ollut valmista eikä myöskään Aasiassa missä Ahtisaarea seurataan; mitä ne siis haluavat? Jotain ne haluaa.

Aina kun intelligentia menee mukaan eli antaa toisten imarrella ollaan vaarallisilla vesillä.

Anonymous said...

Johtajalla on jäitä hatussa ja unohtaa sen, että on mukamas tekemässä jotain suurta. Paskat.

Anonymous said...

onko tieteen dogmaatikkoja ja jos niin millaisia hei on

Anonymous said...

haha kynnenalustat ja jakaukset, ei muusta. ennen pidettiin myssy p''ss' nukkuessa.

ninni said...

YHyvää syksyä :)

HG said...

Jotain, joka on arvokasta löytyy niistä pesäkkeistä, joita voidaan havaita Israel/Palestina-alueella tai Libanonissa (?) eli kriisipesäke joka toimii jostain syystä - ja samanlainen löytyy entisestä Jugoslaviasta, en muista oliko Kosovon pohjoiskulmasta? Näitä on muuallakin eli joku asia, joka on vain siellä teettää ongelmia? Onko joku kasvi, joku luonnonvara, joku lähde, joku vanha kirkko vai mitä? Tästä tietävät alueella olevien lääkäreiden taholta. Mieleeni tulee siis se, että joskus on niin, että oikea syy salataan ja muut asiat annetaan ulos?

Anonymous said...

Syyskuun 12. päivänä 2010 Stenbäck ilmoitti Huvudstadsbladetissa, että tahot, jotka katsovat suomenruotsalaisilla olevan etuoikeuksia Suomessa, ovat kansanryhmän vihaajia ja verrattavissa natseihin. Samalla hän katsoi suomenruotsalaisten aseman Suomessa olevan verrattavissa juutalaisten kohteluun 1930-luvun Saksassa. Lausunnon seurauksena lukuisissa kirjoituksissa nähtiin sen merkitsevän mm. holokaustin kieltämistä.wiki.

Anonymous said...

Etymology and use of the term

Main article: Names of the Holocaust
The term holocaust comes from the Greek word holókauston, an animal sacrifice offered to a god in which the whole (holos) animal is completely burnt (kaustos).[10] Its Latin form (holocaustum) was first used with specific reference to a massacre of Jews by the chroniclers Roger of Howden[11] and Richard of Devizes in the 1190s. For hundreds of years, the word holocaust was used in English to denote massive sacrifices and great slaughters or massacres. During World War II, the word was used to describe Nazi atrocities regardless of whether the victims were Jews or non-Jews. Since the 1960s, the term has come to be used by scholars and popular writers to refer exclusively to the genocide of Jews.[4]

Anonymous said...

SVÄLT
Trettionde hungerdagen – allt fler svälter
PUBLICERAD: 16/09 09:03 ›UPPDATERAD: 16/09 09:03
I dag inleder Röda Korset sin hungerdagsinsamling. Över en miljard människor är undernärda i världen.


Hungerdagen fyller 30 år och årets tema är hunger, det vill säga samma tema som under de första åren. Temat är dessvärre fortfarande aktuellt – i u-länderna svälter i snitt omkring 16 procent av befolkningen, eller med andra variabler: Var sjätte sekund dör ett barn av sjukdomar orsakade av undernäring.

Den brittiska biståndsorganisationen Action Aid uppger att svälten blir dyr, speciellt för fattiga stater. Undernäring märks bland annat i folkets arbetseffektivitet, hälsa och utbildningsmöjligheter. De sammanlagda kostnaderna i utvecklingsländerna är upp till 350 miljarder euro i året.

Finlands Röda Kors inleder i dag sin insamling som pågår till lördag. De insamlade medlen går till Röda Korsets katastroffond som stöder alla som behöver hjälp.

FNB/HBL

Anonymous said...

energiasymbioosi, autot ja koneet
luontosymbioosi, öljy ja greenpeace
ruokasymbioosi,
..
symbian, skynda ja nopea
ymbia, namibia ja nami
bia, biases ja mehiläiset
i, ipod ja linearisuus

HG said...

Miehet (toiset) vihaavat sydämensä juuresta naisia paitsi äitejään joita inhoavat ja rakastavat (Freud).

Nainen eli erilainen edustaa likaa ja väärää ja se yritetään putsata pois. Putsaa, putsaa, jynssää ja pese niin että rystyt kiiltävät ja kynnet katkeavat.
Silloin olet saavuttanut vapauden; - näin uskovat ja sinnikkäästi pitävät omasta juuriharjasta kiinni.

Näin kibbutseissa opetettiin koska taudit siihen aikaan eivät olleet kontrolloitavissa. Tästä on pedagogiikan kirja olemassa. Mutta kibbutsit ja kolhoosit (sama asia mutta idässä) ovat vanhentuneita pääasioita ja vaikka ovat tärkeitä niin paljon muutakin pitää pitää tärkeänä.

..

Nainen, joka uskoo saavuttavansa Katharsista putsaavansa aamusta iltaan ja kehumalla itseään sillä ei tee kenellekään palvelusta. Lapset sellaisessa perheessä saavat kontrollifriikin tavat, mies ei varmaankaan saa kunnon seksiä koska nainen on siinä kohtaan varmasti desinfioimassa kondomit voisin kuvitella....anteeksi ilkeä mieli.....ja sitten kun lapset, jos ovat poikia, etenkin poikia äidin poikia, niin heille nousee paha kuva, että nainen on se paha koska pottaohjaus on tältä osin ollut hyvin epämiellyttävää ja niin erilaisuus eli toiseus on nimenomaan tapettava, jotta itse voisi elää.

Se on psykologinen todellisuus monella nuorella, kauniilla ja äidin rakastamalla pojalla ja johtaa perheväkivaltaan jota voi tunnistaa.
Olen saanut RR:n kautta kirjan, josta tämän luin ja se koskettaa ihmisen epäsymmetriaa psykologisessa mielessä.

...

Tunnistan samat tarinat pedofiliasta eli mitä kerrotaan pedofiliasta ja nyt tullaan siihen, mikä pelottaa ehkä eniten; nämä, jotka ovat meillä tällä hetkellä eniten huudossa eli jotka ovat parhaimpia tai ns. sympaattisia psykologeja ovat juuri mielestäni näitä pedofililapsia eli lapsia sellaisille, joiden rakkaus on ollut ylirakastava, ylihuolehtiva mutta samalla rauhoittavan rohkaisevaa eli ollaan ajettu mieli poteroon, jossa ei saa ajatella enää mitään rumaa: pelkkää kivaa, kaunista, mukavaa ja eteenpäin.

Näin ei kirjailijatkaan voi edistyä koska jos aina on sanottava vain kivoja juttuja, kauniita asioita ja mukavia huomautuksia mitkään prosessit aivoissa ei ikiniä starttaa: siitä alkaa uusi pedofilian kehä. Niin uskon.

CK