July 26, 2010

Ufonaisen paluu

Ettei vain olisi kuvan teini-Ufotar vielä silkkaa sakkolihaa? No - eikun silmät kiinni ja menox sano Anni Lenox.
*
Pitkästä aikaa laadukas (mutta omituinen) Retro-Päre melkein tasan kahden vuoden takaa (23.7. 2008). Minulla meni silloin aika lujaa. Mutta se pään sekopäisyys ei johtunut helteestä vaan ufonaisesta.

Tämä päre sopii kuitenkin tällä kertaa omistaa Ironmistressille - ikäänkuin viimeaikaisten väittelyittemme yhteenvetona? - Ollos siis niin hyvä - Ufotar - sä karman lain imputoitu ektoplasma (PS.). - [Sensuroidut kohdat sisältävät edelleenkin salaista/salattua - jopa kiellettyä tietoa eli ihka aitoa gnosista].

I
Tänä aamuna olen rauhallinen. Kuunnelkaapa. Minussa ei liikahda lehtikään. Olen kuin tyydytetty lahna. Suusta vähän kuplii vaahtoa. Lähetän terveisiä merimiehille. Hohiiohoi! En ole mikään Mikki Hiiri merihädässä. Istun Suomen Joutsenen kannella turvassa. Kivalta tuntuu. Ajattelin, josko vallan ryhtyisin meren eläväksi ja asettuisin asumaan vetenalaisten vehkeitten valtakuntaan. Palaisin kohtuun ja viettäisin luppopäiviä koko loppuelämäni. Antaa naisten tehdä työt. Minä poika vaan kirjoittelen. Milloin huvittaa. Pysy siis poissa kavala maailma! Mutta anna kuitenkin mulle mun jokapäiväinen inspiraationi. Ei minulta mitään puutu. Olen kuin Esko-Kreeta tai Kreeta-Esko. Oikein meni molemmin päin. Ehkä alan kohta uskoa jopa Jumalaan. Minulla on siihen nimittäin hyvä syy. Terveisiä vaan evidentialisteille. (Nuo idiootit!)

II
Kohtasin kerran tiellä Ufonaisen, hän lausui mulle näin: hankkios itsellesi hengen (ja ruumiin, lat. huom.) vapaus, se sulle onnen tuo. Sit nyt ma yritellä tohdin. Vapautta. Mieltäni ylentäen itseäni alennan ja kevennän. Kaikki aistit valppaina haistelen, kusta tuoksu minervaisen ihmetöhnäuutelotionin, mi sieluani niin kovin ravistaa, tulla voinee. Lännest vaiko idäst? Veikkaan idäst. Walamost. Ex oriente lux. Siihen paikkaan merkkaan rux. Sitä kohti liukuu sux. Oon kuin kuin komisario Fucks (ei rimmaa - yritän uudestaan).

III
Siis. Hän. Ufonainen. Henkiruumiin kiertokulun toiseksi viimeinen inkarnaatio ennen lopullista? Nirvanaa kuiskasi hieman änkyttäen korvaani, koska olin tehnyt hänen leijuvan pyhyytensä heikoksi ylittämättömällä miehisellä tykövedollani (jota ei peilistä tosin voi huomata): o-ota v-vapaus, j-jätä k-kahleet m-maailman ja r-ruumiin. Hy-yppää - e -poroni k-kelkkaan. Ja mä hyppäsin kuin Sören K. Vailla huolten häivää. Angstini katosi. Mieleni sekosi. Onni tuli. Ja pitempään kuin tunnin oli. Ufotar muo ohjaten ympär avaruutta kiersin. Näin kaiken. Ja vielä enemmän. Näin taivaan maan. Uhkarohkeasti jopa Nirvanata viettelemään lankesin. Se viettelyksistäni onkin suurin.

Viimein päädyin apaattisen onnelliseen tilaan, jossa vallitsi ikuinen Rauha. Ikuinen Ilo. Täältä pois ma lähde lailla linnun en. Tänne pesän teen. Mut munia en haudo. (Se tuska uroksell maan pääl eläes on loppumaton: hautoo hautoo: mitään synny ei.) Sill Ikuisuudes luominen on rikos Kaikkeuden Ääretöntä Harmoniaa vastaan. Tääl saavutettu lienee nollapiste myös. Ei-mihinkään on matka ikuinen.

Ma Ufottaren kanssa leijuin yli maiseman. Hän sieluruumiini mun poltti ja päädyin [sensuroitu]. Lippaaseen mut saatuaan, sen jätti ylängölle [sensuroitu]. Siell yksinäisyydess äärettömäss kera miljardien [sensuroitu]sieluin toisten ajatonta vietän juhlaa universumin. Tähdet, kuut, planeetat on seuranain. Ja kanssa sielutovereini tulevaksi jälleen odotan ma Ufottaren tuhka-[sensuroitu]-a kultahopeista. Se lailla ystävän mut kohtaa. Se jäänne ainut ihmisen on Kohtalost.
*
http://actuspurunen.blogspot.com/2008/07/aamufantteja.html  
PS.
Imputaatio (tilastollisissa tutkimuksissa:) paikkaus, puuttuvan tiedon korvaaminen esim. keskiarvolla; (teologiassa:) hyväksilukeminen, vanhurskauttaminen; jonkun syyksi tai ansioksi lukeminen.
 
Ektoplasma (kreikk. ektos 'ulkopuolella', plasma 'muottiin valettu hahmo') tarkoittaa parapsykologiassa etenkin spiritismiin yhdistettävää nimitystä aineesta, joka saa aikaan niin sanotun fysikaalisen mediumismin eli henkimaailman materialisoitumisen. Ektoplasman väitetään olevan joko meedioiden tuottamaa tai henkimaailmasta peräisin olevaa ainetta.
*
http://hatchlings.wordpress.com/2007/01/

9 comments:

Anonymous said...

TYHJÄNPÄIVÄINEN RUNKKARI OLET

Anonymous said...

Terävä huomio Anonymous.

Anonymous said...

Yhdyn, perä peräjälkeen, edellisiin.

Anonymous said...

Nyt tämä kone rupes vittuilemaan... löin sitä vasaralla päähän. No, nyt en pääse enää nettiin... ei minulla siellä ole koskaan ollut mitään tekemistäkään. (Vituttaa vaan muuten, mutta kohtuullisesti.)

Rauno Rasanen said...

So so lapset. Setä vain leikkii. On muuttunut lapseksi uudestaan (jälleen kerran).

Mutta minkäs sille mahtaa, että tässä tulee tahtomattaan houkutelleeksi eräitä räksyttäjä-anonyymeja paljastamaan verbaalisen kompetenssinsa vaihtelevan ÄO:lla mitattuna jossain opetetun simpanssin ja keskimääräisen blogikeskustelijan 'haarukassa'.

Koska tosiasiat ovat kuitenkin suurta muotia nykyään, kuten olen kuullut, niin tekisi (aina) mieli saaada tarkempia perusteluja runkkariväitteeseenne. Josko vaikka löytyisi vakavammin otettavaa lisäevidenssiä mahdolliseen tosiasiaan, josta on tässä tehty Humen lain vastaisesti paheksuttava normi.

Ettekö itse runkkaa? Voi hellanlettas sentään mitä pulmusia. Ihanko annatte vain ja yksinomaan partnerinne kiihottaa teidät laukeamaan (ja te hänet) kutsuen tällaista masturbointia kahden kesken yhdynnäksi?

Olette tehneet virhepäätelmän. Jos toista ihmistä käytetään oman halun ja oman kiihottumisen välineenä, niin kyseessä on nimenomaan paitsi runkkaaminen myös toisen harkittu hyväksikäyttö (esim. rahalahjuksin): selkokielellä sanottuna prostituution harjoittaminen.

Olkaa siis tarkkoina, ettei kohta räpsähdä postiluukusta kutsu käräjille: teitä saatetaan epäillä maksullisesta parisuhteesta.

*
Hmm. Nyt pitäisi tietenkin valita sanansa mahdollisimman tarkkaan, ettei minulle puolestaan räpsähdä syyte kansanryhmän ('parisuhteessa elävät runkkarit') kiihottamisesta ja kiihottumisesta.

No - pääasia, että oikeus toteutuu eli että juristit saavat nylkeä ylettömiä palkkioitaan maailman tappiin asti.

Anonymous said...

ETKÄ EDES VITSIKÄS

Anonymous said...

olen viiksekän
rauno mikä sattuma, täälläkään ei liiku lehtikan
tyhjänpäiväinen runkkari ooh seksikästä teäräv huomio oo oo, vasaraa käytetään. kyllä netti on hyvä arto
:)
kivaasoon tein keskikeittoa. miten sinä olet voinut elää täällä sikojen kanssa. ooh keskustalaisia ja kokoomusta . tyylikkäästi vaan humen laeista
huumen huomen joko se loppu
-
ymmärrän kyllä tuota ufonaista

Anonymous said...

Tyttöystävälläsi on Viikset. Senkin mulkoileva Kissa. Minäpä muuten en heittele Helmiä... sijoiltaan jos minut päästäisit. Eeli, eeli, lama sabaktani.

ninni said...

Runoutemme on * ....stä