October 15, 2009

Entisen? amatööri-psykoanalyytikon painajaisuni

Chestburster Alien from Alien (1979)
One of the many awkward phases of growing-up, in the case of Alien's aliens, is the chestburst. Birth may be beautiful, but this horrific creature could certainly cause anyone to seriously panic over some mild heart-burn
*
Huh! Uskallanko katsoa tämän - paljastavan - elokuvan? - - Ettei mulle silloin vain tapahtuisi sama kuin Alienissa? 'Synnytän' hirviön.
*
MERI SISÄLLÄNI

TV1 Klo: 23.05 Pvm: 15.10.2009

(Mar adentro/Espanja 2004, 121')

Oscarillakin palkittu vaikuttava, tosipohjainen draama halvaantuneesta miehestä, joka taisteli vuosikymmenien ajan oikeudesta armokuolemaan.

O: Alejandro Amenábar.
N: Javier Bardem.
*
telegraph.co.uk/culture/culturepicturegalleries/6133254/From-Plan-9-to-District-9-the-weirdest-aliens-in-film-and-television.html?image=4#

3 comments:

Homo Garrulus said...

Minä ensin säikähdin kuvasta, seuraavaksi muistin nähneeni leffan, sitten tuli inho verestä ja siitä, että voisi tuollainen jökäle työntyä rinnasta (niitä on asunut myös minulla, oksensin ne jo kolmekymmentä vuotta sitten koska olivat perittyjä...) mutta nyt reippaana ajattelen, että ohhho - eipäs ole Rorschach miettinyt kolmeulotteisia musteläikkiä.

Nyt Räsänen ottaaa ihan hurjasti vauhtia taas. Meepäs pois sen Kossupullon luota, ei sovi sinulle.

eiver said...

she said it

voisimmeko käsitellä (täällä koulussa(vanhasen hallitusta, obamaa? kiinan tilannetta..poliittikkojen psyko. autoritääristä yhteiskuntaa..

dudivie said...

miten selität tämän mikä on tässä, täällä tätä itseään. tämmöinen, samanlainen
tämä on paikka, sydämessä, tila, puhuri tuuli