August 11, 2010

Tallinnassa osataan lukea ja olla

Jos en olisi lukenut yhtäkään kirjaa, en olisi se, joka olen/kuvateksti. - (Jos olisin se, joka/mikä haluaisin olla, en olisi lukenut yhtäkään kirjaa/rr).
*
Päreeni yksi tarkoitus on mainostaa erästä melko uutta blogia, Muutto Tallinnaan. Sen toinen tarkoitus on mainostaa omaa blogiani. Kolmatta tarkoitusta ei ole (paitsi ehkä Ruukinmatruunan provosointi).
*
Tämä kommentti on kirjoitettu simuloiden enigmaattista psy-koodia (on pakko puolustella omituisuuksiaan edes epäuskottavasti).
*
Hehee. Mä pidän sun blogitus-tyylistäsi. Lyhyitä väläyksiä Tallinnan kokemuksista. Ironista, kevyen kyynistä, purevan sarkastista, yliampuvaa mutta 'salaa' varsin tarkkaan tosiasioista perillä olevaa 'kyräilyä'.

Eli ei niin pahaa kuin, miltä pinnalta katsoen ensin näyttäisi vaan ehkä jopa vielä pahempaa, mikäli rehellisyys sitä vaatii. Ennenkaikkea tyylikkään omakohtaista, mikä on aina arvo sinänsä ainakin meikäläisen kaltaiselle puolisuuruudenhullulle indiviidi-anarkiidi-kommunitaarille, joka haluaa Troijan hevoseksi Ruukinmatruunan monomaaniseen ajattelujärjestelmään - - (tähän paikkaan autoefektiivinen tehoste: hampaitteni välistä tihkuu pidäteltyä joskin hytkyvän verehimoista naurua muistuttavaa ääntelyä).

Aion seurata innovatiivisia kohelluksiasi. Turha siis eufemisoida koettuja tai oivallettuja sattumuksia, saitpa niitä sitten naisis/l/ta, mahdollisen/-ttoman syvällisistä biblioistasi, työstäsi tai kaupunkihavainnoistasi.

Tulemme nimittäin peittoamaan Kemppisen luovien sarkasmien moraalis-esteettisesti epäillyttävissä mutta dramaturgisesti ajoittain jopa syvällisiksi maskeeratuissa improvisaatio-taidoissa erin 6-1, vaikka van Kemp hakkaakin puolestaan meidät (ainakin minut) paitsi diskursiivisten yksityiskohtien myös diskursseja luonnehtivien makronäkökulmien hallinnassa 1000,00 - ½.

R-Matruuna (tämä demokratiamme 'valkoinen nainen' (joka paraikaa purjehtii 'offshore sailing yacht'illaan ainakin Itämerta) sen sijaan toistaa 'faktojaan' lähes kirjaimellisesti jo ties kuinka monetta kertaa, joten hänet voi suoralta kädeltä nimittää tosiasioitten dogmaatikoksi ja siten jopa ylpeyttään uhkaavaksi kokemansa (sic) lajikilpailijan eli älykkään valkoisen miehen vaarallisimmaksi houkutukseksi - lyhyesti: uusliberaalin järjestelmän Kirkeksi.

Luultavasti kohtaat Eestin nato-kiimaisessa Tallinnassa Matruunan sielunsiskoja. Pidä varasi, vaikka oikeistolainen oletkin. Ne Mata-Harit haluavat saada sinut vuotamaan - myös poliittisten mielipide-siimahäntiesi salatuimmankin tiedollis-geneettisen motiivi-energian. Nämä natokiimaiset ravintola-kurtisaanit ovat nimittäin kaksois- ellei peräti kolmoisagnetteja (agnetti on 'itsestään syntynyt' upouusi nimitys naisvakoojalle).

Enempää en voi vielä paljastaa, mutta sen sanon, että you must worry, because there may not be sugar but a female cougar in your Mallu (i.e. Mata-Hari's love poison-effect).
*
http://muuttotallinnaan.blogspot.com/2010/08/tupakkaa.html
http://muuttotallinnaan.blogspot.com/
http://blogit.taloussanomat.fi/konttorielama/arkisto/tag/kaja-saksakulm-tampere
http://fi.wikipedia.org/wiki/Troijan_puuhevonen
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kirke

PS.
Jos joku ihmettelee, miksi käytän nykyään vain webbilinkkejä viittauksissani, annan hänen ihmetellä rauhassa. - Rajoittunutta tai ei, mutta näin on hyvä minulle: sopivan yksinkertainen ja mahdollisimman nopea viittaus- ja kirjoitusjärjestelmä. - Sillä paska on paskaa, tuli se sitten kidekoneesta tai satelliitista, kuten jo Jörn Donner aikoinaan veisteli. Tämä viisaus tosin pätee myös rubiineihin, timangeihin ja helmilöihin. (toivon lukijalta tähän kohtaan korkeamman metaforiikan tajua).

5 comments:

Elisa said...

Jokin tässä postauksessasi sai minut hyvälle tuulelle. :)

En ole lukenut Muutto Tallinnaan -blogia, enkä ole varma luenkokaan. Maalaamasi kuva on niin riemastuttavan anargistinen, että pelkään pettyväni.

Rauno Rasanen said...

Elisa,

JarMom on niin tyylikkään epäillyttävä henkilö/tyyppi/mies, että häntä kannattaa ainakin salavihkaa ryhtyä seurailemaan.

Odottelenkin, että josko myös se Stasi-lista kohta alkaisi vuotaa Tallinnan läpi Kauppatorin rannan virallisten asukkien (sala-)tiedostoihin - -

Hömö geebee stunt said...

kähttp://www.flickr.com/photos/metrobest/3509504985/sizes/l/
mikä ominaisuus edellä?

Anonymous said...

Se aivan turha provosoida sitä matruunaa. Te puhutte koko ajan eri kielillä, eri todellisuudessa, eri ulottovuudessa. Mutta enämpi komppaan sua, Rauno.

Rauno Rasanen said...

Anonymous,

on olemassa se kauhistuttava mahdollisuus, että me - minä ja Ruukinmatruuna - rakastamme toisiamme - - ihan oikeasti - - (no - ainakin metafyysisesti) - -