March 12, 2010

Ikkunasta katselevalle naiselle

Woman at the Window at Figueres, 1926
Salvador Dalí 
 
I LOVE THIS WHITE AND SLENDER BODY
Heinrich Heine

I love this white and slender body,
These limbs that answer Love's caresses,
Passionate eyes, and forehead covered
With heavy waves of thick, black tresses.

You are the very one I've searched for
In many lands, in every weather.
You are my sort; you understand me;
As equals we can talk together.

In me you've found the man you care for.
And, for a while, you'll richly pay me
With kindness, kisses and endearments--
And then, as usual, you'll betray me.

PS.
Runon kuvailema ja Dalin taulun nainen eivät ehkä natsaa yhteen, mitä tulee 'slender body'n suhteen, mutta älkäämme antako tämän tyylirikon vaikuttaa huumauksenomaiseen tilaamme.
*
http://www.poetry-archive.com/h/heine_heinrich.html
http://fi.wikipedia.org/wiki/Heinrich_Heine
http://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_Heine
http://fractalontology.wordpress.com/2007/10/
http://angryarabscommentsection.blogspot.com/2008_06_01_archive.html http://arthistory.about.com/od/from_exhibitions/ig/dali_retrospective/dali_pma_05_01.htm

4 comments:

Anonymous said...

The hardest spiritual quest is Shaman. Unveil one spirit and dividing it from flesh. In boldness speaking to the heart. No fear.

Anonymous said...

***good morning***

ninni said...

Belarus dictatorship wants you http://www.google.com/profiles/106253681235050744079#buzz theres no indymedia. is this a real page?

Homo Garrulus said...

Nyt voin lihoa possun lailla onnellisessa orjatyössä ja katsoin tuolla Aleksandriassa miten kahlitsevat tietokoneisiin ne, joilla on jotain sanottavaa ja se menee valokaapeleita masterille samaan aikaan kun ne, joilla ei ole enää sanomista saavat juosta juoksumatoilla joihin on kiinnittetty kaapeli, joka kerää sähköä kuten hiiristä joiden pyörä pyörii pelkästä ahdistuksesta.

Kait siinä sähköä saadaan kun pari miljardia ihmisiä saadaan juoksemaan elämänsä puolesta (hampurilainen päivässä -teemalla) kun loput ovat maan alla tietämättä etteivät enää ole ulkosalla (hologrammi-avaruudet ja 3D tekniikka) ja elävät siinä uskossa,että paras työntekijä saa matkan rakkauden paratiisiin joka sijaitsee laboratoriossa minne joutuu kun erotetaan ryhmästä.

Kaikki kerrotaan tietysti täysin päinvastaisesti miten hollywood odottaa, miten aurinko paitstaa ja miten onni on suosinut....ja muut katsovat kateellisena kun tätä viedään hissiin (joka ei menekään ylös vaan vielä alemmas kuolemaan ja johtoihin missä ruumis avataan ja sisälmykset myydään niitä tarvitseville sadisteille, joiden elämä jatkuu kuten tähän asti jossain PohjoisAmerikassa, Texasissa, Chilessä, Ruotsissa ja Englannissa Saksasta puhumattakaan ja Australiasta puhumattakaan.

Nämä ovat myyjiä. Isolla M:llä. Ostavat tahot ovat ahtauteen litistyviä aasialaisia, joille elämä on bokkaamista ja niiamista päivästä toiseen ja lapset ampuvat itsensä kun ovat saaneet kasi miinus kokeista eikä täysi kymppi. On epähienoa sanoa vastaan ja aasialaiset edistävät siksi sitä tekniikkka millä tämä muu sadistinen maailma hoitaa rulianssin.

Kotona miettivät miten voisi edistää silmälumetta, aivotoimintaa ja kaikenlaista huijausta ettei toinen saa mitään mitä he eivät voi ensin saada.

Hui hitto - anteeksi RR että tulin jälleen tänne huuteleen - haluaisin ulos ketun häkistä koska tämä on ahdas mutta minne menen? Kettua hoidetaan ja säälitään mutta naista ei kukaan välitä; korkeintaan sidotaan hullujenhuoneeseen vaan kahleisiin.

Mitä idiotti edellä sitä uskovainen perässä.