July 14, 2010

Päre-News: Lost in Tikkurila's Bottle Shop - but found at last

Toisistaan eksynyt pari saatettiin viimein yhteen poliisin ja viinakaupan henkilökunnan toimesta yleisövihjeiden perusteella. - Media otti helteen ja virvokkeiden uuvuttamista happy together-heteroista horjuvan yhteispassikuvan tunnistamista varten - vastaavan tilanteen varalle. Joten morkkista vaan huomiseksi.

(Loppu hyvin kaikki - - ? - klo: 10.40)
1
Poliisi pyydettiin apuun: Pariskunta katosi Alkoon

Mies teki vaimostaan katoamisilmoituksen - vaimo teki miehestään katoamisilmoituksen 3 tunnin kuluttua. Ovatko he löytäneet toisensa?

Aviomies kadotti vaimonsa Tikkurilan Alkossa Vantaalla ja meni maanantaina tekemään katoamisilmoituksen vaimostaan poliisille. Viranomaiset kirjasivat tapahtuman.

Kolmen tunnin kuluttua samalle Itä-Uudenmaan Vantaan poliisiasemalle marssi keski-ikäisen pariskunnan kauniimpi osapuoli ja teki katoamisilmoituksen miehestään.

Rikoskomisario Juha Juurinen arveli, että kysymys on ilmimillisestä tapahtumasta, eikä käynnistänyt suuretsintää. Toistaiseksi ei tiedetä, ovatko mies ja vaimo löytäneet toisensa. Alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtumiin.

Henkilötietojen kirjaamisen yhteydessä mies väitti, että pariskunta oli ollut yksissä jo kymmenen vuotta. Vaimo puolestaan muisteli omassa selonteossaan, että yhteisiä vuosia on vain viisi.

- Ehkä mies koki avioliiton hiukan pitempänä, poliisissa pohdittiin.

Kesäaikana ihmisiä katoaa ja löytyy paljon enemmän muihin vuodenaikoihin verrattuna. 

(Hannes Markkula, Iltasanomat, 14.7)


Poliisi ratkaisi mysteerin: Alkossa kadonnut pariskunta löysi toisensa
16.07

Viikon alussa toisistaan erilleen Tikkurilan Alkossa Vantaalla kadonnut pariskunta on vihdoin löytänyt toisensa. Erikoisen tapauksen yllättävä syykin on selvinnyt - poliisin avulla.

Mies ja nainen ehtivät maanantaina tehdä toisistaan katoamisilmoitukset poliisille kolmen tunnin väliajoin.

Poliisi oli jo jättänyt jutun tutkinnan sikseen, koska se oli tavannut molemmat puolisot erikseen hyvässä kunnossa.

Mies saapasteli kuitenkin uudestaan viime keskiviikkona Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päämajaan Vantaalle tekemään uutta ilmoitusta vaimonsa katoamisesta.

Nyt poliisi alkoi tutkia mistä on kysymys, kertoi rikoskomisario Juha Juurinen.

Tutkinnassa selvisi miehen unohtaneen, että pariskunta oli hiljattain muuttanut. Hän oli etsinyt vaimoaan turhaan vanhasta osoitteesta Hiekkaharjusta.

Poliisi kuskasi miehen uuteen osoitteeseen Malminniittyyn.

- Jälleennäkemisen riemu oli molemminpuolinen.

- Mies taisi myös olla koko ajan pienessä maistissa, poliisi arveli.

(Hannes Markkula, Iltasanomat 16,7)
*
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2225086&ref=tf1
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=2224393&ref=tf1
http://judimmoore.com/

7 comments:

mikis said...

Vedin tuon katoamisilmoituksen jo pois. Enää olen enään asianomainen. Ps. Vaikka en oo varma missä Tarja tällä hetkellä on? Sanoi menevänsä Korsoon kutomiskursseille... niin se sano eilenkin.

Rahmud Habbas said...

Puolestani kiinnittäisin huomiota toimittajan sananvalintaan. Hän kirjoitti, että "poliisiasemalle marssi keski-ikäisen pariskunnan kauniimpi osapuoli"

Marssi? Kauniimpi osapuoli marssi? Tuliko hän asemalle jalkaa heittäen SS-tyyliin vai käsiä heiluttaen suomalaiseen paraatimarssityyliin vai oliko tahtilaji vapaa?

Siis mix vitussa aina muka marssitaan? Kun duunarit osottaa mieltään lehdessä lukee että "ulosmarssi". Paskat ne mitään marssi, valuvat verkkoaidan taa ja panevat tupakaksi. Itse oon nähny näillä silmillä.

Pitäkääpä silmällä. Milloin tahansa joku askeltaa määrätietoisesti jonnekin hänen sanotaan marssivan. "Mies marssi verotoimistoon tekemään valitusta." "Naiset marssivat kauppiaan puheille valittaakseen vaippojen laadusta." Mutta kun vihkipari laahustaa alttarille se ei marssi vaikka häämarssia soitetaan että pilleistä pöly lentää.
Kato Runo Räsänen että tää on viimonen kerta kun marssitat täällä jotain. Mä oon saanu tappiini marssimisista. Mä vihaan marssijoita ja niistä kirjoittavia. VIHAAN,VIHAAN,VIHAAN!

Ja huomaa että tää on sitte vihakirjoitus. Voi kun joku valittaisi sille Hillmannille että poika pääsis talveksi omaan huoneeseen lämpimiin sisätiloihin. Siis tollanen kolmen kuukauden kakku kävis hyvin.

mikis said...

Sehän olisi kivaa jos PunaArmeijakin "valuisi" Punaisen Torin poikki 1.5. Eikä marssisi. Ja panssaroidut ajoneuvot "raahaisivat" perässään vastentahtoisesti ohjuksilla täytettyjä kakkuvuokia...

Just, just.

Anonymous said...

Samperi, kun mua rupes hermostuttaa!
En tiedä mikä.

Rauno Rasanen said...

Rahmud Habbas,

ihanaa, kun joku vihaa oikein sydämensä pohjasta - noin aidosti ja temperamentikkaasti! - Olen aivan otettu.

jälleennäkeminen said...

Henkilötietojen kirjaamisen yhteydessä mies väitti, että pariskunta oli ollut yksissä jo kymmenen vuotta. Vaimo puolestaan muisteli omassa selonteossaan, että yhteisiä vuosia on vain viisi. kuis kauan me ollaankaan oltu
vai aletaaks olee?
muaki hermostuttaa

ninni said...

Mulla on yks ihana marssikappale hiphoppia ..mies ja poika laulaa ..