May 24, 2013

Kommentti 3

Pärekommentti Valkean kommenttiin edellisessä päreessäni Kommentti 2.
.
Valkea kirjoitti: ‘Olet vähemmän älykäs kuin minä, ja kun et sen takia pysty pärjäämään väittelyssä, joudut turvautumaan haukkumiseen ja mustamaalaamiseen’
*
Pidä sinä ‘älykkyytesi’, Valkea. En halua olla tekemisissä sen kanssa. Jos jotain inhoan tässä maailmassa, niin ylisofistikoituneita argumentti-jaarittelijoita, koska he yrittävät argumenteilla oikeuttaa psykologiset, poliittiset ja moraaliset ennakkoluulonsa [omaan viiteryhmäänsä sitoutuneen egoismin] joko a] mystifioimalla jopa tietoisesti omat motiivinsa loputtomilla relevanteiksi väittämillään perusteluketjuilla tai b] [mikä on vielä käsittämätöntä] uskomalla niihin aidon naiivisti ikään kuin ilmestyksenomaisen varmuuden heille antamalla itseluottamuksella.
*
Anarko-libertaristi Oras Tynkkysen unessa elävä utopistis-fundamentalistinen tasa-arvo-optimismi [Tynkkynen ei näytä oppineen historiasta yhtään mitään eli kärsii Jeesus-kompleksista; vrt. de Saden jatkuvasti raiskattu mutta yhä vain hyveen voittoon uskova Justine] ja konservatiivi-autoritaristi Valkean pysyviä arvohierarkioita persoonallisuuspsykologisilla [eli perimmältään rasistisilla] tyypittelyillä rakenteleva kulttuuri-pessimismi perustuvat molemmat rakenteeltaan samanlaisiin psykologisiin lähtökohtiin ja prosesseihin, jotka niputan yhteen nimellä ‘antropologis-eettinen dogmatismi’.
.
Tynkkyselle ihminen on perimmältään aina hyvä, kunhan vain hänelle annetaan siihen mahdollisuus [demokraattisen proseduurin, tasa-arvon, oikean tiedon ja rahallisen insentiivin avulla]. Tämä on tietysti kehäpäättelyä, jossa hyvyys johdetaan jo olemassa olevasta hyvästä. Jos hyvyys ei silloinkaan toteudu, vika on siinä, etteivät mahdollisuudet vielä olleetkaan optimaalisia [jne. ad inf]. Silkkaa utopismia siis. - - Mutta okei - miksemme yrittäisi Tynkkysen linjoilla eteenpäin, jos vaihtoehtona on fasismi tai kommunismi - tai mikä pahinta: kyyninen nihilismi [hyi!].
*
Kulttuuri-ja arvokonservatiiville [Ironmistress, Valkea, verkkolehti Sarastuksen jengi] ihminen sen sijaan on perimmältään paha – ainakin silloin jos/kun häntä ei normiteta ja arvoisteta oikein [kehäpäättelyä tämäkin]. Yhteiskunnat tarvitsevat näin ollen tasa-arvo-pluralismin sijaan pysyviä arvohierarkioita, jotteivät arvopluralistisen liberaalidemokratian kannattajat [tuo universalistisilla arvoillaan paikallista Kansan perinnettä ja identiteettiä halveksuva sateenkaari-irstailijoiden roskajoukko] tukahduttaisi Kansan konservatiivisen parhaimmiston ylevää ja rehellistä eetosta esim. positiivisen syrjinnän nimissä.
.
Libertaari-konservatiivien mukaan välillinen/edustuksellinen demokratia on kyvytön ilmaisemaan välitöntä Kansan Tahtoa [siis mitä?/rr], joten se tulee korvata ensin suorilla kansanäänestyksillä, joissa Kansan mielipide eli kansalliset arvot saadaan vaikuttamaan dominoivasti lainsäädännön muotoiluun, minkä jälkeen kansanäänestyksiä ei enää tarvita [!?], koska lainsäädännön, tuomitsemisen ja toimeenpanon valta on tällöin jo siirtynyt ‘luonnollisesti eli ylidemokraattisesti’ Perussuomalaisen Suomen Yhdistyneen Heimokansan Puolueelle [PSYHPille].
.
Tämän Erittäin Mainion Vastavallankumouksen [EMVV, jota on kahta eri tyyppiä: Englanti 1688/89 ja Saksa 1933-45] jälkeen PSYHPin päättävä komissio määrää suomalaiset vankeustuomion uhalla [tosin kaikki aito-suomalaiset ottavat ilolla vastaan heille määrätyn isänmaallisen tehtävän] rakentamaan neljä metriä korkeaa suojamuuria Suomenlahdesta Petsamoon sekä Torniosta käsivarteen asti, jotta suomalaiset arvot turvattaisiin, maahanmuutto estettäisiin ja mahdollisesti jo solmitut homoavioliitot purettaisiin.
.
Joka päivä, kello 12.00, pidetään joka paikassa minuutin kestävä hiljainen hetki Suomen Kansan Sielun pelastumisen kunniaksi Erittäin Mainion Vastavallankumouksen ansiosta. Sunnuntaisin järjestetään kaupunkien keskustoissa suuria paraateja Isänmaan kunniaksi. PSYHPin suojelupoliisi kehottaa kansalaisia tarkkailemaan ympäristöään, josko maan alle paenneet tasa-arvopluralismin kannattajat jossain järjestävät salaisia kokouksiaan. Ilmiantajille maksetaan reilu palkkio. Jne. Perus-Suomessa menee hyvin.
*
Valitse nyt sitten näistä. Varsinkaan, kun ei äly riitä - -

4 comments:

Valkea said...

Minulla on vain jälkitietoa ei ennakkoluuloja, toisin kuin sinulla. Kirjoituksesi on alusta loppuun emotionaalista roskaa, sellaista jota tuotat liukuhihnalta, ja joka ei liity minuun millään tavalla.

Kiinnostavampaa kuin se on esimerkiksi se häiriintyneiden kirjoitusten sarja, nettikiusaaminen, jota olet kohdistanut Ruukinmatruunaan. Et tunne häpeää omasta anti-sosiaalisesta käytöksestäsi ja kirjoittelustasi. Tunnet häpeää ainoastaan siitä, että uhkaat jäädä tappiolle jossain asiassa, ja se ajaa sinua mm. anti-sosiaaliseen kirjoitteluusi. Sinulla ei ole minkäänlaista reflektiokykyä anti-sosiaalisista teoistasi. Ruukinmatruuna on, puutteistaan huolimatta, aidosti huolissaan lastensa ja muiden suomalaisten tulevaisuudesta. Sinä, lapseton, ja arvoiltasi ja tunteiltasi nihilisti, et joko välitä tai sitten olet täynnä halveksuntaa.

Sinä et tunne ketään, mutta kaikki tuntevat sinut (Kuten sananlaskussa "Apina ei tunne ketään, mutta kaikki tuntevat apinan"). Sinut mainitaan silloin tällöin keskusteluissa, ja minä en ole se joka tuo asian esille. Kaikki pitävät sinua häiriintyneenä, ja kaikki pyrkivät välttämään keskustelua sinun kanssasi ja kommentoimista sinulle. Sen takia sinä olet täällä yksin lukuunottamatta muutamaa hännystelijää ja minua, johon räyhäämiselläsi ei ole mitään vaikutusta. Voimme nimittää muiden suhtautumista sinuun sosiaaliseksi peiliksi, joka heijastaa omaa käytöstäsi.

Valkea said...

Pohjimmiltaan kyse on siitä, että olet psykologisesti heikko. Et kestä minkäänlaista sosiaalista ristiriitaa omien ajatustesi, mielihalujesi ja muiden ihmisten välillä. Sosiaaliset ristiriidat ahdistavat ja heikentävät sinua, kuluttavat sinua psykologisesti. Siksi pyrit jyräämään ne mieleisiksesi aggressiivisella käytöksellä, haukkumisella, mustamaalaamisella ja psykologisella kiristämisellä. Tai ainakin karkottamaan ne jonnekin pois. Kun se ei onnistu, sinä olet pulassa.

Valkea said...

Hauska ristiriita kirjoituksesi kanssa on se, että sinulla on klassinen autoritaarinen luonne. Muiden ihmisten onneksi sinulla ei ole yhtään valtaa.

Sammalkieli said...

Partakarhujen taistelu!