January 20, 2011

Otetaanko vähän kuppia? [monikon partitiivi kup/sta]

Mä olen Kaaleppi. Mikä sun nimesi on? - Suvi? Ai Satu? Sepäs sattu. Mä tunsin kerran jos kaksikin yhden Sadun. - Mutta ei siitä sen enempää - ainakaan vielä.

No - voinhan mä päivittää sulle sitä juttua illan mittaan, niin ei ehkä tarvi tänään mennä toisten blogeihin oksentamaan ja tilaamaan itselleen morkkista viikonlopuksi.

Wait a moment while I go to toilet.

[...]

Nonniin - I'm back again. - - Katos kaikki alko siitä, kun mä huomasin 17-vuotiaana lukiolaisena, että tolla yhdellä typykällähän on ihmeellisen pyöreä takapuoli. Ja vähän muutakin pyöreetä. Sen huulet oli punaset ja paksut - tukka pitkä, tumma ja kiharainen - nenä nypykkä ja silmät kuin kaksi pientä lähdettä keskellä kumpuilevaa savannia.

Tämän kokemuksen jälkeen mä en enää palannu entiselleni vaan jäin himoni orjaksi - kutemaan kiimani katiskaan ninku kalamiehet sanois.

Meidän suhde alko tehokkaasti. Mä tuijotin sitä Satua VII B:n metsästysmaja-bileissä kolme tuntia suoraan silmiin ja puhuin taukoamatta, mikä ei ollu mulle lainkaan tyypillistä vielä siihen aikaan. Lopulta me oltiin kahden millin päässä toisistamme, mutta mä vaan puhuin, vaikka huulet vähän väliä hipaisi toisiaan.

- - Mä voin kyllä näyttää neidille, miten se tapahtu, niin ei jää pelkän kielikuvan tasolle tämä dokumentointi - - -

Hei mihin neiti nyt menee! Tässä olis valkoviiniä ja tryffeleitä. Oikein sian keräämiä. Ei minun. Entä se ulkofilee? Tanakaksi kuumennettu. - - Voi härre gud että on nopeajalkainen likka.
......
Hmm. Ehkä se typy oli unohtanut tehneensä treffit just tässä kohtaa mun dramaturgista visiotani . - Siitähän tulis näyttelijä - oikea taimauksen kuningatar...
*
[päivitysvarauksella - to be continued].
*
http://www.stumbleupon.com/stumbler/una-anu/reviews/

9 comments:

satu calson said...

Mut sehän oli vain satu!

Rauno Rasanen said...

Vain?

ninni said...

satusetä! zadac!

Anonymous said...

Tiedän etten ole mikään sanomaan mistään mitään mutta mielestäni kirjoitat hauskoja juttuja. Silloin kun sinua huvittaa.

Anonymous said...

Ja tiedän, olen lukenut, ettei kyse ollut "pelkästä" sadusta.

Mikä voisi olla? (Paitsi tietysti kaikki.)

Anonymous said...

Minusta sinä Rauno olet saamarin ystävällinen ihminen. Ja etsit, vaikket löytäisi, etsit. (Se sinussa niin saamarin sympaattista on.) Ps. Mutta armahda välillä myös itseäsi.

Anonymous said...

Siis Satu, ei satu. (Koska koskee.)

Rauno Rasanen said...

Oliko Satua vain satua? Vai päinvastoin?

Anonymous said...

Sait Sadulta - eikös vain? Vai oliko se muka Tarinaa?