October 21, 2009

Kuka petti kenet? Pekkaroiko Mauri jopa Annelilla?

Eduskunnan terrieri pekkaroimassa oman puolueen pääministeriä. Siihen täytyy ottaa kantaa:

Oot sie Mauri mennä kiusaamaa meijä Annellii? Taijat olla pihkassa siihe. Ja kateelline. Yhtä aikaa. Halavatan hampputukka! Myö otetaa siult perruukki päästä ja tehhää siitä oravalle pesä. Jo vain luulis siun sitte puhuva kauniimmi Annelille. Pipo pääsä - evuskunnassaki.
*
Minä lohdutan Annelia 'itämaisella laululla'.
*
Pekkarinen: Pääministeri-elokuva voi herättää vääriä mielikuvia [(niinpä tietenkin ;)]
*
http://www.google.fi/search?hl=fi&rlz=1T4PCTA_enFI299FI299&q=anneli+j%C3%A4%C3%A4ttenm%C3%A4ki+wikipedia&btnG=Haku&meta=&aq=f&oq=

28 comments:

Homo Garrulus said...

Joku on sanonut, että Pekkarinen on niitä ainoita ministeriä, joka todella tekee työnsä eli lukee kaikki paperit, on aina paikalla ja istuu illat pitkät suorittamassa Masterille Masterin äänen mukaan työnsä. Luotettava politiikko: sääli vaan, että Master ei sitä ole.

Joten. Mitä lyhyt mies voi enää tehdä kuin olla hyvä?

Sitäpaitsi on psykologiassa oma tieto siitä, miten mieli toimii kun ei voi olla isojen poikien kaa ja haluaisi olla isojen poikien kaa - on samalla poika kuin mies eli halajaa naisen rintojen väliin intuitiivisesti valtavalla himolla joka loppuu heti kun rinnat ovat nenän edessä mutta on ainaisen suuri tarve psykologisesti vinksahtaneelle äitiinsä kiinnittyneelle poikavauvalle (joka voi olla 60v) ja samalla tämä haluaa olla kovis eli mies.

Tulee juuri väärä suhde naiseen, ja väärä suhde miehiin myös: ei ole tervettä eikä se ole pienen miehen syy.

Homo Garrulus said...

Nämä eivät mene psykologille ikinä, samalla lailla kuten alkoholisti ei suostu ymmärtämään omaa alkoholismiaan, pullohan se vaan on.

Rauno Rasanen said...

Joopa joo. Kyllä Mauri tehokas on - erittäin tehokas. Sitä emme kiellä. Mutta hän vetää aina niin paljon kotiinpäin, että saattoi (en siis tiedä) 'hylätä' jopa kepulaisen naispääministerin puolueensa (siis oman) oletetun edun vuoksi kesäkuussa 2003.

(Vrt. Margaret Thatcherin poliittisen uran loppu marraskuussa 1990. Omat koirat ne siinä(kin) lopulta kipeimmin purivat.)

No - ehkä Anneli Jäätteenmäki sittenkin (mm. ulkopoliittista kokemattomuuttaan?) teki Irak-vuotoasiassa liian uskaliaan ja riskipitoisen siirron, joka voiton jälkeen kääntyi bumerangina häntä itseään vastaan.

Ei voi astua liian isoille varpaille (Lipponen ja Halonen) saamatta rangaistusta jopa oman puolueen kolleegoilta, jotka pelkäävät suosionsa ja uskottavuutensa puolesta.

Mutta mitä Lipponen todella sopi Bushin kanssa? - - Onneksi asia eli Suomen ajaminen Naton käsikassaraksi (jos saa kärjistää) tuli julkisuuteen - kiitos Annelin.

Kummallista kyllä - Matti Vanhanen ei eroa, vaikka mitä paljastuksia tehtäisiin. Vai onko tosiaan niin, että Suomessa eroavat painostuksen alaisena virasta vain naispääministerit?

*
Mutta katsos HG, miten riippuvainen mä olen tällaisissa päreissä kuvasta (joka toimi jälleen tämänkin mauttomuuden alkuperäisenä inspiroijana) ja siihen liitetystä otsikosta sekä alaviitteestä tuubilinkkeineen.

Nyt vasta kulkee niinkuin mä alunperin suunnittelin, joskin päreen lopullinen sisältö ja muoto ilmaantuu aina vasta tekovaiheen aikana. - - Ja se voi muuttua vieläkin.

Homo Garrulus said...

Tubii or not tubi
hassu rässi pässi hani beibi pus pus - tavataaks siellä messuill´?

perjantaina on hyvä päivä koska silloin ei ole vielä lauantai eikä arkikaan - miksi ei aina voi olla perjantai hördu äijä? pure hammasta, sanoisi Pula-aho.

Blåfieldin pääkirjoitus on tänään sitä mitä minä räksytin korville, joiden mielestä olin sitten vain - yksinkertaisesti sairas.

Joten se niitten taudista; Ruotsi on perääntynyt aika paljon voisi sanoa ja silti se on hyvä kumppani - mutta näinpäin -

dudivie said...

pponen sopi ettei mee kgbeen agentiks

Homo Garrulus said...

Kiitos Ninni - hyvä tieto, pponen on joskus ranskalainen hienostoperse ja joskus suomalainen portsari a la kgbee.

mikis said...

En katsonut ko. satua. Koska en syö pussikasvatettua lohtakaan. (Myös se on paskaa.)

Mutta ei Pekkarinen (tunnen tyypin) sen kepulaisempi ole kuin muutkaan ns. pelin poliitikot. Muitahan Maalaisliitto/Keskustapuolueessa ei ole ollutkaan. (Ainakaan viimeisenä 50-vuotena.)

Homo Garrulus said...

Ei missään politiikan pelissä ole hyvää pahaa rumaa tai osaavaa sillä syseemi stinks, itse pelisysteemi on kuin takkirauta.blogspto.com kirjoittaa tänään byrokratiasta ; eivät pääse pois itse lainvalmisteluvoimistelusta, lainvalmistelujumpasta, lainvalmistelutreenistä, lainvalmistelupuheesta, lainvalmisteluistunnoista, lainvalmisteluluennoista, lainvalmistelukäytännöistä, lainvalmisteluoperaatioista, lainvalmistelutarinoista, lainvalmistelulaista ja lainvalmistelukeljuutuksista.

On liian monta struktuuria - ja joku puolue tietää tasan tarkaan nämä vanhastaan - tättärää enpä sano, tättärää kukas möi anakset ja hedelmät ja kahvit ja teet ja suklaat ja sokerit joskus tänne Suomeen - tättärää tättärää, nämä ihmiset ovat edelleen messissä ja
SAAVUTETTUJA ETUJA EI VOI MUTTTAA -

mutta Ehrnrooth voi helposti pyytää presidentti Halosta partyyn huvipurrelle ja kas-kas äärioikeisto ja äärivasemmisto on yksikaksistraxi samaa porukkaa eikä kaveria saa kuulemma jättää....

böööö

Homo Garrulus said...

Se pyrkii sullomaan kahden kilon kalakukon yhden kilon pussiin.
Se on syy sille, että hattukoko on kroonisesti liian pieni eikä voi enää täsmätä kompetenssien kanssa

ja siihen ei auta ottaa uutta porukkaa
siihen ei auta edes koulutus
siihen ei auta mikään muu kuin että nyörit sidotaan auki hetkeksi ennenkuin tulee sisällissota tai kansa dokaa itsensä hengiltä siksi, että heidän työväenpuolue ei suostu kuuntelemaan minunlaista sosiaalidemokraattia joka ei saa suunvuuoroa (en ole sossari kuin sydämessä sillä minä siis oikeasti haluan ,että olisi sosiaaliseseti parempi enkä vain äänestä tätä jumppaporukkaa joka vaihtaa kiiltokuvia.

Tänk på det.

mikis said...

HG, taidat olla kansanedustaja? Tai viimeksi kun "Arkadian mäellä" kävin (en ole käynyt siellä koskaan) kuulin puhemiehen pöntöstä vastaavaa mölinää.

mikis said...

Ai jaa, oppositiokin ehti puhua, jo. Johan on markkinat!

Homo Garrulus said...

Tämä ei ole poliittinen ongelma koska se on sama kuin tietokoneessa olisi vanha selain ja se yritetään korjata sisällöntuottamisella.

mikis said...

Johan von Runeberg'kö?
tai Johan von Wright?
tai von Knorringin lihaliemikuutioita?

Homo Garrulus said...

Von vonit syövät kauniit ihmiset elävänä omissa sika-juhlissa missä kehuvat toinen toistaan -

mikis said...

Kysymys kuuluu: kuka EI ole suurmies (huom! myös ulkoinen habitus huomioidaan)

a) Johan Ludvig Runeberg
b) Johann Sebastian Bach
c) Johann On Markkinat
d) Johan Erkki Bäckman

Yst. vast. voi lähettää jonnekin.

Homo Garrulus said...

bäckmanin tilalle tuli agentti oo7 eiku agentti 009 eli with lisence to kill - ja itse papa sai paremmat oltavat lämpimistä alueista missä sai tiirailla naisia kun riisuvat puseronsa - ihan rauhassa - ja sitä voi taas lähteä kysymään

- voi teitä juutalaisia, olette niin sairaan seksikipeitä ihmisiä, varsinkin miehet, joilla se on mennyt selkärankaan (siitä puhe mistä puute, ja tämä urkkiminen on loputonta; se ei johda mihinkään vaan aina joku muisto tulee mieleen mutta minäkin muistan miten Herra B seisoi parvekkeella ja katsoi miten minä riisun puseron - tajusin yhteyden siinä kun parveke oli korjattavana ja väliseinä poissa, että näkee suoraan ovista sisään makuuhuoneeseen - tämä oli jäänyt huomioimatta koska yleensä on väliseinä (mitä nytkin).

- on meitä siis monenlaiseen menoon ja lopeta nyt tuo tiirailu sinäkin: mene sandran luo juomaan murheesi, osta kaikki ihmiset pitämään sinun puoltasi, mutta lopeta infantiilisuus pliis.

- pliis. lopeta nyt tuo sairas vainominen - rakas mikis.

mikis said...

Minä rakastan sinun tekstejäsi, HG. Ne ovat... hulvattomia. Ja lisäksi kadehdittavan älykkäitä. (Ai niin, minähän en osaa kadehtia. Totta.)

Homo Garrulus said...

Kiitos, en olisi odottanut sitä sinulta

mikis said...

Kuule, minä olen aina tykännyt seurustella itseäni älykkäämpien ihmisten kanssa - siks oonkin niin usein ollut yksinäinen. (Ja surullinen. Mutta se on toinen asia.) Tällä sivustolla ei aloneasta ei ole tietoakaan, päin vastoin, kohta minuunkin iskee - ellei jo ole - villisikaflunssa.

Rauno Rasanen said...

Mikis,

yes, kohteliaisuus on hyveemme - melkein aina ;\. Vai onko kyseessä jälleen kerran pelkkä hienostunut pahe?

mikis said...

En tiedä olenko "pahasti hienostunut" vai vain "hienosti pahastunut"? Enpä tosiaan. Mutta tykkään teksteistäsi, ne avaavat uusia uomia jo ammoin padottuun zeeland-aivoihini. Samoin kuin HG, vilpittömästi fanitan häntä.

Homo Garrulus said...

Jotkut ihmisryhmät ottavat oikeuden muuttaa toisten ihmisten elämänmahdollisuuksia, ei sen takia, että voisi olla parempi niin vain yksinään siksi, että ovat itse siitä voittamassa.

Näin sanotaan ihmiselle, joka nimenomaan on hyvä konsultti, että menepäs kirjoittajakouluun koska olet kirjailija ja sen jälkeen kun pari vuotta ollaan estetty ihmistä hänen omassa elementissään ruvetaan tulemaan toiseen mieleen ja nyt kääntyykin takaisin ja niin ollaan pilattu taas.

Joten minä kerään kokemuksia ja kirjoitan sitten joskus toiseen maahan kirjan miten suomalainen ns. älykkö on tuuliviiri eikä tajua itsekään enää mikä on totta ja mikä ei: ei osaa valita laatua eikä osaa fasilitoida, ei osaa ottaa toisista vastuuta mutta osaa seistä missä tahansa estraadeilla käskemällä muita noudattamaan kaikkia eettisiä lakeja mitä on olemassa...

...lehmänhäntä minne ikinä menee. Miten johtajuus siis oikeasti voi maassamme mikis?

dudivie said...

hei rauno, mulla on ongelma yhden filosfofin kanssa. se on kari palonen jyväskylän valtiotieteen laitokselta ja puhuu ajan politiikasta ja politiikan ajasta. mun mielestä se on pelkkää paskaa, oisko sulla valaisevampaa sanottavaa

Rauno Rasanen said...

ninni kirjoitti:

'mun mielestä se (Palosen puheet/rr) on pelkkää paskaa, oisko sulla valaisevampaa sanottavaa'

On.

Tulkoon valkeus! - - Ja valkeus tuli.

Mutta eiks tää Palonen ole aika nero mies politiikan filosofian alalla? - - No - minä haluan kuitenkin siteerata hänen syvällistä elämänohjettaan - niin sanottua neljän A:n sääntöä:

'ei armeijaa, ei avioliittoa, ei alkoholia, ei autoa. Näiden asioiden lisäksi Palonen vastustaa muun muassa lentokoneella lentämistä.'

Tätä reseptiä kun noudattaa niin ei varmasti lyö päätään ainakaan tieten tahtoen seinään.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kari_Palonen

Anonymous said...

https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/12587?show=full sanoit joskus rortysta pahasti. ei politiikkaa voi paeta filosofiaan

Homo Garrulus said...

Voi paeta jos ymmärtää peilit, joiden avulla muodostaa käsitteensä. Lue hbl tänään.

Homo Garrulus said...

Kari Palonen on kiinnostava mies. Luin tuon wikin ja uskon että parlamentaarisessa politiikassa on enemmän totuutta lähellä kuin tieteessä. Hyvä juttu sillä tämän päivän yhteiskunta ottaa mallinsa, uskonsa ja viitteensä suoraan tieteestä ja jos stiplaa nuolemisessa siinä saa KoiranPään ja lopulta muut kirjoittavat kirjan koirasta ja pää jää itselleen täysin tyhjäksi - ilman palautetta.

Elämä kutistuu kun joutuu tämmöisten ihmisten arvioitavaksi. Olisi ollut parempi vain olla poissa moista piireistä...

Anonymous said...

niin hän siis itsekin sanoo ettei tieteestä ole siihen