June 2, 2011

Jyrki Kataisen salainen ase hallitusneuvottelujen umpikujan ratkaisemiseksi: brasilialainen karvanpoisto vasemmiston nais- ja miesneuvottelijoilleYlimmässä kuvassa kaulasta varpaisin asti karvaton Arhinmäki, mutta koska tämä kuva ei näytä aivan kaikkea, Katainen ei ole vakuuttunut karvanpoiston tarpeettomuudesta. - Alakuvassa Urppis yrittää hämmennyksissään selitellä, ettei hänellä mitään karvoja ole muualla kuin päässä, joten myös hänen kohdallaan karvanpoisto on tarpeeton. - Keskellä tapittaa Jyrki-Boy, joka ei Urppiksenkaan selitystä usko vaan esittää uuden ja houkuttelevamman tarjouksen - [selkokielellä sanottuna syötin, lahjuksen ja poliittisen vetoomuksen, jolla saataisiin vasemmisto hyväksymään Kokoomuksen köyhät-kyykkyyn hallitus-ohjelma].
I
1
Jyrki-Boyn ja Kokoomuksen karvanpoisto-'tarjous' Paavo Arhinmäelle ja Jutta Urpilaiselle

Hallitusneuvotteluissa teidän on oltava puhtaita ja hygieenisiä. Vapautukaa tekemään vapaita ratkaisuja. Poistattakaa siis ruma, haiseva, paha, ärsyttävä ja vastaanhangoitteleva ideologinen karva päättävistä elimistänne ja teistä tulee paljon haluttavampia niin meille kuin muillekin. Huomaatte myös, että arvostuksen myötä itsetuntonne kasvaa ja elämänlaatunne paranee.

Kokoomus maksaa teille kaksi ensimmäistä poistokertaa ja puolet kahdesta seuraavasta. Sen jälkeen karvankasvunne alkaa jo vähentyä ja karvojenne laatu pehmentyä hallituskuntoa edellyttävälle tasolle. Tämän jälkeen myös hallitusyhteistyö alkaa sujuu liukkaasti - onhan karvasänkenne nyt miellyttävän taipuisaa.

2
Brasilialainen karvanpoisto naisille [myös miehet saavat lukea tämän]

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan (kutsutaan L.A.-karvanpoistoksi) tai jättämällä pieni kaistale karvoitusta ns. kiitorata, asiakkaan toiveiden mukaan.

Hoitolassani brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka, siis häpykarvoituksen, häpyhuulet sekä pakaravaon.

Periaatteessa sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2mm:n pituista karvaa. Ihanteellisin karvanpituus on kuitenkin 3-5mm, jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapinta-alaa ja siten se irtoaa kertarepäisyllä. Liian pitkää karva ei voi olla koskaan. Pitkä karva siistitään kädenkäänteessä poistopituuteensa hoitolassa, joten voit huoletta tulla karvanpoistoon karvoituksen ollessa "luonnontilassa". Nyrkkisääntönä voitaisiin sanoa, että mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän.

Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Toimenpide ei - varsinkaan ensimmäisillä kerroilla - ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttavat karvan niin hentoiseksi ja harvaksi, että toimenpide muuttuu lopulta lähes kivuttomaksi.

Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään kasva takaisin kutiavana sänkenä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 - 6 viikkoa, joka vielä harvenee ajan myötä.

Hygieenisyyden vuoksi on huolellinen pesu suoritettava juuri ennen karvanpoistoa. Siihen on hoitolassamme mahdollisuus.

Tervetuloa kokeilemaan…tuloksena on ihana, naisellinen, karvaton olo!  - - Mmmm…sooo…good!

II
http://www.youtube.com/watch?v=Q9u2wpaUZcI
Jyrki Boy [Juice ja orava]
*
http://www.vartalosokerointi.com/brasialainen.htm
http://keskustelu.suomi24.fi/node/2874811
http://www.karvavapaa.com/shop_pages.php?pages_id=439
http://fi.wikibooks.org/wiki/Ihokarvojen_poistaminen#Sukupuolielimet
http://www.vihrealanka.fi/uutiset/kest%C3%A4%C3%A4k%C3%B6-katainen-hallitusneuvotteluiden-paineet
http://kullervokalervonpoika.wordpress.com/tag/paavo-arhinmaki/
http://www.google.fi/search?rlz=1T4PCTA_enFI299FI299&q=jutta+urpilainen&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&hl=fi&tab=wi&biw=1020&bih=588

1 comment:

Anonymous said...

Miksi sdp kieltäytyi 10.6 hallitustunnustelijan vaihdosta ja pääministerin paikasta? Koska Kataisen syrjäyttäminen olisi tuonut PS:n taas hallitusneuvotteluihin. EU-asioissa Sdp ei ole niin dogmaattisen jyrkkä kuin kokoomus, joten hallituspohja spd-ps-kepu olisi täysin mahdollinen.

Mutta eliitti haluaa PS:n oppositioon.

Jyrki Katainen ei kertonut kaikkea 10.6: hän olisi sallinut PS:lle vain kaksi äänestystä hallituksen linjaa vastaan, mitä hän ei kertonut tv:ssä. Valheen toistivat kaikki tv-uutiset ja totuus löytyy vain Jussi Niinistön blogista.

Halonen ja Lipponen painostavat sdp:tä, ja näitä ohjaa ruotsalainen rahavalta.

9.5.2011 tv-uutisissa Lipponen haukkui perussuomalaiset, varmaankin tarkoituksena sysätä nämä oppositioon.

http://www.thoughts.com/aabee/ps

http://lyyxem.freehostia.com/teljo.htm