June 3, 2011

Hallitusneuvottelut menivät juntturaan - pimeät voimat uhkaavat Suomea

Ylimmässä kuvassa lymyilee valkoiseen säkkiin piiloutunut uudestaan alkavien hallitusneuvottelujen vetäjä - pimeiden voimien edustaja. Vai onko hän vetänyt koko ajan näitä neuvotteluja salaisesti taustalta? Kuka hän on? - Alakuvissa esimerkkejä pimeitten voimien tihutöistä ja vaikutuksesta. - Muistutan, että  paha voi ottaa valtaansa minkä tahansa ajattelujärjestelmän ja arvomaailman, mikäli jossain ryhmässä, maassa tai lopulta koko maailmassa pääsee valtaan pahuudelle otollinen ilmapiiri.
I
1
Mitä seuraavaksi? Aloite on nyt pimeillä voimilla, mutta on aivan liian aikaista sanoa pitääkö heidän otteensa. Kaikkeen on syytä varautua - [Erkki Tuomioja blogissaan 2.6].

2
En tiedä, mitä/keitä Tuomioja mahtaa tarkoittaa pimeillä voimilla, mutta itse jakaisin ne kahdeksi - osittain toistensa kanssa limittäytyväksi päälinjaksi.

1] Rasismin koko skaala: sekä törkyturpa-rasismi että sofistikoitunut kiintiöt-pois-rasismi; nurkkapatrioottinen kansa-taistelee-kesämökistään-nationalismi; tiukkapipoínen ja kaksinais-moralistinen konservativismi, joka perustuu fundamentalistiseen dogmiin ehdottomista ja objektiivisista arvoista [tämä asenne jakaa kansakunnan jyrkästi kahtia].

2] Globaali monetaristinen uusliberalismi, jonka ainoa aidosti pyhä paikka on Pankki ja jonka perimmäinen arvo on Raha, joka tyhjentää arvot sisällöistään [välineellistää ne]; hyvinvointivaltion alasajo [tasavero kaikille, jolloin tuloerot kasvavat ja kansakunta jakautuu jyrkästi kahtia]; 'hyödyllinen' humanismi kaupallisesti tuottavine yliopistoineen, joissa tärkeintä ei ole oppia sekä hankkimaan että ymmärtämään tietoa ja sivistystä itsenäisesti vaan joissa opiskellaan juoksemaan yhä nopeammin kapitalistisen kasvu- ja status-kilpailun kentillä.

II
http://www.youtube.com/watch?v=Je8MXiwmNIk
The Rolling Stones - Sympathy For The Devil - [from the album Beggars Banquet].
*
http://www.tuomioja.org/
http://tammikuu44.wordpress.com/
http://www.brycezabel.com/newsviews/2010/02/dark-power.html
http://www.monstersandcritics.com/gaming/news/article_1263896.php/LucasArts_unleashes_physics_the_Force

No comments: