June 5, 2011

Kohtalokkaat päättäjäisetYläkuvassa kevään uusi yl'oppilas - kiltti ja kokematon Tytti Adele Larvanto nauttii lukionsa lakkiais- ja päättäjäis-bileissä elämänsä ensimmäistä alkoholijuoma-annosta eilen alkuillasta klo: 17.40. Kolmannen lasin jälkeen hän menettää itsekontrollinsa ja tekee illan mittaan asioita, joita ei selvin päin olisi tullut koskaan edes uneksineeksi. Aamulla Tytin olo on kauhea - päätä särkee ja oksettaa ja mikä kauheinta: Tytti ei muista edellisestä illasta yhtään mitään. Alushousutkin ovat kadonneet. - - Ovatko alemman kuvan kenttäkemistit pihistäneet Tytin housut, kun hän myöhään illalla juoksi puolialastomana puistotiellä alusvaatteitaan nurmikolle heitellen [huom. - jopa puut ovat krapulassa pudottaneet lehtensä!] - No - eivät taida muistaa alan miehetkään enää mitään eilisestä. Aika on toistaiseksi täysin pysähdyksissä heidän kohdallaan. - - Entä muistaako alakuvan örkki-mörkki Tytti Adele Larvannon vaaleanpunaiset pikkupikkupöksyt? Tytti nimittäin nappaili tämän oranki-Ranen kanssa borneolaista kaakaopapu-likööriä [orankien lemmenjuomaa] päättäjäistalon lähimetsikössä [sinkku-Rane asuu siellä] noin klo: 22.45? - Jaha - Rane kyllä muistaa, vaikka krapula on vääntänyt hänenkin kasvonsa outoon myrneeseen. Mutta hah - Rane ei kerro - eikä se kai ole tarpeellistakaan, sillä eihän Päreitä ole mikään eläinseksi-blogi. - - Tarinan opetus on kuitenkin se sama vanha: älä lotraa liikaa viinan kanssa varsinkaan, jos olet tottumaton, sillä silloin - pahimmassa tapauksessa - päättäjäisjuhlista saattaa tulla viimeiset juhlasi. - - Tytti ei sentään menettänyt henkeään, mutta maine meni ainakin vähäksi aikaa. Alushousut löytyivät viimein poliisilaitokselta ja raskaustestikin näytti vain lievästi plussaa...
*
[Alimmainen kuva on LindaLotus-blogista [huom. kuvassa ei ole Linda] ja hän VAROITTAA minua: - Muistathan, että tekstejäni ja kuviani suojaavat tekijänoikeuslait, eikä niitä _missään nimessä_ saa käyttää ilman lupaani. Väärinkäytökset johtavat ilmoitukseen (muistan muistan - totta kai - love you Linda)].

II
http://www.youtube.com/watch?v=eDO2F4I7NN4
Vesa-Matti Loiri - Kauhea kankkunen - [säv. san. Juha Vainio]

III
http://www.youtube.com/watch?v=rjgrx7UlCLQ&feature=related
Pulttibois - Larvanto Remix - [svfennomanian ylioppilas Jarmo Larvanto kohtaa aboriginaalin karelialaisen]
*
http://www.mtv3.fi/helmi/hyvinvointi/artikkeli.shtml/2010/12/1241670/eka-kerta-alkoholi
http://kuvaton.com/2267/
http://lindalotus.vuodatus.net/blog/archive?&y=2009&m=06

2 comments:

Sammalkieli said...

Ongelmia syntyy mikäli paloviinaa juo enemmän kuin hintin verran. Oluen kanssa voi läträtä onneksi enemmänkin, ei tarvitse tyytyä hinttiin. Viinahintti voisi muuten olla myös mainio otsikko päreelle.

Rauno Rasanen said...

Viinahintti? Kyseessä on minulle liki tuntematon termi. Googlekin tuntee vain viinahomon, muttei selitä tarkemmin sanan etymologiaa. Kyseessä lienee [käteen]vetomitta ;\]

*
By the way - arvoituksellisesti puhuen: palaan kyllä jossain vaiheessa 'burqaasi', jonka havaitsin vallan mainioksi - jahkas arvion aika tulee [tämä on kuin ensi syksyn säätä ennustaisi ;\].