November 28, 2005

Keilaamassa

Hätävalhe, käytännön esimerkkejä

Hätävalhe kuuluu suomalaiseen kansanperinteeseen:

Vaimo pyysi miestään menemään kioskiin hakemaan tupakkaa. Mies heitti takin päälle ja käveli kioskille vain huomatakseen sen olevan jo kiinni. Hän päätti sen vuoksi mennä läheiseen pubiin käyttämään tupakka-automaattia.

Pubissa hän näki kauniin naisen, jonka kanssa mies alkoi jutella. He ottivat muutaman oluen, yksi asia johti toiseen ja pian he olivatkin naisen asunnolla. "Hauskanpidon" jälkeen mies huomasi, että kellohan oli jo kolme yöllä ja sanoi:

"Voi ei, on jo noin myöhä ! Vaimoni tappaa minut ! Onko sinulla perunajauhoa?"

Nainen antoi miehelle jauhoa, jota mies alkoi hieroa käsiinsä ennen kotiinsa menoa. Miehen vaimo oli odottamassa ovensuulla ja hän oli todella raivona.

"Missä helvetissä sitä ollaan taas oltu ?!" Vaimo huusi.

"No, se on nyt silleen kultaseni. Minä menin kiskalle, kuten pyysit, mutta paikka oli jo kiinni. Niinpä menin pubiin käyttämään automaattia.
Näin siellä pubissa todella upean typykän ja otimme muutaman paukun. Homma eteni niin, että huomasin olevani typykän asunnolla ja eikun sänkyyn." mies selitti.

"Ai niinkö ? Näytäppäs käsiäsi minulle !" vaimo tiuskasi. Hän näki miehen kädet aivan jauheessa ja...

"Valehtelija !! Sinä menit taas keilaamaan!"

http://www.hintatakuu.net/hatavalhe.php

2 comments:

t said...

ihmiset ei sais asua yksin

Anonymous said...

Well hello there! I thought I’d pop in quickly to see how you’re doing. This post is a bit personal but I’m just going to go there because I really miss you guys and want to talk and what better place? I’ve been writing a bit on my personal in case you feel like checking out some of my more recent posts so we can play catch up. I listed a bunch of things that I’ve been up to over the past few months here because it’s nice to be open and give mini updates so I can connect with you. But today I’m thinking to just spill some feelings here to see what comes back. Maybe some of you need to hear this, feel the same, or simply have comments to leave. Encouragement and support would be nice.