July 11, 2014

First Aid Kit – live

 
My silver lining [London Southbank, 2014]
 
King of the world [The Bing Lounge, 2012]
 
Emmylou [The Bing Lounge, 2012]

The Lions’s roar [The Bing Lounge, 2012]


My silver lining [The Bing Lounge, 2014]
*

9 comments:

Riku Riemu said...

Tuota ekaa olen kuunnellut, ne on kivoja tuollaiset katuesiintymiset. Musiikin äänet taitavat kuitenkin tulla tallenteelta, markkinoinnissa ei kannata ottaa riskejä. Äänet on kuin enkeleillä.

Rauno Rasanen said...

Tallenteelta? Eli Southbankin esiintymisen kitara ei olisi suoraa liveä? Enpä usko moista väitettä. Äänitys vain on huipputasoa. Taitaa olla isä Benkt tässäkin hommailemassa.

Riku Riemu said...

Enpä pysty kinaamaan asiasta, mutta nykyisin pystytään sutdioissa ääntä jälkikäteenkin muokkaamaan hyvin paljon. Lauluäänet minut tekivät epäileväksi. Ovat varmasti huippuhyviä laulajia, mutta sointi on liian täydellinen.

Rauno Rasanen said...

No joo. Kyllä tuo minunkin mielessäni aiemmin kävi ja siitä tässä varmaan myös on kyse. Mutta mikä nyt sitten on 'tallenne' ja mikä suoraa liveä? Nykyaikanahan melkein kaikki, missä tekniikalla on osuutta, alkaa olla enemmän tai vähemmän manipuloitua ja/eli virtuaalia.

Riku Riemu said...

Niin se on digitaaliaikana, eikä se tässä tapauksessa vähennä suorituksen arvoa, osaavat laulaa ja kitarointi on taitavaa.

samppa said...

Kappas, joku muunkin on innostunut First Aid Kitistä, kuin minä.

Tsekataampa linkit huolella.

Rauno Rasanen said...

First Aid Kit näyttää olevan alunperin eräänlainen perheyritys. Isä Bengt on ensimmäisen levyn tuottaja sekä ääniteknikko. Äiti näyttää toimineen jonkinlaisena assistenttina videoiden teossa.

Anonymous said...


Ei mennyt näemmä läi. Menisikö tämä:

http://www.youtube.com/watch?v=HR2jcLqfRBo

Rauno Rasanen said...

Anonyymille. Ihan kaikki ei tosiaankaan mene läpi. Mene jauhamaan paskaasi muualle.