September 7, 2012

'O horror, horror, horror! Tongue nor heart cannot conceive nor name thee!'

Teloituspaikka
 


Lukekaa tekstin lihavoidut kohdat erityisen intensiivisesti tytön tilanteeseen samaistuen. Jos ette järkyty perusteellisesti ja tunne sisimmässänne ylivoimaista tuskaa, joka pakottaa kyyneleet nousemaan silmiinne vaan kohautatte olkapäitänne ikäänkuin kyseessä olisi peräti tavanomainen juttu tässä kauheassa maailmassa, johon meidät on heitetty elämään eli rakastamaan ja vihaamaan toisiamme, te olette edistyneet evoluutiossa, teistä on tullut kelpoisempi kestämään ihmisten toisilleen aiheuttamia hirveyksiä. Arvatenkin te olette insinööri, lakimies, media-hyeena tai joku muuten vain 'sivistynyt' globaalin informaatio-maailman cyborg. Onneksi olkoon. Luovutettakoon teille kelpoisuus-mitali ihmislajin parhaimpien ja kestävimpien ominaisuuksien edistämisestä.
* 
‘Valtava raakuus’ - neljävuotias todistaja erityissuojelussa

*

 Ranskan Alpeilla tehty kylmäverinen surmatyö on puistattava tapaus. Kolme uhria tapettiin päähän ampumalla. Neljäntenä surmattu oli paikalla todennäköisesti sattumalta.
BMW-merkkisen henkilöauton kolme matkustajaa olivat 50-vuotias Saad al-Hilli, hänen vaimonsa ja yksi vanhempi nainen. Al-Hilli on brittiläinen liikemies, jolla on irakilaistausta.

Autossa olleen 77-vuotiaan naisen hallussa oli Ruotsin passi. Aftonbladetin mukaan Ruotsin ulkoministeriö on vahvistanut, että surmassa kuoli yksi Ruotsin kansalainen.

Autoon kuolleita aikuisia oli ammuttu puoliautomaattisella pistoolilla päähän. Autossa olivat matkustajina myös 8- ja 4-vuotiaat tytöt. Näistä vanhempi on sairaalassa koomassa. Tytön kallo oli murtunut voimakkaan lyönnin seurauksena. Neljävuotias tyttö löydettiin paikalta sokissa piilottelemassa kuolleen äitinsä hameen alta.

Henkensä joukkosurmassa menetti myös polkupyöräilijä Sylvain Mollier, jonka uskotaan olleen paikalla sattumalta. Poliisin mukaan Mollier oli nuori isä. Kuka surman sitten tekikin, ei selvästikään kaivannut todistajia.

- En kutsu tätä ammattilaisen työksi. Kutsun tätä valtavaksi raakuudeksi, syyttäjä Eric Maillaud sanoi tiedotustilaisuudessa.

Autossa kahdeksan tuntia piilotellut neljävuotias pikkutyttö oli löydettäessä kauhuissaan. Tutkijat eivät olleet avanneet auton ovia rikospaikkatutkinnan vuoksi. Tyttö ei ollut uskaltanut paljastaa olevansa autossa.

- Hän alkoi hymyillä ja puhua englantia, kun Chamberyn prikaatin santarmi nosti hänet syliinsä ja auttoi hänet ulos autosta, Maillaud kertoi.

Tyttö oli piileskellyt etupenkin takana lattialla kuolleen äitinsä hameen alla. Pikkutytön vieressä oli ollut suuri matkalaukku.


Tällä hetkellä neljävuotias on ainoa, joka pystyy kertomaan jotain joukkosurmasta. Syyttäjä on ottanut molemmat tytöt suojeluohjelmaansa. On mahdollista, että liikkeellä voi edelleen olla tappaja tai tappajia, jotka haluavat eroon todistajista.

Vuoristokylän tragedia

Karmiva löytö tehtiin keskiviikkona parkkipaikalta Ranskan Chevalinen vuoristokylän laitamilta. Autoon ammutut britit olivat olleet lomailemassa leirintäalueella Annecy-järvellä.

Wikipedian mukaan Chevalinen kylässä on alle 200 asukasta. Alueella on useita leirintäalueita, jotka sijaitsevat Annecy-järven tuntumassa.
*
Alpeilla surmattu insinööri-isä oli riidoissa veljensä kanssa

Kuollut insinööri siirsi veljensä syrjään yhteisestä teknologiayrityksestä. Riitaa on ollut myös kuolleen isän perinnöstä.
Perjantaina Alppien joukkosurman tutkinnassa ilmeni uusi käänne.

Daily Mailin mukaan poliisi kuulustelee surmassa kuolleen irakilaissyntyisen insinöörin veljeä, sillä on käynyt ilmi, että veljeksillä on ollut rahariitoja.

Alpeilla vaimonsa ja anoppinsa kanssa tapettu britti-insinööri perusti veljensä kanssa liikeyrityksen, josta myöhemmin sysäsi veljensä syrjään.

Verilöylyn tutkimuksia johtava syyttäjä Eric Maillaud kertoo todisteiden viittaavan siihen, että veljeksillä oli taloudellisia ongelmia.

- Näyttää siltä, että kahden veljeksen välillä oli erimielisyyksiä rahasta, hän sanoo.

- Tämä Britannian poliisilta tullut tieto näyttää olevan luotettavaa. Veljeä on kuulusteltava yksityiskohtaisesti, sillä jokainen johtolanka on tutkittava.

Muitakin talousriitoja

Kuolleen insinöörin kirjanpitäjä paljasti tänään, että veljeksillä on ollut pitkään riitaa heidän edesmenneen isänsä omaisuudesta.

Veli poistettiin insinöörin teknologiayrityksen tehtävistä noin puolitoista vuotta sitten. Hänet korvattiin insinöörin vaimolla, joka myös tapettiin joukkosurmassa.

Samoihin aikoihin veli muutti pois suvun miljoonakartanosta, joka sijaitsee Surreyssä, noin 30 kilometriä Lontoosta lounaaseen.

Omaisuuden Ranskassa, Sveitsissä, Espanjassa ja Irakissa on kerrottu olevan keskeinen kitkan aihe veljesten väleissä.

Ranskan poliisi puolestaan tiedotti, että poliisi etsii mustaan paitaan pukeutunutta miestä, joka kaahasi Peugeot-merkkisellä katumaasturilla pois surmapaikalta.

Ruumiit löytänyt pyöräilijä kertoi tutkijoille nähneensä vihreän katumaasturin sekä moottoripyörän ajavan kovaa vauhtia murhapaikan suuntaan vähän ennen kuin saapui paikalle.
*

No comments: